James niestety toleruje tylko żwirek w formie małych kamyczków, inaczej tam nie wejdzie
 Chcę wypróbować teraz Cat's Best Eco Plus ale nie wiem w jakiej formie on jest, chodzi o wygląd granulek.
 Chcę wypróbować teraz Cat's Best Eco Plus ale nie wiem w jakiej formie on jest, chodzi o wygląd granulek. 
Oprócz tego.. co jeszcze polecacie w formie kamyczków dla mojego wybrednego pana ?:)

Widziałam właśnie Hiltona niedawno i jest w bardzo przystępnej cenie. Może w niego się zaopatrzę. Poza tym ostatnio widziałam coś nowego, jakaś niby ściółka dla kotów i mniejszych zwierząt. Ale nie zerknęłam na firmę i nie wiem jak to się konkretnie nazywa.
 Widziałam właśnie Hiltona niedawno i jest w bardzo przystępnej cenie. Może w niego się zaopatrzę. Poza tym ostatnio widziałam coś nowego, jakaś niby ściółka dla kotów i mniejszych zwierząt. Ale nie zerknęłam na firmę i nie wiem jak to się konkretnie nazywa. 

, jest ok ... sama go stosuje moim kotom i sa zadowolone
, jest ok ... sama go stosuje moim kotom i sa zadowolone  , ale na mojego jednego kota, opakowanie 10l starcza na 2,5 miesiąca.
 , ale na mojego jednego kota, opakowanie 10l starcza na 2,5 miesiąca. 

zmienił.
  zmienił.