Wyszukiwanie wątków...

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 14, 2008 20:02 Wyszukiwanie wątków...

Może coś mi umknęło, ale brakuje mi na forum takich opcji jak moje wątki lub wątki, w których się udzielamy... Może i nie będą z tego korzystać wszyscy ale na pewno byłoby np. dla mnie udogodnieniem. Kupiłam ostatnio coś na bazarku. Przepisałam sobie na szczęście nr. konta itp, ale okazało się iż na drugim wygranym przeze mnie bazarku wpłata idzie na to samo konto. Dlatego chciałam znaleźć ten pierwszy wątek, aby w przelewie wyszczególnić to za to a to za to... Przeczytałam wszystkie tematy, na które kiedykolwiek weszłam na kocim bazarku na 10 stronach. Nie znalazłam.

Sama wystawiałam wątki i dopóki ktoś w nim nie napisze (dostaje wiadomość na pocztę) to nie mogę go znaleźć. Próbowałam w opcji szukaj wpisywać siebie jako autora ale to podaje tylko wybrane wątki / posty... :oops:

Dankaa

Od: Nie paź 26, 2008 22:14

Post » Pt lis 14, 2008 20:26

Ja zapisuje sobie bazarki w opcji " Ulubione".

kciuk

Od: Sob kwi 12, 2008 20:11

Post » Pt lis 14, 2008 20:39

No niby tak... Jeśli nic się nie zmieni to skorzystam z twojej rady. Dziękuję :P

Dankaa

Post » Sob lis 15, 2008 0:36 Re: Wyszukiwanie wątków...

Dankaa pisze:(...)Przeczytałam wszystkie tematy, na które kiedykolwiek weszłam na kocim bazarku na 10 stronach. Nie znalazłam.

Sama wystawiałam wątki i dopóki ktoś w nim nie napisze (dostaje wiadomość na pocztę) to nie mogę go znaleźć. Próbowałam w opcji szukaj wpisywać siebie jako autora ale to podaje tylko wybrane wątki / posty... :oops:

W wyszukiwarce można ograniczyć zakres poszukiwań do jednego podforum, może to w czymś pomoże:

Obrazek

Ustawiając:
Autor - Dankaa
Forum - Koci Bazarek
Pokaż wyniki jako: Tematy
uzyskuje się 21 wyników, z czego tylko 7 zostało założonych przez kogoś innego niż Ty. Myślę, że w tych siedmiu jest to czego szukasz :)

Po zmianie na:
Pokaż wyniki jako: Posty
otrzymuje się 70 wyników

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto lis 18, 2008 8:10 Re: Wyszukiwanie wątków...

Dankaa pisze:Może coś mi umknęło, ale brakuje mi na forum takich opcji jak moje wątki lub wątki, w których się udzielamy...

Na stronie głównej forum, zaraz nad tabelą po prawej stronie są trzy linki. Środkowy z nich to "Zobacz swoje posty". Klikasz i masz listę tematów, w których się udzielałaś :D
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Wto lis 18, 2008 13:47

O! Właśnie tego mi brakowało! Musiałam przeoczyć :oops:
Dziękuję wszystkim za pomoc! :aniolek:

Dankaa