Pilnie przyjmę bądź kupię telefon bezprzewodowy.

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon gru 17, 2012 9:59 Pilnie przyjmę bądź kupię telefon bezprzewodowy.

Przyjmę bądź kupię za niewygórowaną opłatą telefon bezprzewodowy.
Mój obecny odmówił posłuszeństwa i musiałam kupić przewodowy-stacjonarny, ale mam problem, muszę się schylać do niego :( bo jest krótki kabel a mam problemy z kręgosłupem, dlatego jeżeli ktoś ma takowy na zbyciu to chętnie odkupię.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto gru 18, 2012 0:32 Re: Pilnie przyjmę bądź kupię telefon bezprzewodowy.

:!:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto gru 18, 2012 11:27 Re: Pilnie przyjmę bądź kupię telefon bezprzewodowy.

Aniu,sprawdzę,czy ten co mieliśmy jest jeszcze sprawny,bo też mi kiedyś spadł,jak już zrezygnowaliśmy całkiem z telefonu,wieczorem albo jutro dam CI cynk jak będę chodziła po wątkach oki ?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 18, 2012 12:21 Re: Pilnie przyjmę bądź kupię telefon bezprzewodowy.

Myszolandia pisze:Aniu,sprawdzę,czy ten co mieliśmy jest jeszcze sprawny,bo też mi kiedyś spadł,jak już zrezygnowaliśmy całkiem z telefonu,wieczorem albo jutro dam CI cynk jak będę chodziła po wątkach oki ?

Dobrze Sylwiczka, poszukaj :1luvu: a ja mam linię w telekomunikacji.

Mój telefon koty zwaliły bo przecież te wszędzie muszą włazić.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro gru 19, 2012 8:43 Re: Pilnie przyjmę bądź kupię telefon bezprzewodowy.

no niestety Aniu,znalazłam,ale coś w słuchawce się uszkodziło :(
Szkoda wielka ,bardzo chciałam CI pomóc ......
Może dłuższy kabel byś musiała sobie skołować od gniazda do telefonu,żebyś sobie wyżej postawiła ten telefon,one nie są drogie na szczescie
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro gru 19, 2012 10:12 Re: Pilnie przyjmę bądź kupię telefon bezprzewodowy.

Nieszkodzi Sylwiczka :1luvu:

Kupiłam bym na tablicy czy gumtree ale boję się kupić jakiegoś walniętego bo takowego to ja mam w domu. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro gru 19, 2012 23:51 Re: Pilnie przyjmę bądź kupię telefon bezprzewodowy.

to może z tym kablem spróbuj dłuższym,zebyś nie musiała się schylać,żebyś mogła sobie go np powiesić na ścianie na Twojej wysokości
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw gru 20, 2012 16:25 Re: Pilnie przyjmę bądź kupię telefon bezprzewodowy.

Aniu ja mam bezprzewodowy Panasonic chyba, o ile pamiętam. Nowy - nigdy nie używany, bo jakoś tak wyszło, a potem zrezygnowaliśmy ze stacjonarnego wogóle. Z tym, że mam go u mamy w Świdnicy, musiałabym z nią pogadać czy da rade Ci wysłać i kiedy. Bo ja u niej dopiero będę w niedzielę.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw gru 20, 2012 20:20 Re: Pilnie przyjmę bądź kupię telefon bezprzewodowy.

AgaPap pisze:Aniu ja mam bezprzewodowy Panasonic chyba, o ile pamiętam. Nowy - nigdy nie używany, bo jakoś tak wyszło, a potem zrezygnowaliśmy ze stacjonarnego wogóle. Z tym, że mam go u mamy w Świdnicy, musiałabym z nią pogadać czy da rade Ci wysłać i kiedy. Bo ja u niej dopiero będę w niedzielę.

Ale nie pali się, jakoś daję radę, ale lepiej by było jakbym mogła rozmawiać swobodnie.
Oczywiście poczekam, bo cóż innego mi pozostaje. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61