chciałam się pochwalić.... jestem na chorobowym i nie moge z domu wychodzic, strasznie sie nudziłam a że wczesniej mialam przygotowane materiały to zrobiłam Budyniowi drapak

http://upload.miau.pl/33546.jpg
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Drapak świetny, a jaka radocha dla kota!![]()
Ja też muszę coś wykombinować, ale dla pięciu kotów
Dorocia pisze:Bardzo fajny drapak. Nie wiem czy to jest dobry pomysł, ale może by zrobić temacik o drapakach samoróbkach? Wiem że na stronie www.miau.pl jest taki dział ale tam zdnajdują się również instrukcje jak dokłądnie drapak wykonać. Bez opisania jak należy zrobić taki drapak to tam się swoim wynalazkiem pochwalić chyba nie można. Ja też bym chętnie swój zaprezentowała![]()
Pozdrawiam serdecznie i życze kotkowi miłych chwil spędzonych na nowym drapaczku
carmella pisze:TZ zaczal robic drapaka dla Poli. Dol z pudla pi piwie, usztywniony, na gore rura z WC, ma byc jeszcze polka na gorze. Robota utknela w miejscu, bo kota zjadla TZtowi kotleta (wieki temu, ale TZ pamietliwy jest
![]()
Teraz jeszcze musze pomyslec o tym, zeby to obkleic czyms - szczegolnie te rure (hmmm a jakiej wykladziny uzylas??) ja myslalam o linie takiej jakby zeglarskiem, albo grubym sznurku, ale nie widzialam nigdzie. Gdzie takie cos mozna dostac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, lucjan123 i 56 gości