Nic się nie martwcie - sprzedaję, ale to dlatego, jak słusznie zauważone zostało przez FreEp, bo to jeden z trzech moich aparatów. Chociaż w wielu cechach lepszy jest od mojej lustrzanki cyfrowej, to jednak nie mogę nosić wszystkich na raz, a zamiast tego postanowiłem chociaż pozbierać na obiektyw odpowiadający temu tutaj (a kosztuje około 3 tysięcy złotych niestety!), a poza tym dokupić kilka ciekawych elementów do stworzenia takiego mini studia :) Przy okazji wystawiłem na aukcjach kilka ciekawych rzeczy, książek, elektroniki i podobnych - powinno się udać z wszystkim - trzymajcie kciuki :)
Zdjęcia są właśnie z tego sprzedawanego aparatu, wszystkie do tego z lampą i czasem jeszcze dyfuzorem, ale najczęściej po prostu białą kartką, która spełniała tę rolę. Kilka prostych tricków i można osiągnąć całkiem ciekawe efekty :) Kilkakrotnie ktoś mnie pytał tutaj jak powstało jakieś zdjęcie - szukajcie więc w archiwum.
Szkoda mi tego aparatu strasznie, zwłaszcza przy takiej cenie, ale chyba doszedłem do granicy jego możliwości i po prostu pora na coś nowego, a ten na pewno u kogoś zrobi jeszcze niejedno ciekawe zdjęcie :D skoro najbardziej ciekawe zdjęcia chyba były na nim kotów, to zebrałem je na osobnej stronie i za namową postanowiłem tu podać linka :) Na aukcji na allego są jeszcze koniki, rybki i kilka innych, ale że to nie koty to już nie wklejałem :D
Ale nic, tymczasem zainteresowanych zapraszam jeszcze na kilka zdjęć do tego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60843
..gdzie jest podstrona jeszcze dla Inki - małego czarnego diablątka :)