Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 29, 2012 14:00 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Marcelibu pisze:Gdyby posty nie były wywalone "w kosmos", może by się dało cokolwiek udowodnić. Za chwilę, gdy więcej czasu minie, zapomni się kto, czemu, kiedy i co wywalił. Będzie tylko coraz gorzej dla Ciebie.

Informacyjnie
w razie wątpliwości, kto z moderatorów dokonał konkretnej interwencji, zawsze można zapytać admina.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Nie kwi 29, 2012 14:11 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

evanka pisze:
Marcelibu pisze:Już za kilka dni casicy kończy się ban. Być może będzie chciała dokładnie wiedzieć za co go dostała (za które posty, jakie słowa i zachowanie)
Jeśli tak się stanie - chętnie poczytam.

to jest nas więcej chętnych :D
Też czekam. Ale chyba nie doczekamy się. Jeżeli były poważne zarzuty, to już dawno byśmy o tym wiedzieli. A tak pierdu, pierdu ...
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Nie kwi 29, 2012 16:29 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Beliowen pisze:
Marcelibu pisze:Gdyby posty nie były wywalone "w kosmos", może by się dało cokolwiek udowodnić. Za chwilę, gdy więcej czasu minie, zapomni się kto, czemu, kiedy i co wywalił. Będzie tylko coraz gorzej dla Ciebie.

Informacyjnie
w razie wątpliwości, kto z moderatorów dokonał konkretnej interwencji, zawsze można zapytać admina.

Była taka informacja: wiemy, że alix76 w porozumieniu z drugim moderatorem. Z tym, że ja uważam, że przy tak dotkliwym (długotrwałym) banie - (podobny dostał chyba tylko PcimOlki za totalne chamstwo z poważną rozpierduchę z tym związaną), z powodów trudno-jednoznacznie-przekonywalnych (niejednoznacznych) jak w przypadku casicy - dwóch modów to za mało. Jeżeli są tylko dwie osoby, to jedna może bardzo łatwo przekonać drugą. To naprawdę łatwe :wink: :| .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie kwi 29, 2012 16:36 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Nieprawda, Marcelibu.
lrafal pisze:Nie ma powodów, żeby miało być inaczej, ban (czasowy) dla casicy, był dyskutowany na forum moderatorów i wszyscy rozmówcy opowiedzieli się za, więc nie była to samowolka jak to w tym wątku się sugeruje.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie kwi 29, 2012 16:43 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

To napisz prawdę.
Edit: bo co jest nieprawdą?
1. nie alix76 zbanowała casicę?
2. nie było tylko dwóch moderatorów rozpatrujących tego bana?
3. gdy są dwie osoby, to jedna może bardzo łatwo nakręcić drugą?
4. powód był jednoznaczny? Jakieś chamskie odzywki i temu podobne?

Odpowiedź lrafala, którą wstawiłaś ma się nijak do tego, co napisałaś o nieprawdzie, tzn. co może być nieprawdziwe w mojej wypwiedzi.
Bardzo proszę, napisz - chętnie poznam tę prawdę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie kwi 29, 2012 16:54 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Skoro w kwestii autorstwa bana nie zadowala Cię oświadczenie lrafala, to jaka prawda Cię zadowoli, Marcelibu?
Naprawdę jestem ciekawa.

lrafal pisze:Nie ma powodów, żeby miało być inaczej, ban (czasowy) dla casicy, był dyskutowany na forum moderatorów i wszyscy rozmówcy opowiedzieli się za, więc nie była to samowolka jak to w tym wątku się sugeruje.

W momencie, kiedy ban został założony, administracja Miau składała się z 8 osób, z których jedna wówczas przez dłuższy czas była nieobecna (więc można założyć, że przy tej dyskusji także)
to nadal jest 7 osób
nie 2.
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Nie kwi 29, 2012 17:29 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Marcelibu, krótko:
podważasz prawdziwość słów Admina?
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Nie kwi 29, 2012 17:36 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Beliowen pisze:Skoro w kwestii autorstwa bana nie zadowala Cię oświadczenie lrafala, to jaka prawda Cię zadowoli, Marcelibu?
Naprawdę jestem ciekawa.

W momencie, kiedy ban został założony, administracja Miau składała się z 8 osób, z których jedna wówczas przez dłuższy czas była nieobecna (więc można założyć, że przy tej dyskusji także)
to nadal jest 7 osób
nie 2.

Beliowen, ale czy wiadomo, że wszyscy aktywni modzi byli tymi rozmówcami?
Bo ja tego nie wiem, a z wpisu lrafala to nie wynika. Wszyscy rozmówcy to mogą być i 2 osoby, i 7 osób.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie kwi 29, 2012 17:43 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Mam deja vu z innego głosowania... :?

Edit:
ana pisze:Marcelibu, krótko:
podważasz prawdziwość słów Admina?

Admin mógł otrzymać informację od wnioskującego moda: "zostało to przedyskutowane w gronie moderatorów i wszyscy się zgodzili z ta decyzją".

A ile osób stanowiło to grono nie wiadomo.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Nie kwi 29, 2012 17:56 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Admin firmuje tę decyzję.
Masz zastrzeżenia?
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Nie kwi 29, 2012 18:02 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Jana pisze:
Beliowen pisze:Skoro w kwestii autorstwa bana nie zadowala Cię oświadczenie lrafala, to jaka prawda Cię zadowoli, Marcelibu?
Naprawdę jestem ciekawa.

to nadal jest 7 osób
nie 2.

Beliowen, ale czy wiadomo, że wszyscy aktywni modzi byli tymi rozmówcami?
Bo ja tego nie wiem, a z wpisu lrafala to nie wynika. Wszyscy rozmówcy to mogą być i 2 osoby, i 7 osób.

Myślę, że najlepiej otwartym tekstem poprosić lrafala, żeby doprecyzował, w końcu to on jest autorem cytowanego oświadczenia.
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Nie kwi 29, 2012 18:05 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

1) Nie sądzę, by Adminowi chciało się przeczytać wątek, po dyskusji w którym casica dostała bana.

2) Nie wiem, czy w ogóle MÓGŁ przeczytać, bo przecież większość wpisów casicy została wycięta.

3) Nie sądzę też, że alix76 szczerze sprawę przedstawiła: "odgrzałam wygasły konflikt, sprowokowałam dyskusję [wycięcie "wątpliwej"], później dolałam oliwy do ognia [załóżcie sobie bloga], potem chyłkiem się wycofałam - wyręczając się innym modem, a na koniec z satysfakcją postawiłam w wątku kropkę nad i".

Potem albo wnosiła o ban dla casicy, albo chociaż się na to zgodziła wraz z innymi, co nawet samo to Jej chluby nie przynosi, a wg mnie wstyd po prostu.
Ostatnio edytowano Nie kwi 29, 2012 18:05 przez VVu, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Nie kwi 29, 2012 18:05 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Myślę, że najlepiej będzie, jak casica sama zapyta Irafała, jak wróci.
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Nie kwi 29, 2012 18:08 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

VVu, no ja Cię proszę :roll: Odgrzała wygasły konflikt? 8O
Bo zmoderowała obraźliwą wypowiedź? I to na dodatek nie casicy?
Mieliśmy tu okazję przeczytać, jak to niby niektóre osoby bały się pisać, żeby nie dostać bana.
A teraz wychodzi na to, że jeszcze trochę i moderujący powinni zacząć się bać, bo się Sajgon zacznie, jak się coś wytnie.
I to ostatnie zdanie odnoszę do całej Administracji, nie do konkretnej osoby.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie kwi 29, 2012 18:09 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

ana pisze:Admin firmuje tę decyzję.
Masz zastrzeżenia?

ana, wydawało mi się, że umiesz czytać i wyciągać wnioski z tego co zostało napisane. Myliłam się, przepraszam.

Beliowen, ale po co lrafala?
Macie podforum moderatorskie. Wyobrażam sobie, że tam powinna zostać ta "dyskusja nad banem", z argumentami i linkami. No bo jak inaczej można dyskutować w gronie moderatorów nad czyimś banem z modami, którzy mogą nie mieć pojęcia co się działo i w jakich wątkach, co zostało skasowane, za co były ostrzeżenia itp?
Na pw?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

[poprzednia][następna]