Mamie zaćmę operował prof. Jurowski na WAMie, bardzo dobry specjalista. Nadal tam pracuje. Prywatnie też przyjmuje, ale ceny ma księżycowe.
A kocięta słodkie

No i trzymam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katarzynka01 pisze:Aniu, bardzo dobry okulista to dr Mirosław Pastuszka, gdybyś chciała kontakt, to mam bo chodzą do niego moja mama i Justyn. Ale on przyjmuje chyba tylko prywatnie, nie jestem pewna.
Mamie zaćmę operował prof. Jurowski na WAMie, bardzo dobry specjalista. Nadal tam pracuje. Prywatnie też przyjmuje, ale ceny ma księżycowe.
A kocięta słodkie![]()
No i trzymamza wynik Milusia
Katarzynka01 pisze:Aniu, Justynowi się wydaje, że Pastuszka przyjmuje na NFZ, kiedyś pracował na WAMie, teraz nie wiem. Ale dzisiaj będzie dzwonić do niego albo mama, albo Justyn. Dowiemy się. Jeśli on nie operuje już na NFZ, zapytamy kogo może polecić. Dam znać jak się czegoś dowiem.
Katarzynka01 pisze:Kociątka są słodkieW atrakcyjnych kolorach wiec mam nadzieję, że znajdą dobre domy. I mamusia jest śliczną kotką. Udana rodzinka.
Faktycznie jutro miną dwa tygodnie odkąd zamieszkały Jaskier z nami, a Kicia z potomstwem u Ciebie
Katarzynka01 pisze:Dzisiaj "dwutygodnica"Jaskierek 2 tygodnie u nas, Koteczka z małymi 2 tygodnie u Ciebie.
Słodkie są okrutnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 16 gości