Cieszę się ogromnie ale też boję. No nic, nawet jak początki będą trudne to później wszystko się ułoży

A może się okaże, że Sonia przyjmie Tocinka z otwartymi łapkami

Okaże się za jakieś 2 godziny.
Ojeju ojeju

Moderator: Estraven

Majorka pisze:Sonia matkowała małemu Misiowi... może była trochę surowa, ale bardzo opiekuńcza. Nie sądzę, by się zmieniła
 Oby się szybko przekonała, że jednak da się współmieszkać
 Oby się szybko przekonała, że jednak da się współmieszkać 
Amica pisze:Aniu, a nie lepiej odwrotnie? Żeby Sonia nie poczuła się odtrącona? Pamiętaj, żeby ją dopieszczać.
 Jest troszkę zaniepokojona ale to normalne w tej sytuacji.
 Jest troszkę zaniepokojona ale to normalne w tej sytuacji. 

Aniutella pisze:Nie daje się jeszcze przytulać i miziać ale leżał blisko mnie wtulając się w bluzkę pozostawioną przez Fleur. Słodkie to było nieziemsko

ja dziś spałam z pluszową sówką na szyi, ale to nie ten ciężar...
 ja dziś spałam z pluszową sówką na szyi, ale to nie ten ciężar...   chociaż kłaczki jeszcze są
  chociaż kłaczki jeszcze są   
  ale dość, może założę oddzielny wątek dla własnej psychoanalizy, tu najważniejsi są S. i T.
 ale dość, może założę oddzielny wątek dla własnej psychoanalizy, tu najważniejsi są S. i T. 
 stykacie się noskami i on tak sobie drzemie i mruczy... i ten nosek ma taki mięciutki i milutki, czarno-różowy i oddech ma taki cieplutki i wibrujący... i.... dobra, chyba sobie założę bana na razie
 stykacie się noskami i on tak sobie drzemie i mruczy... i ten nosek ma taki mięciutki i milutki, czarno-różowy i oddech ma taki cieplutki i wibrujący... i.... dobra, chyba sobie założę bana na razie 
 Totek taki NA MIEJSCU!
  Totek taki NA MIEJSCU!  dziękuję Wam!
 dziękuję Wam!Aniutella pisze: Spała z TŻ-tem tak jak zwykle śpi więc myślę, że nie czuje się odrzucona. Miziamy ja, dopieszczamy, przekupujemy łakociami
 Wszystko się ułoży, jak na razie, z tego co piszesz nie jest źle.
 Wszystko się ułoży, jak na razie, z tego co piszesz nie jest źle.
Amica pisze: A to OK, myślałam, że Tocik zajął jej miejsce w sypialniWszystko się ułoży, jak na razie, z tego co piszesz nie jest źle.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości