Hej Nasze Ukochane Słonka
jesoo ,jak ja nie cierpię popołudniówek
Jeszcze do tego mi gardło zdechuo
Iza_ pisze:Ja wsypuję kwasek cytrynowy i zagotowuję wodę, odstawiam na noc a rano czajniczek jak nóweczka

,
W piątek wieczorem tak zrobiłam i poinformowałam Małża, że w sobotę rano jak będzie stawiał wodę na kawę to czajnik trzeba wypłukać. Sobota, wchodzę do kuchni, kawa w kubeczkach czeka na zalanie ale coś mnie tchnęło, pytam czy zmienił wodę, oczywiście zapomniał.
Jednym słowem SKS
Tulipki piękne, kocham tulipki, szkoda że tak szybko przekwitają, jak dla mnie to mogłyby przez cały rok tak pięknie kwitnąć

Też kwaskiem cytrynowym robiłam,ale mojemu Tż towi nie pasował zapach tej gotującej się już wody ,to podjął się sam pucowania czajnika,nawet nie śmiem mu się wtrącać
No,jeja,jak mi się nie chciało iść
Wszak łikent mieliśmy trochę zrypany,ale co pospałam sobie to pospałam
Nie robiłam zupełnie nic ,po za tym co musiałam o
Hej Najukochańśza Bulbisiowo-Kasiaczkowa Rodzinko
kussad pisze:Śliczne zdjęcia i tulipany
Dawno temu dużo z nich miałam na działce ale już zanikły albo zostały zjedzone
W ogrodzie botanicznym bywałam często ale z malutkim Krzysiem
Czajnik? - dopiero niedawno odkryłam metodę odkamieniania czajnika kwaskiem cytrynowym albo cytryną - w kuchni w biurze zainteresowałam się co robi z czajnikiem kolega z działu

Ja to sobie kiedyś postanowiłam,że jak tylko będę miała jakiś chociaż kawałek działki,to koniecznie muszą być na niej tulipany
My w botaniku,jesteśmy też nie za często,teraz jak te tulipany się pokazały ,to mus ,mus
Hej Miśki
Hej Maskotko
kalair pisze:Macie słoneczko?

no ba,było i jest ,tylko potem łubudu było
Kociara82 pisze:miaudobry Mysiu

u mnie wreszcie sie wypogodzilo, choc rano jeszcze bylo pochmurno i myslalam, ze bedzie padac.
Buziaczki Ci przesylam slicznosci kochane

mmmrrraaauuuu
:*:*:*
A ja dzisiaj uprawiałam okienkoningMaryLux pisze:mryczór
mry mry
isabell36 pisze:my też się przywitamy

Hej Helou Brygada
Petka pisze:Bry wieczór śliczna Myszko

Ukochane Pecinki