jakby ktoś nas szukał to na wiosnę wrócimy :D

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw gru 03, 2015 14:38 jakby ktoś nas szukał to na wiosnę wrócimy :D

Spełniam Fanaberie wszelakie. Jak komu co trzeba uszyć, zaprojektować, narysować, poprawić (ostatecznie popsuć :P ), wymyślić, to zapraszam :ok:

:idea: Co ciekawego?
Różne różności dla kotów, z kotami, do domu, do użytku- na zamówienie i gotowe.
Ocieplacze, legowiska, poduchy, torby, maskotki, kubki etc.

To tak informacyjnie ;)

Info 5.1.18:

wracamy na wiosnę, jak się odchorujemy, odpakujemy, odtajamy i oddadzą nam internety :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pt sty 05, 2018 9:58 przez anieli, łącznie edytowano 32 razy

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Czw gru 03, 2015 14:39 Ocieplacze na transportery, zabawki i inne rękoczyny

sprzątam :P
Ostatnio edytowano Sob lut 11, 2017 14:31 przez anieli, łącznie edytowano 20 razy

anieli

Post » Czw gru 03, 2015 14:40 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze

Post ogólny z pracami.

Januszek
Obrazek

Leokadia
Obrazek

Anżelka
Obrazek

Ocieplacze na transportery
*dostępne ostatnie klilka sztuk na Atlas10 z błękitnym polarem. W tym sezonie zmiana koloru na soczysty żonkil*

ocieplacz na transporter Atlas10 kolor Pink-Ponk!
ObrazekObrazek
ocieplacz na transporter Atlas10 kolor Blue-Bird
ObrazekObrazek
ocieplacz na transporter Atlas20 kolor Blue-Bird
ObrazekObrazek
ocieplacz na transporter Linus Cabrio kolor Pink-Ponk!
ObrazekObrazek
ocieplacz na transporter/torbę Melly kolor Blue-Bird. Foto prosto spod maszyny ;)
Obrazek

ocieplacz na transporter/torbę Melly kolor Pink-Ponk!
(Za torbę posłużyła poduszka, więc ocieplacz bardziej jak pufa wygląda ;)
Obrazek
obecny kolor polaru:
Obrazek

[Breloczki do kluczy "Mikroświaty"
1. Sad (przód/tył)
Obrazek
2. Słoneczniki (przód/tył)
Obrazek
3. Zorza (przód/tył)
Obrazek
4. Ławeczka(przód/tył)
Obrazek
5. Pole dmuchawców (przód/tył)
Obrazek
6. Lot balonem (przód/tył)
Obrazek

Poduch kanapowy FranekStein
ObrazekObrazek

TEGO SIĘ NIE SPODZIEWASZ!
Bo nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! Główny dowodzący- Kardynał Catelieu.
Obrazek

Bracia von Klette- Izydor i Hans
Hans w czerwonej czapeczce, Izydor w dyniowej.
Obrazek

Mr. Handy- pomocna dłoń przy opiece nad psem ;)
Obrazek

Myszki Wędrowniczki: Andzia, Hela, Żenia, Stefcia, Alutka i Rózia.
Obrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pon gru 12, 2016 13:49 przez anieli, łącznie edytowano 6 razy

anieli

Post » Czw gru 03, 2015 14:42 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze

zaklepka
Ostatnio edytowano Czw wrz 01, 2016 8:20 przez anieli, łącznie edytowano 9 razy

anieli

Post » Pt gru 04, 2015 0:30 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze

zaznaczam
szkoda, że zdjęć ocieplaczy nie można powiększyć ...
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Pt gru 04, 2015 10:28 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze

Już można :D
Dodałam klikalne miniaturki :ok: Jak jeszcze będą za małe, to wtedy może jeszcze większe i pojedyncze już na PW?
W wątku będzie sporo zdjęć i nie chciałabym, żeby strona ładowała się trzy dni. Nie to, że regulamin o ilości/rozdzielczości/wadze zdjęć, nie nie :mrgreen:

anieli

Post » Śro gru 16, 2015 12:16 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

ehh gdzieś mi umknęło myślenie o ocieplaczu - przepraszam :oops:
a czy na taki transporter uszyłabys ocieplacz http://www.zooplus.pl/shop/koty/transpo ... owe/220610

KotwKratke

Post » Śro gru 16, 2015 13:16 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Hehe, śmy się "zmówili" :D
Właśnie przyszłam wrzucać nowe modele ocieplacza. W zeszłym tygodniu szyłam na Linus Cabrio, więc z tym też nie powinno być problemu,
tylko będę Cię musiała dokładnie wypytać na wszelkie okoliczności, ale to zapraszam na PW :ok:
Aha, ocieplacze są dostępne tylko w dwóch wersjach kolorystycznych- Pink-Ponk! i Blue-Bird ;)

Tutaj fotki ocieplacza na ww transporter:

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

A skoro już tu jestem, to się jeszcze pochwalę :P
Bo tak wszystkim wszystko robię i jako ten szewc bez butów, to zrobiłam sobie własną fanaberię 8)
Oto torba z kotem Maurycym :1luvu:

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Jakby ktoś mi pozazdrościł, to mogę uszyć podobną :twisted:

anieli

Post » Śro gru 16, 2015 13:47 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

super :) to wysyłaj pytania na pw - czekam :)
i wyceniaj :)
od razu moge powiedzeić ze wolałbym wersję niebieską (jak ja jade do weta to roż chyba wygladałby śmiesznie :oops: , a kobiecie to i z niebieskim po drodze :))

KotwKratke

Post » Śro gru 16, 2015 13:51 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Ojtam, ojtam. Prawdziwy chop to i z różowym transporterem po dzielni przebiegnie :ryk:
Dobra, to idę skrobać PW :P

anieli

Post » Pon gru 21, 2015 18:59 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Przyjszłam sobie podbić wątasa i cuś pokazać 8)
Kotecki...takie kochane...takie urocze...normalnie cud miód i bobki w kuwecie :twisted:
Obrazek
Ja tak mam za każdym razem, jak uda mi się siaść i spróbować chwilę odsapnąć :ryk:

anieli

Post » Śro gru 23, 2015 19:17 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Czy na taki transporter: https://animalia.pl/ferplast-atlas-20-n ... goly/4273/ dałabyś radę coś zmajstrować? Coś z nieprzemakalnym spodem najlepiej, bo czasem wozimy koteły transportem publicznym i trzeba transporter na ziemi postawić.

Dark Angel

Od: Wto sie 12, 2014 11:38

Post » Śro gru 23, 2015 20:27 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Oczywiście :D Szyję na każdy transporter. Te na zdjęciach w drugim poście to są właśnie atlasy, więc żaden problem. Z tkanina również - ta ktorej używam jest nieprzemakalna, a w razie zabrudzenia mozna ja czyścić gąbka albo wrzucić do prania :ok: No i co najważniejsze- naprawdę świetnie utrzymuje ciepło :)

anieli

Post » Śro gru 23, 2015 22:27 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

bardzo podoba mi sie torba ,czy mozna prosic wymiary i czy w srodku ma jakies kieszonki ,i jakie kolory moglyby byc , i czy pasek regulowany i oczywiscie cene poprosze :D
wesolych swiat :201461

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Śro gru 23, 2015 22:50 Re: Spełniamy fanaberie ;) Kokoty polecają ocieplacze na tra

Z kociszczem Maurycym? :1luvu:
Robiłam ją całkowicie pod siebie, więc ma kieszeń z przodu, z tyłu i dwie w środku w bokach, no i wszyte metalowe półkola do przypięcia kluczy/telefonu etc.
Ale mogę zrobić taką jaką się chce i lubi :ok:
Z tego materiału kolory mam takie:
pomarańcz, czarny, fiolet, butelkowa zieleń, ciemna stal i coś jeszcze, musiałabym zajrzeć do schowka, ale teraz nie mogę, bo mam ręce w burakach :oops:
Na szybko wymiary to 41 szerokość/ 29 wysokość+ 35cm klapka/ 11cm szerokość. Pasek może być z regulacją, albo bez. Brzegi są wzmacniane grubą żyłką, żeby się nie odkształcała ;)
Cena zależy od ostatecznego projektu. Taka kropka w kropkę jak moja, z tego samego materiału, w tych samych wymiarach, to koszt 190zł

anieli

[następna]