Aniulek, już odpowiadam na pytania.
Zaszczepiony był dwukrotnie Tricatem i raz Biocanem M (na grzybka ma być jeszcze doszczepiany 6 marca).
Kastrowany będzie najprawdopodobniej w piątek.
Testów na FIV i FelV nie miał.
Oko - nie wiem, wiem tylko, że znaleziony był z takim uszkodzonym, wet stwierdził przepuklinę tęczówki oraz ubytek w rogówce. To oczko jest zmętniałe, lekko nachodzi trzecia powieka na nie i w środku takie jakby pogniecione jest. Początkowo miało być usuwane, ale się udało uratować. Nie wiem czy nie będzie nawracać. Jak do tej pory chyba nic złego się nie dzieje.
Wydaje mi się, że z rezydentem w podobnym wieku czułby się znakomicie, jednak na początku na pewno bedzie straszliwie się na niego wydzierał i syczał. Ale bez ataków. Tak przynajmniej jest u mnie. Benek jest tu dopiero od 3 dni, ale już sobie relacje z kotami poukładał. Nadal jeszcze posykuje, ale jest coraz lepiej. Acha, i nasikał do wanny 3 razy.
Jeszcze takie dodatkowe info: mały był odrobaczany 4 razy. I raz wystąpiła u niego biegunka.
Jeśli byś miała jeszcze jakieś pytania - pytaj

Gdybym czegoś nie wiedziała, dopytam poprzedniego opiekuna. Ale się ucieszy, że JEGO Benas ma powodzenie