Dziewczyny, skad zescie wytrzasnely
TAKIEGO KOCIARZA 8O
W zyciu nie widzialam bardziej doswiadczonej osoby, tak kochajacej koty, przygotowanej na trudy i z takim podejsciem
Czarnula trafila do jednego z najlepszych domow w Polsce, smiem twierdzic
Wlasciciel zamknal sie z Czarnula w lazience, dlugo z nia rozmawial i golymi rekami wlozyl ja do kontenerka

Przypomne tylko, ze Czarnula po tych wszystkich przejsciach jest skrajnie agresywna. Nowy pan powiedzial, ze zona juz na nia czeka, ze pewno zamknie sie z kotka na jakies 2 tygodnie i po tym czasie Czarnula wroci do pelnej rownowagi

Ma doswiadczenie z dziada pradziada z kotami, nie takie Czarnule juz mu z reki potem jadly
Kotka poszla w tak dobre rece, ze do teraz jestem pod ogromnym wrazeniem jej nowego wlasciciela
Oczywiscie Czarnulkowy pan zaczal czytac forum i obiecal odezwac sie w watku, a takze przylaczyc sie do nas juz na dobre
To cudowny czlowiek, kochajacy koty madra miloscia, znajacy je od podszewki ...... to najbardziej "fachowe rece" jakie osobiscie poznalam
Przyznam, ze balam sie reakcji wlasciciela na agresje kotki, przyznam, ze mialam obawy, czy ktos bedzie mial dla niej tyle cierpliwosci, czy zdaje sobie sprawe z trudu, jaki go czeka. Teraz nie mam absolutnie ZADNYCH watpliwosci i jestem pewna, ze lepiej trafic nie mogla
Dziewczyny, mozecie spac spokojnie