Na kotki pod moją opieką i te u mnie w domu czyli Żelek i Miłomir, zdrowe chłopaki , na leczenie na szczęście nie wydajemy, ale jedzą sporo oraz te na Małachowskiego pod opieką pani Zosi, dla której liczy się każda złotówka:
1. eleganckie buty ekskluzywnej firmy MANAS Italbut, kolor kremowy/budyniowy całość z mięciutkiej skóry, wkładka i podeszwa także, stan dobry z minusem, na pewno fleki do wymiany, i troszkę widoczne otarcia podeszwy z przodu pod palcami, przede wszystkim wymagają dokładnego wyczyszczenia skórki mleczkiem do jasnej skóry rozmiar 39, ale to włoska numeracja, więc zaniżona, ja mam rozmiar 38 i pasują ( na dość tęgą stopę także) długość wkładki 24,5, w najszerszym miejscu około 8cm,obcas około 10cm, wygodne, miękkie, dobrze wyprofilowane, trochę cięższe jak na włoskie buty, ale to przez tą podwójną podeszwę,
Kup teraz 10zł

2. biały lekko ecri sweterek półgolf cieplutki , przywieziony z Włoch, stan idealny, skład 50% bawełna, 50% polakryl, bardzo miły w dotyku i patrząc na skład nie powinien się rozciągać , 3zł SPRZEDANY
pachy 52cm, długość całkowita 64cm, długość od pachy 41, szerokość na dole 45cm, długość rękawa od pachy 46cm

3. ażurowy sweterek z krótkim rękawem biały, stan idealny 5zł SPRZEDANY
nie znam pochodzenia ale wygląda mi na profesjonalną ręczną robotę
biust 41, dół sweterka 38cm, długość całkowita 54, szerokość rękawka 18cm

4. rękawica do kociej sierści 3zł SPRZEDANA

5. i jeszcze spódnica z koronki w sam raz na sylwestra a na karnawał właściwie r. L firma Etam , 5zł

6. i 7. naszyjniki każdy po 2zł SPRZEDANE

8. spódnica letnia 3zł wycofana ze sprzedaży

9. spódnica prosty fason,elegancka, klasyczna, z tyłu rozporek, r. 52-54, 3zł REZERWACJA WELINA