Niechciane,chore. Karmelek po zabiegu usunięciu oka.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 10, 2025 21:19 Re: Niechciane,chore. Karmelek po zabiegu usunięciu oka.

Mam nadzieję, że im się powiedzie i znajdą kochające domki a Ty Aniu odetchniesz z ulgą :ok:

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pon lis 10, 2025 21:33 Re: Niechciane,chore. Karmelek po zabiegu usunięciu oka.

aga66 pisze:Mam nadzieję, że im się powiedzie i znajdą kochające domki a Ty Aniu odetchniesz z ulgą :ok:

Bardzo bym tego chciała Agniesia.

Katarzynka01 pisze:
Anna61 pisze:Tobie Kasia bym ją dała, bo byś ją kochała jak ja, a może te dwie. :oops: :cry:

Aniu, gdybym mogła, to bym wzięła wszystkie :)
Pracuję nad Justynem, ale nie wiem czy coś z tego będzie

Ja wiem Kasia, że to obowiązek i zrozumiem każdą decyzję.
Dołuje mnie to wszystko, małe koty, bo jakie będą adopcje, chore koty, jak długo jeszcze będą ze mną.
Jak długo dam radę ogarniać to wszystko. Ludzie mnie dołują, a raczej ich podejście do zwierząt.

Obrazek

Miluś leci na lewą stronę, przy wskakiwaniu często się przewraca...a jest taki strasznie kochany.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Stresuję się, bo jeszcze nie mam opisu tomografii serca a we środę będzie już 3 tygodnie a miały być dwa na opis.

Ostatnio chciałam złapać małego kota i uderzyłam się o ...ścianę, a raczej o róg ściany.
Jak było bardziej opuchnięte to bolało, teraz idzie wytrzymać.

Obrazek

Ostatnio dostałam miłą wiadomość
''Pani Aniu jest Pani wspaniałym człowiekiem, wzorem człowieczeństwa.
Bardzo Panią podziwiam i życzę żeby Pani nigdy niczego nie zabrakło i szczęście zawsze Panią znalazło ''
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia]