Myślę

Dlatego też ogłaszam:
PRZEPIĘKNE LNIANE SERWETY z KOCIM WZORKIEM w różnych kolorach. Serwetki mają wysokość ok. 30 cm, a szerokość różną - od 44 do niecałych 60 cm (to nie jest robota fabryczna, dlatego każda jest troszkę inna). Wszystkie prócz białej są w zgrzanych woreczkach foliowych.
Tu cały komplet:

Tu jedna w woreczku (złożona na pół):

Wzorek jest taki:

a na innych kolorach wygląda np. tak:

Kazano mi zwrócić uwagę na wykończenie (nie znam się na tym, ale zgodnie z poleceniem pokazuję):

Kolory - mój aparat zdecydowanie odmawia współpracy w zakresie prezentowania kolorów, więc przygotowałam taką tabelkę, porónując "na oko" kolor serwetki i kolor kwadracika na monitorze. Wiadomo, że monitory różnie oddają kolory, dlatego PROSZĘ o zrozumienie, że kolor faktyczny może trochę odbiegać od tego, co widzicie...

Dostępne sztuki w danych kolorach:
czarny - 1 (-1) = 0
ciemnoszary - 1 (-1) = 0
brązowy - 2 (-2) = 0
bordo - 2 (-2) = 0
pomarańczowy - 2 (-2) = 0
ciemnopomarańczowy - 1 (-1) = 0
różowo-czerwony - 1 (-1) = 0
morski - 1 (-1) = 0
ciemnozielony - 2 (-2) = 0
błękitny - 1 (-1) = 0
oliwkowy - 5 (-1) (-4) = 0
niebieski - 4 (-2) (-2)= 0
ciemnoniebieski - 2 (-2) = 0
jasnoniebieski - 2 (-1) (-1) = 0
fioletowoniebieski - 1 (-1) = 0
granatowy - 2 (-1) (-1) = 0
biały - 1 (-1) = 0
seledynowy - 2
ciemnoróżowy (w zasadzie wpada w czerwień) - 1
łososiowy (dziś bym go nazwała jasnowrzosowy) - 1
różowy - 8 (-4) = 4
szary (on taki beżowawy jest) - 2 (-1) = 1
Gdy uszłyszałam po jakich cenach "schodzą" w sklepie - też zeszłam... Wystawiam je po cenach znacznie niższych, w dodatku z promocją dla osób, które kupią więcej sztuk:
1 sztuka - 25 pln
2-3 sztuki - po 20 pln
od 4 sztuk wzwyż - po 18 pln
Koszty przesyłki pokrywa nabywca.
Zasady: każdy może wybrać dowolne kolory z dostępnych, czyli można kupić zarówno kilka jednego koloru, jak i zrobić zestaw mieszany. Będę możliwie często aktualizować liczbę dostepnych serwetek z danego koloru, jednak przed zalicytowaniem proszę o przejrzenie w wątku czy ktoś się nie zgłosił już wcześniej (obowiązuje zasada "Kto pierwszy ten lepszy")
Zapraszam, kocięta potrzebują jedzenia, żwirku, leków, szczepień...
Ciociu - DZIĘKUJĘ!!!