Lilo i Nala - Nareszcie w komplecie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 31, 2015 12:57 Kłopoty z sikaniem

Otóż od pewnego czasu mój Lilutek zaczął codziennie wieczorem załatwiać się na mój fotel sako.
Nigdy wcześniej tego nie robił.
Myślę, że gdyby nastąpiło pogorszenie choroby to raczej posikiwał by cały dzień i by się pokładał po domu tak jak to było wcześniej.
O co mu może chodzić, przecież nic się nie zmieniło w naszym życiu i otoczeniu. :?

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt lip 31, 2015 14:11 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Kłopoty z siusianiem :(

Założyłam wątek siusianiowy na kotach, ale jakoś nie chcą pisać :(
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt sty 01, 2016 20:56 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Kłopoty z siusianiem :(

Mogem siem wprosić?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sty 02, 2016 21:42 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Kłopoty z siusianiem :(

Pewnie Inczko.
Zapraszamy

Dyktatura

Post » Nie sty 03, 2016 10:57 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Ostatnio w nocy, jak było tak strszmnie głośno to mama powiedziała,że za 182 dni nie bendziemy mieszkać jusz w domku tylkowew jakimś Wrocławiu.
Ciongle myślę co to takiego i gzdie to jest.
Ponoc kieszkają jusz tam nasze koleszanki Pralcia i Inka, ale ja nie chcem tam. Wolem zostać w domku.
Lilo

Dyktatura

Post » Nie sty 03, 2016 11:25 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

wroclaw jest fajny, ja pochodzę z sosnowca a dobrze mi we Wrocławiu, a dokładnie kilka kilometrów obok
Fuks
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie sty 03, 2016 11:35 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Foksiu dzienkujem, ale u mnie w odmu tesz jest fajnie.
Może u ciebie w tym sosu nie było faknie no bo pszeciesz sos brudzi futro, a jak jeszcze jest on z nosu to wogole musi nie byc fajmny.

Dyktatura

Post » Nie sty 03, 2016 13:04 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Lilo mój ukoffany. Duża mówi że była wew tym Wrocławiu i że tam wcale wcale nie jezd fajmnie. Jezd brudno głośno i daleko. Ja też chcę cobyś został tutaj blizko mię.
Lizam cię namiątnie po uszku
Książniczka Ofelja
Maups. Nie siadaj za długo na parapapetu bo jezd okropecznie zimno. Ja drzymam na dekoderu.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie sty 03, 2016 13:23 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Lilo, to ja się cieszę wręcz saniemowicie, że będziesz we Wrocławiu, bo będziemy w tym samym mieście. A czy wiesz, w jakiej części Wrocławia będziesz mieszkać? Uśmiałabym się, gdybyś został moim sąsiadem. Duża mówi, że na sąsiedniej ulicy rosną nowe domy.
Inka

MaryLux

Post » Nie sty 03, 2016 19:05 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Myślimy o rejonie Fabryczna lub Krzyki.
A co Wy dziewczyny polecacie ?

Dyktatura

Post » Nie sty 03, 2016 19:17 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Krzyki ogólnie są drogie. Bo uważane za najlepszą część miasta. Zresztą i Krzyki, i Fabryczna to dość spore tereny, warto się przyjrzeć komunikacji zbiorowej z wybranego przez Was terenu.
Ja mieszkam w Śródmieściu, tuż przy granicy z Psim Polem - tu jest dobra komunikacja z każdą częścią miasta, a z drugiej strony - już spore tereny zielone, dobre do spacerów.

MaryLux

Post » Nie sty 03, 2016 19:40 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Witamy :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sty 03, 2016 20:33 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

MaryLux pisze:Krzyki ogólnie są drogie. Bo uważane za najlepszą część miasta. Zresztą i Krzyki, i Fabryczna to dość spore tereny, warto się przyjrzeć komunikacji zbiorowej z wybranego przez Was terenu.
Ja mieszkam w Śródmieściu, tuż przy granicy z Psim Polem - tu jest dobra komunikacja z każdą częścią miasta, a z drugiej strony - już spore tereny zielone, dobre do spacerów.

Z terenów Fabryczna chłop będzie miał blisko do pracy, a Krzyki bardzo nam się podobają. :)
Ważne też żeby nie były to tereny zalewowe.

Dyktatura

Post » Nie sty 03, 2016 20:37 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Dyktatura pisze:
MaryLux pisze:Krzyki ogólnie są drogie. Bo uważane za najlepszą część miasta. Zresztą i Krzyki, i Fabryczna to dość spore tereny, warto się przyjrzeć komunikacji zbiorowej z wybranego przez Was terenu.

Z terenów Fabryczna chłop będzie miał blisko do pracy, a Krzyki bardzo nam się podobają. :)

Uważam ze Krzyki sa super dzielnica, każda komunikacja tam działa sprawnie, blisko do centrów handlowych, macie duzo aptek, przychodni w koło i sklepów.

Jest piekny Park :1luvu:

Wrocław jest w ogóle fajnym miastem :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie sty 03, 2016 20:44 Re: Lilo aniołek i diabelska Nala. Czy Wrocław jest daleko?

Moli25 pisze:
Dyktatura pisze:

Uważam ze Krzyki sa super dzielnica, każda komunikacja tam działa sprawnie, blisko do centrów handlowych, macie duzo aptek, przychodni w koło i sklepów.

Jest piekny Park :1luvu:

Wrocław jest w ogóle fajnym miastem :ok:

Tylko pamiętaj, że Partynice i Ołtaszyn to też część Krzyków, a tam już z komunikacją gorzej

MaryLux

[poprzednia][następna]