Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!UWAGA POZNAŃ!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2015 10:23 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

agamalaga pisze:
ewar pisze:Przykro mi z powodu Gucia :cry: Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: Ja też dzisiaj biegam z Melą na badania, jest po usunięciu ząbków, z jednej strony dziąsło nie nie goi i boli ją bardzo.To będzie już trzecia wizyta w ciągu dziesięciu dni, pobieranie krwi..itd.Tak to czasem jest, a w kolejce czeka Bohun, też trzeba zrobić porządek z ząbkami.
Nigdy nie ma pewności, czy koty się dogadają.Gucia i Klara nie lubiły się, ale musiały razem mieszkać i powoli przyzwyczajały się do swojej obecności.Z pozostałymi Klara żyła w zgodzie, a nawet było tak
Obrazek

widok który nawet najtrwardsze serce zmusi do uśmiechu.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ....u mnie...najczęściej tak to wygląda... :wink:

Obrazek

Obrazek

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Komentarz zbędny.To naprawdę słodka kicia :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw paź 29, 2015 10:24 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

izka53 pisze:Aga - każdy normalny lek można wycofać, jeśli ma skutki uboczne. Conwenia jest w kocie nawet ponad dwa miesiące i nie ma możliwości pozbycia się jej z organizmu. Nie ma mozliwości zmiany w trakcie leczenia.
Wczoraj był spokój, dziś calutkie śniadanie znów wyszło z kota, cała kuchnia zarzygana. W poniedziałek wyrzygał kłaka - giganta, właściwie kawał filcu. Ulżyło mi.....do dzisiejszego ranka.
Gucio humor ma świetny - ja wręcz przeciwnie. Jestem spłukana do cna ( dotychczasowe leczenie już prawie 5 stów), TŻ na weekend wyjeżdża.Sama do weta nie dotrę, taxi ode mnie do lecznicy to ok 40 zł w jedną stronę.

IZKA .....ja w sobote mam troche rzeczy do ogarnięcia ale to nie sa AZ TAK PILNE RZECZY ...więc jak byś musiała jechać do weterynarza to zawioze Cię ...daj tylko znac ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Czw paź 29, 2015 10:36 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....dzień od rana spokojny chyba przez ta pogode...szaro ,buro........słonko wygląda tylko na sekunde.....niefajnie... :(

Myślałam że położą sie koło siebie bo Kiciunia krążył po parapecie....udając oczywiście że nie widzi spiącej Klary ...Usiadł koło niej,zaczą zaczepiac poduszke łapka...potem znowu usiadł i patrzył się na nia aż Klarcia wstała i poszła gdzie indziej...ciekawe bo jej nawet nie dotkną łapką...Jego wzrok chyba ,,parzył,, :?

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

agamalaga

Post » Czw paź 29, 2015 10:44 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...i tak zadowolony z siebie Kiciunia położył sie i jak gdyby nigdy nic....bawił się myszką DZENTELMEN od siedmiu boleści :evil: ....... :lol: a KLARKA BIDNA SPAŁA W TRANSPORTERKU :cry: :cry: :cry:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

agamalaga

Post » Czw paź 29, 2015 11:33 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Wcale nie biedna, koty lubią spać w transporterku.Kiciunia ją zaczepiał, a ona była śpiąca to sobie poszła i już.

ewar

Post » Czw paź 29, 2015 21:35 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...dzis Kiciunia był niegrzecznym kocurkiem :kotek: dla Klarki :evil: :evil: :evil: ...dlatego mógł tylko popatrzeć jak Klara rozkoszuje się ,,Panem Wielbłądem,, :P gdyż leżała koło mnie więc była bezpieczna :wink: :wink: :wink:

Obrazek :kotek:

Obrazek
Obrazek

agamalaga

Post » Czw paź 29, 2015 21:37 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

:wink: :wink: :wink:

[color=#FF4080]EWO DZIĘKUJEMY RAZ JESZCZE ZA PANA WIELBŁĄDA !!!!!! [/color] :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

.............( jutro moja kolej :wink: :wink: :wink: ale już bez zdjęć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Obrazek

agamalaga

Post » Pt paź 30, 2015 0:22 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Aga - dzięki bardzo za chęc pomocy :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Ostrzegam - jeśli bedzie taka konieczność - bez skrupułów wykorzystam :mrgreen: . Mam oczywiście nadzieję, ze nie , dziś rzygów nie było. Ale sama taka deklaracja dodaje otuchy .
Qurcze - w listopadzie może będzie jakieś wolne, tak bym wpadła do Ciebie, wyglaskac białaski. Póki co - nawet u Mamy wieki juz nie byłam :oops: :oops: . No tak - ostatni raz na urodzinach.
Aga, a mogę tu pokazać fotkę Mamy z tych urodzin ? :oops: :oops: :oops: :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt paź 30, 2015 6:09 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Cieszę się, że wielbłąd tak się podoba.Wybrałam go ze względu na kolor.U mnie nie cieszą się wzięciem, używam ich tylko, kiedy w zimne dni niosę koty do weta, albo gdy są chore i trzeba je ogrzać.

ewar

Post » Pt paź 30, 2015 10:25 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

izka53 pisze:Aga - dzięki bardzo za chęc pomocy :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Ostrzegam - jeśli bedzie taka konieczność - bez skrupułów wykorzystam :mrgreen: . Mam oczywiście nadzieję, ze nie , dziś rzygów nie było. Ale sama taka deklaracja dodaje otuchy .
Qurcze - w listopadzie może będzie jakieś wolne, tak bym wpadła do Ciebie, wyglaskac białaski. Póki co - nawet u Mamy wieki juz nie byłam :oops: :oops: . No tak - ostatni raz na urodzinach.
Aga, a mogę tu pokazać fotkę Mamy z tych urodzin ? :oops: :oops: :oops: :oops:

...WYKORZYSTUJ,WYKORZYSTUJ....PÓKIM MŁODA :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: ......

Izka ....nie wiem skąd takie pytanie czy możesz Mamcie tu ,,wkleić,, :D ......a nie można?....nie wiem....ostatnio jak weszłam na MIAU to nie mogłam odszukac tytułu w spisie * ,,Klara, trikolorka w kropki.W domu!!! * a on już biedny na samym dole....nie pytaj mi się o takie rzeczy bo nie wiem...ale Twoje pytanie mnie zaniepokoiło...bo raczej TY nie pytałabyś bez powodu....to tu nie można pisać co się chce? 8O i wklejać zdjęć?.. 8O ..na innych wątkach są zdjęcia więc ???. :roll: .....Nikt mi jeszcze uwagi nie zwrócił więć jak coś nie tak to zaraz PROSZĘ MI MÓWIĆ......! :placz:
Ostatnio edytowano Pt paź 30, 2015 10:32 przez agamalaga, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

agamalaga

Post » Pt paź 30, 2015 10:32 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

[color=#400040]EWA.....

U mnie koty były ciekawe co to...a jak zaczęła się jeszcze woda tam przelewać...i ten dzwięk 8O 8O 8O ...to już ciekawskie łapki się nie odklejały od niego.....Koty sa ,,mądralińskie,, bo jak termofor leży zimny to mają go gdzieś :cry: ....a jak tylko poczują że ciepły to wraca do łask.... :wink: Ja go ot tak poprostu napełniam jak robie sobie kawe.....i kłade na kanapę bądz parapet..... :D
[/color]
Obrazek

agamalaga

Post » Pt paź 30, 2015 10:50 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

To jest wątek na Nasze Koty, można pisać i wklejać różne rzeczy, oczywiście zasady są takie jak na innych forach, czyli bez inwektyw..itd.Zdjęcia nie mogą być za duże i tyle.Iza pyta o Twoje pozwolenie, bo to już Twój wątek.

ewar

Post » Sob paź 31, 2015 1:28 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

ewar pisze:.Iza pyta o Twoje pozwolenie, bo to już Twój wątek.

dokładnie tak - wątek Twój, dotyczący kotów, . Wklejenie zdjęcia nie dotyczącego moze być traktowane jako OT. Rzuce jutro zdjęciem Mamci, może znasz ją z widzenia z osiedla.
Póki co - Gutus juz drugą dobę nie pawiuje :ok: :ok: :ok: I właśnie 7 kg kota usiłuje spać w kartonie po butach rozmiar 36 :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob paź 31, 2015 1:45 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

MÓJ WĄTEK????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no co WY! A CO JA MAM Z NIM ZROBIĆ??????????????? ....ja pisze i wklejam zdjęcia aby Ewa się nie denerwowała o Klarke...,,bo oddała mi jakby swoje dziecko,,......To jest EWY wątek...EWA....ratunku....!
Obrazek

agamalaga

Post » Sob paź 31, 2015 1:53 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....wieczór u Nas przeminął nawet,nawet.......Kiciunia chyba przeczytał co tu o nim pisze więc postanowił się poprawić......wskoczył na kanapę do spiącej Klary i ZACZĄŁ JĄ LIZAĆ PO GŁÓWCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

agamalaga

[poprzednia][następna]