Morze pluszaków, różności, pieluszka wielorazowa -zapraszam!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro kwi 06, 2016 15:32 Morze pluszaków, różności, pieluszka wielorazowa -zapraszam!

Bazarek ekspresowy, wszystkie ceny KT. Do ceny należy doliczyć koszty przesyłki. Koszt wysyłki pokrywa kupujący, w zgodzie z cennikiem Poczty Polskiej. Jestem otwarta na różne rabaty i licytowanie "dużo, ale taniej" :mrgreen: tym bardziej, że mam termin porodu na niedzielę i wolałabym przekazać jak najwięcej fantów w docelowe ręce jak najszybciej.
Wszystkie pluszaki są świeżutko wyprane w proszku Sensitive, gotowe do podarowania dzieciom. Na życzenie oczywiście pomierzę co trzeba.

W Warszawie możliwy odbiór osobisty (i mile widziany, bo niektóre pluszaki są naprawdę duże, a ja przy tym mało mobilna - no i jak urodzę, to nie wiem, kiedy doczłapię na pocztę...)

1. 2 i 3. Słonie - najchętniej sprzedam w pakiecie całą rodzinkę, wtedy cena 30 pln.
1. Słoń niebieski, duży, mięsisty ;) solidnie stoi na nogach, ładny, żywy niebieski.
Cena KT: 20 pln
Obrazek

2. Mięciutki szary słonik w kolorowej koszulce. Na górze ma sznurek, może zostać zawieszony, np. w wózku.
Cena KT: 7 pln
Obrazek

3. Płaski, mięciutki szary słonik z kolorowymi uszami.
Obrazek
Obrazek

4. i 5. Rybki - cena za komplet także niższa, 25 pln.
4. Duża rybka w żywym kolorze. Mięciutka, fajna też np. jako poduszka. Płetwy utrzymują ją w pozycji pionowej.
Cena KT: 20 pln
Obrazek

5. Mniejsza rybka-delfinka, ze słodką spódniczką. Pamiątka z Kanarów, tam kupiona za większe pieniądze ;)
Cena KT: 10 pln
Obrazek

6. Duża poduszka - gwiazdka, mięciutka, idealna np. jako poduszka do wózka czy na drzemkę.
Cena KT: 15 pln
Obrazek

7. Lala starego typu, mięciutka szmacianka.
Obrazek

8. Lala jeszcze starszego typu :D plastikowa, ubranko nie zdejmowane, ale ładne, na brzuszku ma jakby głośnik, ale nie widzę żadnej opcji dostania się do środka i włączenia mechanizmu grającego.
Cena KT: 5 pln
Obrazek

9. Foka - mięsista, miękka, grubo wypełniona.
Cena KT: 13 pln
Obrazek

10. Mięciutka, milutka krówka. Możliwość powieszenia za sznureczek, szaliczek jest przyszyty.
Obrazek

11. Chłopiec-sportowiec ;) płaszczyk jest odczepiany, chłopiec dość mocno nabity i wypełniony.
Obrazek

12 i 13. Misie - komplet za 13 pln.
12. Miś biały o potarganym futerku ;)

13. Miś kolorowy, z możliwością powieszenia.
Obrazek

14. Mięciutka owieczka. Nie jest biała, tylko jakby kremowa.
Obrazek

15. Mięciutka kaczuszka z możliwością powieszenia, ma nieco przybrudzony dziubek (nie do usunięcia). Po naciśnięciu na brzuszek kwacze dość głośno, ale zabawnie.
Obrazek

16. Śmieszny ludzik ;) intensywnie różowy (aparat nie chciał chwycić koloru), z wystającymi zębami i wyłupiastymi oczami. Dość mocno nabity i sztywny, ze zdejmowanymi skarpetkami.
Obrazek

17. Duży, bardzo miękki pingwin. Jest tak miękki, że głowa potrafi mu lecieć do tyłu ;)
Obrazek

I różności:
18. Nowy Testament wg Związku Gedeonitów. Łatwe do wyszukania cytaty, które pomogą nam w konkretnej sytuacji. Wydanie kieszonkowe.
Obrazek
Obrazek

19. Perfumy Dolce & Gabbana Light Blue. Nowe, odpakowane tylko do zdjęcia. Miły, delikatny, kwiatowy zapach.
Cena KT: 80 pln
Sprzedane :arrow: ultra75

20. Zawieszka kwiatuszek - kupiona tu na miau, ale nigdy nie noszona. Miała być prezentem, ale finalnie podarowałam co innego ;) nie wiem, jakie to kamienie.
21. Zawieszka z jakimś kamieniem - jak wyżej ;)
Obrazek

22. Bransoletka na dość szczupłą rękę, bez możliwości regulacji - z zapięciem. I kotem ;)
Obrazek

23. Bransoletka z możliwością regulacji, z uroczymi balerinkami.
Obrazek

24. 4. Film "Furia" z Bradem Pittem. Nieodpakowany w folii, kupiony na przecenie w EMPIKu za 20 pln (cena na opakowaniu).
Sprzedane :arrow: Sycul

25. Żwirek b. drobny Tigerino Crystals, 5l. Bardzo sobie chwalę to, jak przykrywa zapachy (nie czułam niekastrowanego tymczasa), ładnie "okleja" dwójki, nie zbryla się, ale wygarnięcie siuśków z dna nie jest trudne. Nie nosi się, ale niestety - bardzo pyli, więc moja rezydentka z astmą wychodziła z krytej kuwety rozkasłana :roll:
Dorzucam gratis łopatkę do żwirku drobnoziarnistego - zakupiona właśnie do Tigerino, bardzo pomocna.
Sprzedane :arrow: Sycul

26. Pieluszka wielorazowa BamBams. Nowiutka, otrzymana w prezencie, nie używana przeze mnie. Mięciutka, regulowana - w komplecie dwie czyściutkie wkładki (przy robieniu zdjęcia jedna była w praniu w proszku sensitive).
Cena KT: 15 pln
Obrazek Obrazek

Zapraszam do kupowania :ok:
Ostatnio edytowano Pon kwi 18, 2016 21:55 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 5 razy

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt kwi 08, 2016 21:38 Re: Morze pluszaków i trochę różności

Hopsam, jakby co - ceny są mocno negocjowalne, chętnie będę obniżać :)
Dodałam jeszcze żwir i łopatkę na końcu ;)

Szalony Kot

Post » Nie kwi 10, 2016 13:15 Re: Morze pluszaków i trochę różności

Nr 24 i 25 poproszę

Sycul

Od: Śro gru 06, 2006 3:57

Post » Nie kwi 10, 2016 14:46 Re: Morze pluszaków i trochę różności

Super, poproszę adres na PW - ja najpierw wysyłam, potem ogarniam platnosci, bo nigdy nie wiadomo, jak sie wyrobie z wysyłka w ciazy ;) ale postaram sie skoczyć na pocztę jutro, o ile będę miec adres :)

Szalony Kot

Post » Śro kwi 13, 2016 14:31 Re: Morze pluszaków i trochę różności - OBNIŻKI!

Hej Szalony Kocie, poprosze Light Blue - koleżance własnie sie skończyły :-).

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Nie kwi 17, 2016 23:05 Re: Morze pluszaków, różności, pieluszka wielorazowa -zapras

Dorzuciłam pod 26 pieluszkę wielorazową, jeszcze będzie kubek w kształcie Pikachu :D

A wysyłka będzie jutro dopiero :oops: ale miałam kilka dni z głowy :oops:

Szalony Kot