W takich to tylko rarytasy podawać można

Mel aaaaale łoże

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:z właściwym sobie refleksem (i tak dobrze, że nie z refluksem) szachisty przyjszłam i kminię, czyby Was nie powitać ciepłym "sie ma, chamy!"
co oczywiście oznacza, że (do) się machamy, kończynami. Gdyby ktoś miau wątpliwości.
A niech spróbuje....
Ja-smina pisze:z tfurczości lódowej:
heeej, pod Poznaniem,
coś błyszczy z daaala,
to Kotkinsowo
Mekka dla chaaaaaamaaaa...
oj, radi, radi, ij radi radi,
oj miauuuuuuwa....
rządzi tam Kotkins
vel Baba Jaga,
co persy tuuuuuczy,
poooooteeeeem je zjaaaaada....
oj.....
PS: gdzie mi tam jednak do Kotki Wodnej i jenota....![]()
kotkins pisze:Były jeszcze w rozmiarze piesim, takie dwa razy mniej więcej jak te moje.
Mogę kupić jeśli ktoś chce, TK-max ma zawsze tylko po kilka egzemplarzy , to outlet.
izka53 pisze:Pyzunia jest booossska - albowiem jest to buras / no, burania / , czyli 100% kota w kocie.![]()
, niemal klon mojego Pietruszki. Mówiąc to wywyższam się albowiem kotkins kotów nie posiada ino devony długowłose , na dodatek bez właściwego i jedynie słusznego / Ruda Misiaczko wybacz / umaszczenia.
Neigh pisze:(...)
Gdzie można kupić fajna, w jaskrawych kolorach, niezbyt drogą, ciepłą "dużą bluzę z kapturem przez głowę" dla pewnej upiardliwej nastolatk?. Bo na wyjazd potrzebuje. Antybiotyk wczoraj dostała, wiec może się kurczę wyliże......
kotkins pisze:Wiecie , czasem marzy mi się KOT.
Żeby go nie trzeba było ręką karmić, żeby mu się kupa nie przyklejała do kłaków na zadku, żeby rano wstać i nie czesać, nie myć...ale po co ja bym wtedy była?:)
Dziwactwa persiąt są już oswojone: Leoś i jego spożywka, Fio i jej pogarda dla świata, Laluś deptacz i jego sikanie pod prysznic (i zasypywanie, w kuwecie bowiem Lal nie zasypuje...), że o Amelci "białym kotku z burością w główce" w ogóle nie wspomnę...że nie wyobrażam sobie zamiast tych pokręconych istot mieć kogoś normalnego.
Jak?
Niemożliwe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1458 gości