Psina wymaga wielu badań na cito i jesli beda szanse to bardzo szybkiej operacji ratujacej mu zycie .Pies jest w strasznym stanie .ja wiem ,ze to kocie forum ale skoro psiak wybral Dorcie to nie mozemy jej zostawic z tym samej . Nie bylam przygotowana na kocia licytacje wiec rzeczy sa tym razem bez kotow ale pieniadze sa potrzebne na juz ,wiec daje co mam .
Najlepiej byloby zrobic to w opcji "kup teraz " i wyslac pieniadze do razu do Dorci ale to pewnie zbyt piekne zeby moglo prawdziwe

Dzisiaj jest poniedzialek wiec aukcje zakoncze w srode o 16.00 .
Tu jest wątek ,odsylam po szczegoly : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2931189#2931189
Koszty wysylki pokryje JA
Cena wywolawcza : az 10 zl bo naprawde sytuacja jest gorzej niz dramatyczna

Oto co znalazlam:
1. Serwetnik - wykonany technika decoupage ,zabezpieczony lakierem .Elegancja-Francja przyda sie na swiateczny stol
Mozna kupić w opcji kup teraz za 15 zl .

2. Zabytkowe pudelko -ozdobione decoupage ,specjalnie postarzane .Starenkie ,zabytkowe pudelko pamietajace krola Ćwieczka;) Wymiary 16x10x6,5 cm .
Mozna kupic w opcji kup teraz za 30 zl

3.Pudelko na karteczki i przybory do pisania -
Mozna kupic w opcji kup teraz za 15 zl
4. Przypominajka -decoupage .

5. Pudelko na karteczki -tez z ptasiami

Prosze nie zostawiajcie Dorci samej z tym psim dramatem

Jezeli pierwsza osoba skorzysta z opcji kup teraz to juz tej rzeczy nie licytujemy .Jezeli ktos zacznie licytacje przedmiotu to ja licytujemy do konca czyli do srody do 16.00 .
Dajmy szanse biedakowi!