3x czarni - JEST SPRAWA str. 99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 08, 2013 18:08 Re: Instalujemy się. K&M& baba N.

Thorkatt pisze:
AgaS1987 pisze:Jak to Wy nie sa slodcy?! Wy sa najslodcy na swiecie! :1luvu:
A Ty Morf przeciez zająłes trzecie miejsce w konkursie slepaczkowym! Jestes git wygrany przystojniak :love: :love: :love:

Cała królewska trójca , pokłony uniżone i idę głosować.
Nasza Algusia jak Biszkopt, niby slodka , ale krzepe ma w łapie i warkniecie jak Morf

Tak jest poklony dla Naszej boskiej trójcy czarno- czarnych
Obrazek Obrazek Obrazek

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pon lip 08, 2013 19:50 Re: Instalujemy się. K&M& baba N.

AgaS1987 pisze:Jak to Wy nie sa slodcy?! Wy sa najslodcy na swiecie! :1luvu:
A Ty Morf przeciez zająłes trzecie miejsce w konkursie slepaczkowym! Jestes git wygrany przystojniak :love: :love: :love:

zgadzam się z przedmówczynią :)
wrzuciłam Biszkopta na fb

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Śro lip 10, 2013 9:36 Re: Instalujemy się. K&M& baba N.

czarno-czarni pisze:TRABANT SZUKA TRANSPORTU KRAKÓW - WARSZAWA !!!! oraz TDT do 22/23 lipca w Warszawie

może ktoś z Was może pomóc? To wielka szansa dla niego!

viewtopic.php?f=13&t=153542&p=9954757#p9954757

Mysza pisze:No to ogłaszam co następuje 8)

Szukam na już transportu dla Trabanta do Warszawy i kogoś kto go przetrzyma do 22-23 VII. (I najlepiej dowiezie potem w obrębie Warszawy. To już może być inna osoba oczywiście. Bo auto w DS jest wraz z tamtejszym TZetem mocno zajęte ;))

DS wraca 21szego z urlopu dlatego prośba o przetrzymanie.
Kto użyczy Trabantowi pokoju/łazienki/pralni czy czego bądź? :?: :!:

Ewentualnie transport po 21szym ale bardzo bym chciała już go wysłać :oops:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw lip 11, 2013 13:52 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

Morf, kocham Cię, czyli Tyżeś Git jest
a na Twoim blogu nie umiem tego napisać :oops:

jej siostra

Post » Czw lip 11, 2013 13:59 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

ale git że mje kochasz.
Bo moi Duzi to już sam nie wiem.
A na blogu to żem trochu smutno pisał i tera nikt nie kce zaglądać chyba. Ale co - żem pisał co czuję.
Choć dziś to żem mocz czuł, baba zalał pokój.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw lip 11, 2013 14:01 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

aha a wczoraj wieczorem Duzi wrócili a my tak żeśmy żygali w dzień czy tam rzygali (nie powiem kto) że normalnie musieli całom chałupę myć i pościel zmienić i materac prać. a chcieli se na balkonie siedzieć i jeść tam. Jeszcze czego.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw lip 11, 2013 14:08 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

A ja tez Kocham Morfa i Kefira i Babe Nelly :oops: Cala trójke kocham No. :oops:
I czytam bloga i dla mnie dobrze ze to napisales, bo trza tez o takich rzeczach pisac bo one nie sa smutne ale wazne!

AgaS1987

Post » Czw lip 11, 2013 14:08 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

czarno-czarni pisze:aha a wczoraj wieczorem Duzi wrócili a my tak żeśmy żygali w dzień czy tam rzygali (nie powiem kto) że normalnie musieli całom chałupę myć i pościel zmienić i materac prać. a chcieli se na balkonie siedzieć i jeść tam. Jeszcze czego.

A czego Wy tak rzygali? chorzy Wy? Oby nie! Mam nadzieje ze to tylko kule wlosowe Wam zaszkodzily i Wy je wyrzygali juz :ok:

AgaS1987

Post » Czw lip 11, 2013 14:11 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

nie wiemy, my chrupkami rzygali i wodą ale mało ale za to w wieeeelu miejscach. . Ale ogólnie wszystko git i my weseli.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw lip 11, 2013 14:14 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

kciuki żeby to nie było nic poważnego :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw lip 11, 2013 14:19 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

AgaS1987 pisze:A ja tez Kocham Morfa i Kefira i Babe Nelly :oops: Cala trójke kocham No. :oops:
I czytam bloga i dla mnie dobrze ze to napisales, bo trza tez o takich rzeczach pisac bo one nie sa smutne ale wazne!

popieram
i też całą TRÓJKĘ kocham
i Dużych też (choć mi się cytat z "Seksmisji" sunie - ale żeby baba Babę..., no może lekka trawestacja cytatu)
i bloga wienie czytam też

jej siostra

Post » Czw lip 11, 2013 14:29 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

trawestacja! NO !!!! Miałem to. jak żem od Dziadka dostał kocią trawkę do jedzenia w doniczce takom i żem se jadł i TRAWEstował na podłogę tom trawą. Ale git, Kefira zaskoczę takim słowem. Ale najpierw go zaskoczę jak z kibla wychodzić bendzie. he he he.

Morf
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw lip 11, 2013 14:31 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

czarno-czarni pisze:trawestacja! NO !!!! Miałem to. jak żem od Dziadka dostał kocią trawkę do jedzenia w doniczce takom i żem se jadł i TRAWEstował na podłogę tom trawą. Ale git, Kefira zaskoczę takim słowem. Ale najpierw go zaskoczę jak z kibla wychodzić bendzie. he he he.

Morf

poplulam monitor :ryk: :ryk: :ryk:
nagrajcie to jak Morf Kefira pogoni :D

AgaS1987

Post » Pt lip 12, 2013 9:02 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

To jest Stefan.
W jeszcze gorszym stanie był, gdy przywieziono go do schroniska - błąkał się pod domami w centrum Kalisza. Strasznie wychudzony, brudny, zaropiały dorosły spory kocur - chudy i ... sami widzicie. Jest około 2-3 tygodnie w schronisku, początkowo karmiony strzykawką, teraz nieznacznie lepiej.
Jest w szpitaliku. Ma naprawdę dobrą opiekę lekarską, dobre leki, zrobione testy - oba ujemne FIV i FeLV, preparaty dodatkowe (betaglukan, omegan) i karmę porządną mokrą i suchą. . Ja mu kupiłam odżywkę, dałam super mięsne konserwy ale on bardzo bardzo słabo je.
Właściwie wcale nie je... Ma wycierany nos bardzo często ale on chce...tylko na ręce, przytulać się i po przytulaniu czasem zje. Wczoraj zjadł ze 2 - 3 łyżki porządnej mięsnej konserwy.
Jeżdżę do niego codziennie po pracy przez ostatnie dni, bo teraz akurat mogę.
Przysypia mi na rękach i tak sobie siedzimy.
Właściwie nie mam co mu dać.. on materialnie ma co potrzeba. Ale DT byłby ratunkiem. Trochę nierealne ale może ... teraz o nim mało kto wie - nie ma ogłoszeń itp w tym stanie. Coś jak Nelly wtedy. Tylko musi być pod kontrolą, gdzieś tu w okolicy gdyby był sprawdzony i niezatłoczony DT byłoby super.
Dobrze, że naprawdę nie brakuje mu opieki i leczenia. Ale brakuje człowieka, to bardzo widać.
na początku tygodnia
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Stefan wczoraj - nieco lepiej
Obrazek Obrazek Obrazek

Jemu niewiele mogę dać, oprócz głaskania i przytulania i dokarmiana, ale przy okazji poproszę - macie coś starego? Zabawki, zniszczony drapak? tunel lekko podarty czy namiot? dywanik? Zbieram dla kotów, dla kociaków też. Wszystko chętnie przygarnę, koszty wysyłki - postaram się pokryć
Ostatnio edytowano Pt lip 12, 2013 15:16 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt lip 12, 2013 9:30 Re: KRK - WAW - szukamy transportu str 4

jaka bieda, ale pięknieje dzięki Twojej milości. Może jakieś serce otworzy sie dla biedaka.

Daga, ja w sierpniu postaram sie cos dla kotow przygotować, porzadki bedę robić, posłanka poszyję,bo moja mama duzo włóczkowych kwadratów porobiła, tunel jeden mam, tylko to RC co sie składa, postaram sie cos wymysleć, bo kto bedzie kotkom go rozkładał. No i garść szczurzaków, grzechoczących.

Halo Wrocław, jak ktos ma wnetrza zepsutych zabawek - myszek - grzechotki, dzwoneczki ,itp , ewent. gąbkę na zbyciu, to chętnie przyjmę.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

[poprzednia][następna]