Poznań - bardzo pilnie TYMCZAS do niedzieli JEST DT :-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 06, 2007 16:52 Poznań - bardzo pilnie TYMCZAS do niedzieli JEST DT :-)

Bardzo pilnie poszukuję kogoś, kto przygarnie do niedzieli miesięcznego chłopaczka. Kociak jest całkowicie samodzielny - kuwetka, jedzenie :D Parę dni temu został przygarnięty do garażowej piątki 2-miesięcznych kociaków, te jednak są leczone jeszcze z grzybka i kataru. Maluszek w poniedziałek idzie do nowego domku, nie chcę żeby złapał od przybranego rodzeństwa jakieś choróbsko.
Jest malutki, ale niestety kotka go zostawiła - prawdopodobnie ktoś go zamknął i matka nie mogąc wejść do niego odeszła. Pręgusek jest już odrobaczony i na razie zdrowy. Bardzo przytulasty, myślę, że nie będzie sprawiał problemów przez te parę dni do końca tygodnia.

Proszę o pomoc!!!!

tel 603862692, jak pisałam Poznań, może być w okolicy, dowiozę, finansuję pobyt oczywiście :D
Ostatnio edytowano Śro sie 08, 2007 9:24 przez Avian, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto sie 07, 2007 8:02

Jak do niedzieli to mogę dać tymczas,ale byś musiała przywieść małego do Pobiedziska.
Kicia,Złotka,( Klara,Filuś,Morti -śpij spokojnie)Avi i Niutek.

Monika D.

Od: Pon paź 30, 2006 0:05

Post » Wto sie 07, 2007 20:27

Dopiero przeczytałam - bardzo dziękuję - jutro jeszcze dostanę odpowiedź od jednej osoby z Poznania (trochę bliżej :wink: ) - jak się nie uda to chętnie skorzystam. Oczywiście dowiozę kociaka. Domek potrzebny jak pisałam do niedzieli, w poniedziałek biorę malucha do pracy i po południu jedzie w wielki świat :D
Obrazek

Avian

Post » Śro sie 08, 2007 9:22

Kotek już bezpieczny w domku tymczasowym. :D
Dzięki wszystkim za pomoc!
Obrazek

Avian