Hej Dziewczynki

Czy nosio Kitusi do zacałownia.. hmm

Zazwyczaj jest zimny i mokry

Ale śliczny różowiutki. Marysia ma nos suchy i zamszowy
Nie mogę się doczekać zaprezentowania Wam mojej szafeczki, normalnie jestem z siebie taka dumna

Ale to po odwiedzinach u Was, bo piję kawkę a potem zrobię zdjęcia.
W sobotę jedziemy na targ staroci - w Bytomiu jest jeden z najstarszych i najsławniejszych - małż traktował moje wszystkie zabawy artystyczne jako wymysły zbzikowanej baby a teraz jak zobaczył szafeczkę to aż mu kopara opadła - wiem, że się nie spodziewał

I teraz już chce jechać na targ, żeby jakiś rupieć przywieźć za parę groszy. Chociaż z tą taniością to tam jest średnio, zazwyczaj chcą kosmicznych pieniędzy za śmieci, no ale można sie targować. Lubicie takie miejsca? Fotogaleria
http://www.jarmark.bytom.pl/index.php?va=photoKtoś był w nocy u nas w domu, bo termometr został wyrwany z szafki Ooo Był to najprostszy termometr w białych plastikowych osłonkach i został w nich przekręcony w stronę, gdzie nikt nie odczytuje temperatury i górne mocowanie zostało urwane i nie jest to zwykłe rozklejenie, bo przylepiec był gruby i nie odlepił się od ściany a został rozerwany na pół. Mąż nie przyznaje do wyżej zarzucanego mu czynu :/