Nigdy wcześniej tego nie robił.
Myślę, że gdyby nastąpiło pogorszenie choroby to raczej posikiwał by cały dzień i by się pokładał po domu tak jak to było wcześniej.
O co mu może chodzić, przecież nic się nie zmieniło w naszym życiu i otoczeniu.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Krzyki ogólnie są drogie. Bo uważane za najlepszą część miasta. Zresztą i Krzyki, i Fabryczna to dość spore tereny, warto się przyjrzeć komunikacji zbiorowej z wybranego przez Was terenu.
Ja mieszkam w Śródmieściu, tuż przy granicy z Psim Polem - tu jest dobra komunikacja z każdą częścią miasta, a z drugiej strony - już spore tereny zielone, dobre do spacerów.
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:Krzyki ogólnie są drogie. Bo uważane za najlepszą część miasta. Zresztą i Krzyki, i Fabryczna to dość spore tereny, warto się przyjrzeć komunikacji zbiorowej z wybranego przez Was terenu.
Ja mieszkam w Śródmieściu, tuż przy granicy z Psim Polem - tu jest dobra komunikacja z każdą częścią miasta, a z drugiej strony - już spore tereny zielone, dobre do spacerów.
Z terenów Fabryczna chłop będzie miał blisko do pracy, a Krzyki bardzo nam się podobają.
Ważne też żeby nie były to tereny zalewowe.
Moli25 pisze:Dyktatura pisze:MaryLux pisze:Krzyki ogólnie są drogie. Bo uważane za najlepszą część miasta. Zresztą i Krzyki, i Fabryczna to dość spore tereny, warto się przyjrzeć komunikacji zbiorowej z wybranego przez Was terenu.
Z terenów Fabryczna chłop będzie miał blisko do pracy, a Krzyki bardzo nam się podobają.
Ważne też żeby nie były to tereny zalewowe.
Uważam ze Krzyki sa super dzielnica, każda komunikacja tam działa sprawnie, blisko do centrów handlowych, macie duzo aptek, przychodni w koło i sklepów.
Jest piekny Park![]()
Wrocław jest w ogóle fajnym miastem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 104 gości