Moderator: Estraven
Oczywiście Kulcia natychmiast dostała następną porcję jej ukochanych chrupek 
Jej jedynej zależało na tym kocie, gdyby nie ona Kulka nie przeżyłaby na ulicy. Tak szybko odeszła...za szybko...zuzia96 pisze:edit 1.06.2015
Link do poprzedniego wątku Kulki
viewtopic.php?f=13&t=89181
Wyjaśnienie
Poprosiłam moderację o przeniesienie wątku Kuleczki na Koty jako że Kulka domu nie szuka, a pojawiły się problemy zdrowotne i chciałam o tym informować chociażby ludzi, którzy znali wcześniejszy wątek i kibicowali kotce. W odpowiedzi na moją prośbę wątek Kulki na Kociarni został zamknięty, a założony przez moderację nowy wątek na Kotach z tytułem wybranym przez moderację.
Szanowna Moderacjo, jestem już trochę lat na miau i umiem zakładać wątki. Gdybym chciała tak zrobić to nie angażowałabym cennego czasu Szanownej Moderacji do zakładania mojego wątku. Chciałam żeby wątek Kulki był kontynuowany taki jaki był i jedynie przeniesiony na podforum Koty i chyba uczestnicy tego forum mają takie prawo, czy się mylę? Czy moderacja może z naszymi wątkami wyczyniać to co ona uważa za stosowne? Nadmieniam, że nikogo nie obrażałam, nie było wulgaryzmów, ani żadnych "przepychanek", nie było tam nic co nakazywałoby wydzielanie nowego wątku.
Dodatkowo, w pierwszym poście zamkniętego wątku przy imieniu Kuleczki pojawił się znaczek [*]. KOTKA JESZCZE ŻYJE!!
I kto jak kto ale ja o tym wiem najlepiej i takiego symbolicznego znaczka, o którym wszyscy wiedzą co oznacza, na pewno nie wstawiałam. Skąd on się wobec tego wziął?? Wątek jest zamknięty i nawet tego nie jestem w stanie zlikwidować (data mojej edycji postu 29.V jest związana ze zmianą przeze mnie tytułu)
Jest mi bardzo przykro z powodu takiego potraktowania mnie, a w szczególności kotki. I okropnie przykro patrzeć na to jak ktoś uśmiercił mojego kota...
Ale jak już po raz kolejny widać aktualne forum.miau jest coraz mniej przyjazne jego uczestnikom.
Czy Szanowna Moderacja mogłaby przynajmniej w zamkniętym wątku usunąć znak [*] obok imienia kotki która żyje ? Tylko o to proszę....

Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans, Silverblue i 49 gości