Kilka minut pozniej forum mi zniknelo, (tlo bylo biale) dzisiaj historia sie powtorzyla akurat trakcie czytania watku o Armacie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocicania pisze:Ja jak np. chce zobaczyć swoje posty, zobacz posty od ostatniej wizyty i posty bez odpowiedzi to wyświetla się że funkcja jest zajęta przez innego użytkownika.
forum
na innych forach tak się nigdy nie pokazuje ...
bubor pisze:kocicania pisze:Ja jak np. chce zobaczyć swoje posty, zobacz posty od ostatniej wizyty i posty bez odpowiedzi to wyświetla się że funkcja jest zajęta przez innego użytkownika.
forum
Przyznam że drażniące to jest , dawniej tego nie było
kocicania pisze:Ja jak np. chce zobaczyć swoje posty, zobacz posty od ostatniej wizyty i posty bez odpowiedzi to wyświetla się że funkcja jest zajęta przez innego użytkownika.
forum
kocicania pisze:na innych forach tak się nigdy nie pokazuje ...
UWAGA: pomiędzy kolejnymi wyszukiwaniami musi być przerwa, ok. 15 sekund
inaczej zwracana jest pusta strona z napisem "Informacja"
Uff, czyli nie tylko ja tak mam? Już zaczynałam podejrzewać, że ktoś się włamuje na moje kontoCinnamoncat pisze:Ja jak np. chce zobaczyć swoje posty, zobacz posty od ostatniej wizyty i posty bez odpowiedzi to wyświetla się że funkcja jest zajęta przez innego użytkownika.
forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości