Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 04, 2015 19:08 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Tak malutkie :) Ale mi się tyłek jeszcze mieści :) Kupiłam w promocji w Ikea i od razu wiedziałam, że przemaluje :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lut 04, 2015 21:08 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Cudne krzesełko! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 04, 2015 22:56 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dzięki :) Takie krzesełko potrzebowałam :)
Kotki mówią dobranoc:
Obrazek
Marysieńka taka smutna dzisiaj jest :( Bawiłyśmy się już a i tak taka jakaś :(
Obrazek

Kitusia :)
Obrazek
Obrazek

Dobranoc Ciocie :)

klaudiafj

Post » Śro lut 04, 2015 22:59 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dotarłam i do Was kochane Panie.
Mebelki śliczne
Kotki wspaniałe :D
Zdjęcia fantastyczne. Zawsze mi się podobała fotografia ale nigdy nie było chętnego co by mi garstke swojej wiedzy przekazał :( eh
Dobrze ze tu jestem bo mam co oglądać 8)
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lut 04, 2015 23:34 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Witam Klaudiaa ::D
piękne krzesełko, piękne panienki :1luvu: :1luvu:
dobranoc myszunie słodkie :1luvu:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw lut 05, 2015 0:35 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Biedna Marysieńka,co musiala przejść wtedy ......:(
Tulajcie ją za każdym razem może....

Jak ostatnio robiłam porządki ogólne w mieszkaniu w prawie wszystkim,papiery,leki i inne,to nic
A ruszyłam tylko miejsce gdzie są nasze torby ,plecaki,Miśka wystartowała z pokoju gdzie leżała jak z procy do miejsca gdzie te porządki robiłam
Uwaliła się na jednej z toreb i nie chciała zejść,dopiero siłą ją przesunęłam,żeby tę torbę schować
Dopiero jak zobaczyła,ze schowałam tę torbę,poszła dalej w kimę do pokoju,jakby nic nie było

Piękne te mebelki
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lut 05, 2015 7:54 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

No, to się nazywają zdjęcia. Piękne. Pieknych kotełków :)
Doberek :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw lut 05, 2015 8:49 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Niech Marysieńka szybciutko wraca do normalnego humorku,niech się bidusia nie stresuje <3
Kitusi nosek różowiutki jest do zacałowania,prawda? <3
Mebelki piękne.... :) a te krzesełko,to będzie fajny element do sesji z dzieciaczkami,prawda?
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lut 05, 2015 11:29 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Hej Dziewczynki :)
Czy nosio Kitusi do zacałownia.. hmm :) Zazwyczaj jest zimny i mokry :) Ale śliczny różowiutki. Marysia ma nos suchy i zamszowy :)

Nie mogę się doczekać zaprezentowania Wam mojej szafeczki, normalnie jestem z siebie taka dumna :D Ale to po odwiedzinach u Was, bo piję kawkę a potem zrobię zdjęcia.

W sobotę jedziemy na targ staroci - w Bytomiu jest jeden z najstarszych i najsławniejszych - małż traktował moje wszystkie zabawy artystyczne jako wymysły zbzikowanej baby a teraz jak zobaczył szafeczkę to aż mu kopara opadła - wiem, że się nie spodziewał :D I teraz już chce jechać na targ, żeby jakiś rupieć przywieźć za parę groszy. Chociaż z tą taniością to tam jest średnio, zazwyczaj chcą kosmicznych pieniędzy za śmieci, no ale można sie targować. Lubicie takie miejsca? Fotogaleria http://www.jarmark.bytom.pl/index.php?va=photo

Ktoś był w nocy u nas w domu, bo termometr został wyrwany z szafki Ooo Był to najprostszy termometr w białych plastikowych osłonkach i został w nich przekręcony w stronę, gdzie nikt nie odczytuje temperatury i górne mocowanie zostało urwane i nie jest to zwykłe rozklejenie, bo przylepiec był gruby i nie odlepił się od ściany a został rozerwany na pół. Mąż nie przyznaje do wyżej zarzucanego mu czynu :/

klaudiafj

Post » Czw lut 05, 2015 13:03 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Nigdy na takim targu staroci nie byłam,ale jest u nas giełda,wszystko tam kupisz,ceny oczywiście różne ;) Są też właśnie takie alejki gdzie jest misz masz,starocie..niektóre fajne,naprawdę..ale ludzie sprzedają też jakieś graty,no różnie :) Dawno na giełdzie nie byłam,po wypłacie zamierzamy jechać,bo chcę kupić prześcieradła na gumce na łóżko Wiki,kuzynka kupowała ostatnio,super jakość,soczyste kolory i fajne ceny :)

Hmm,ciekawe kto ten termometr ruszał? :wink:

A jak dzisiaj zachowuje się Marysia? :201461
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lut 05, 2015 13:34 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

klaudiafj pisze:Dzięki :) Takie krzesełko potrzebowałam :)
Kotki mówią dobranoc:
Obrazek
Marysieńka taka smutna dzisiaj jest :( Bawiłyśmy się już a i tak taka jakaś :(
Obrazek

Kitusia :)
Obrazek
Obrazek

Dobranoc Ciocie :)

słoneczeka kochane :1luvu: :1luvu: :201461 :201461
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw lut 05, 2015 16:00 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Hej,

to koty z dziś :oops:
Obrazek

a tu obrażone:
Obrazek

Oczywiście najlepsza zabawa to ta kiedy ja rozstawiam tła i lampy... nie ma pracy w domu, tak się po prostu nie da z tymi barankami :) Marysię właśnie mam na kolanach, przybiegła bo rozmawiałam przez telefon i jak zwykle zaczęła krzyczeć o pomoc chyba :)

A tu moja duma ukończona:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Koniec :mrgreen:

klaudiafj

Post » Czw lut 05, 2015 16:07 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ależ piękne kwiatuszki w tej szufladzie!!! A to było, czy malowałaś?? 8O :1luvu:

Doberek Kochane! Jakie śliczne foteczki Maryni i Kituni! Buziaczki! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 05, 2015 16:56 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Hej :) Nie malowałam - to serwetka. Środek szufladki i te kropki na bokach są zrobione metodą decoupage :)

klaudiafj

Post » Czw lut 05, 2015 17:13 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

A wygląda jak namalowane. :P
Napracujesz się nieźle, ale przynajmniej piękne efekty sa. :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]