OTW11-Adapciaki f.83-85 ; Tak sobie żyjem...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 30, 2014 11:36 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14

Szalony Kot pisze:Urzekło mnie to zdjęcie:
Obrazek

Pani nie dzwoni, mam dzwonić ja? :kotek:

Nie. Nie dzwoń Martynko. Wczoraj nie skontaktowała się ze mną. Ma namiary na ciebie. Możliwe ,że odpadła w starcie, bo cięgiem podkreślam to i tamto. Pożyjemy ,zobaczymy.
Mam piękne foty Chipa i ruszymy z ogłoszeniami.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sty 30, 2014 11:40 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14

ASK@ pisze:Niestety, moje oponki są już po mega dużym przebiegu i bez bieżnikowania. Łyse :cry:

Piotrek, które smaki najchętniej jedzą?

Wczoraj kupiłam psie puszeczki Winstona :oops: dla dzików bo spora promocja była.Ale to migusiem się skńczy.

Oponki to ja ocenię czy będą dobre, gdzie mogę je obejrzeć :?: :mrgreen:

Kupowałem do tej pory pakiety mieszane, nie zauważyłem żeby któryś smak był bardziej lub mniej preferowany. Zresztą co będą wybrzydzać :twisted:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Czw sty 30, 2014 11:46 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14

piękne zdjecia :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw sty 30, 2014 18:56 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14

Drops
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Chip
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Suri
ObrazekObrazekObrazek

Myszka
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Tami
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 30, 2014 19:31 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14 i 16

Piękności futrzaste :1luvu:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Czw sty 30, 2014 20:01 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14 i 16

Nie ma tak wesoło. Wróciliśmy z Suri z kontrolnej wizyty . Węzły jeszcze powiększone, ale dziecko zęby zmienia więc może to troszkę jest przyczyną ich wielkości. Osłuchowo, temperaturowo, pyszcznie jest dobrze. Suri z polotem zrugała weta i otoczenie. Biegusiem do domku bo TZ nie ma zwyczaju ubrać kontener ciepło. A sam się ogacił na maksa. Weszłam ,dałam kotom jeść (coś się rozpaskudziły ) i policzywszy żarłoki poszłam szukać Saszki. Saszka spała na fotelu i trącona spojrzała na mnie prawym okiem. Lewe było zapijaczone czytaj czerwone. Biegusiem do weta. Jutro mnie nie ma i nie będę się denerwować Saszką. Gardłowo, temperaturowo, osłuchowo mała jest ok.Pyszczenie też było na doktorka. Czyli nie jest źle. Mamy dawać te same kropelki jak Tamunia dostaje. Może szaleństwo wyszło z niej. Ganiają się rozbójniki strasznie.
Idę po piwo.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 30, 2014 20:34 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14 i 16

nie ma to jak spokojny wieczór :evil:
za zdrówko :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw sty 30, 2014 23:29 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14 i 16

Ale Tami to raczej taka okrąglutka jest :)
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt sty 31, 2014 6:52 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14 i 16

Kotek okrągły, to lepiej, niż chudzieńki. W razie choroby ma z czego zrzucać.
Asiu, ostatnio stwierdziłam, że przy moim całodziennym (plus część nocy - bywa) systemie pracy, z wielkim trudem daję radę być w gabinecie raz dziennie. Ale dwa razy, w różnych (różnie czynnych), z różnymi kotami, już nie :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 31, 2014 7:39 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14 i 16

Za zdrowie kociarstwa :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt sty 31, 2014 8:26 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14 i 16

MalgWroclaw pisze:
Asiu, ostatnio stwierdziłam, że przy moim całodziennym (plus część nocy - bywa) systemie pracy, z wielkim trudem daję radę być w gabinecie raz dziennie. Ale dwa razy, w różnych (różnie czynnych), z różnymi kotami, już nie :(

Małgoś, nas jest troje. Jak jest Janusz to pogęga, postęka ale pojedzie po raz drugi do weta.Oczywiście klnąc pod nosem i ciśnienie wszystkim podnosząc. To jeśli chodzi o maluchy ,z którymi dygamy do "innych" wetów .Jest do nich kawałek.
Starszaki są przyjmowane "u nas" ale bywało i tak,że na zmianę z nimi chodziłam bo 2 kontenerków nie zaniosę. Ale ja mam stały rozkład pracy.

Zamówiłam żarełko w zooplusie .Czekamy na rarytasy :wink:

Ranek był jakiś rozlazły i z niczym nie mogłam się wyrobić. Oczywiście kończyny sobie uszkodziłam waląc z fantazją kostką w drzwiczki szafki. Szykuje się mi fajny siniak. A iskierka bólu lampki w oczkach czerwone zapaliła. I język rozwiązała. Tak się mi wymskło mało fajnie ,że koty spierdzieliły z kuchni.
Żwireczek zaczął wymiotować. Oczywiście nawtykał w siebie puszkę i nie pogryzł. Paniusia deczko później dziś do stada wstała i trzeba było czas nadrobić. Natrybował się za szybko a jeszcze szybciej oddał.
Próbowałam sobie poleżeć w ciszy poranka. Ciszy :roll: Poleżeć :roll: Musiałam włosami do góry polegiwać (czego nie lubię) by mi facjaty głodne sztopki nie porysowały. Bo sztopki ganiały przekątnie i prostokątnie po wyrku sprawdzając moją wytrzymałość. Trzymałam się jakoś dopóki nie wszczęły awanturki i nie zaczęły demolki łazienki i kuchni. Co było pod łapkami wylądowało na podłodze z churgotem obijając się o ściany. Wstałam. Co było robić. Popędzały mnie w łazience, w przedpokoju jakem szlafroczek wdziewała, przy szykowaniu misek, przy nakładaniu...i... Cisza zapadła , a szereg oczu szeroko otwartych pytało gdzie wątróbka i serca ? A nereczki tylko dzikunom kroisz? Nie ma niczego ? jak to nie ma? tylko TA mamałyga puszkowa? Ja nie jem...Albo zjem bo nic nie dostanę...Czego mnie po łapakch smyrasz? czego mnie zdejmujesz z blatu? Dzik ważniejszy? Pamiętaj by TO był ostatni raz ...Uff , zmądrzała gamoniowata . Chodźta, są choć nerki i dla nas ... Radośnie dreptały nawołując się i mlaskając.
Chciałam dla siebie poranka spokojnego , bym czasu więcej miała, bym mogła należycie nażelować włoski i należycie rzęski uczernić. Chciałam popatrzeć w lusterko ze spokojną błogością. A nie użerać się o nerki, serduszka i takie tam.
Ostatnio edytowano Pt sty 31, 2014 10:40 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 31, 2014 9:53 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14 i 16

Piękne zdjęcia pięknych kotów :love:
U mnie kociarstwo domowe też zaczyna z żarciem grymasić.
Działkowce (dostają praktycznie to samo) zjadają wszystko i się oblizują. Wiedzą, że tu nie ma żartów.
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt sty 31, 2014 10:35 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14 i 16

Cudowne zdjęcia Asiu :) Czytałam o 'oponkach', później z kolei dotarłam do zdjęć i nie wiem o jakie 'oponki' chodzi - jedno jest pewne, bardzo ładna z Ciebie kobieta jest :) Zdjęcia kociatych śliczne, bardzo śliczne!. Zdrówka dużo życzę i wszystkiego co najlepsze. I jak najmniej głupich telefonów :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt sty 31, 2014 10:41 Re: OTW11-Gutek s.3-komu na DS/DT?Foty cieplusie str.14 i 16

Ach te nereczki :mrgreen: jakieś to kocie delicje czy cóś :?:
u mnie tylko dwoje do pyska włoży ,reszta tylko paczy i węszy :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]