NIEZWYKŁĄ KSIĄŻKĘ KUCHARSKĄ Roberta Sowy, pt. "Esencja smaku"


Autor: Robert Sowa - jest szefem kuchni w hoteu Jan III Sobieski oraz kucharzem Reprezentacji Polski w piłce nożnej!
Książka jest bardzo ładnie wydana. Każda opisana tam potrawa to arcydzieło. Zjadziecie w tej książce m.in. takie przepisy:
Zupa z dorsza norweskiego
Steki ze strusia z wątróbkami drobiowymi i sosem czosnkowym
Torcik z płatków migdałowych
i wiele, wiele innych!
Są tu także ciekawe porady, np. jak fachowo zrobić filet z ryby!
Każda potrawa jest po mistrzowsku sfotografowana.



Książka ma 255 stron!
Cena wywoławcza 10 zł!
Licytacja 5 dni od pierwszej oferty!
Wysyłka 5 zł (resztę dopłacę, a książka z porządnego papieru, więc trochę waży)