Piękny makijaż oka str 32

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw paź 04, 2012 20:00 Piękny makijaż oka str 32

MasKOTki od Ewung już w naszym sklepie!!

http://farma-eko.pl/maskotka-wala.html

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Urocza lampka zapachowa w kształcie kotka, która rozweseli każde wnętrze oraz wypełni je ulubionym zapachem!

Wsyp ulubione granulki zapachowe do środka żaby lub wlej tam olejek z dużą ilością wody, a pod spodem wstaw świeczkę-tea light, by podgrzany zapach swobodnie unosił się w pomieszczeniu.

Wysokość lampki: ok. 11 cm

tylko 20 zł

Jeśli ktoś chce zamówić kosz prezentowy(30-90 zł), to piszcie proszę na maila.
kot.w.paski@gmail.com

http://farma-eko.pl/musujaca-kula-do-ka ... eonia.html

http://farma-eko.pl/porcja-tortu-mydlan ... deser.html

Obrazek

Obrazek

:arrow: musująca babeczka KWIAT NEROLI

Obrazek

http://farma-eko.pl/kremowa-babeczka-do ... eroli.html

:arrow: Porcja tortu czekoladowego

Obrazek

http://farma-eko.pl/porcja-tortu-czekol ... waniu.html

Smakowicie pachnące czekoladą mydełko, pokryte kremową, delikatną pianką i wypełnione samymi dobrociami, jak stymulujący olejek Ylang Ylang oraz olejek z Lnicznika. Ta porcja apetycznego, mydlanego tortu, zaspokoi apetyt każdego czekoladoholika!
Mydełko ma słodki aromat, z karmelowo-kakaowym sercem i cukrowymi nutami górnymi, ułożonymi na waniliowej bazie.

WAŻNE: Przedmiotem zakupu jest jeden kawałek mydlanego tortu, odkrojony na zdjęciu, o wadze ok. 200g, a nie cały, okrągły tort.

O MYDEŁKACH
Nasze ręcznie wytwarzane mydełka zawierają naturalną, nawilżającą glicerynę i czyste olejki eteryczne, specjalnie dobrane ze względu na swoje aromaterapeutyczne właściwości.

Gliceryna zatrzymuje wodę w skórze, dzięki czemu mydełko nie tylko świetnie myje, ale i doskonale nawilża. Mydełka są bardzo delikatne, mają neutralne pH o wartości ok. 7 oraz zawierają mieszankę czystych olejków, dobranych do pielęgnacji konkretnego rodzaju skóry czy części ciała lub po prostu po to, by poprawić samopoczucie i wzmocnić pozytywne emocje.

Poza tym, że są bardzo praktyczne, nasze mydełka są także wyjątkowo piękne i cudownie pachnące - więc ozdobią i napełnią Twoją łazienkę zapachem nawet wtedy, gdy ich nie używasz!

Pięknie świątecznie spakowane najlepsze mydła! Krem do rąk z shea gratis. Koszt w promocji 65 zł!!

Kochane mogę zrobić małe kosze za 50 zł lub 39 zł lub pojedyncze mydełka w pudełkach świątecznych za 20 zł, tylko muszę wiedzieć wcześniej :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Można składać zamówienia na maila kot.w.paski@gmail.com
cena tylko 65 zł

w środku 4 różne 100 g handmade angielskie mydła na bazie shea, z kwiatami, przyprawami,pachnące i ekologiczny krem do rąk z shea oraz niespodzianka
przykładowe mydełko na ostatnim zdjęciu
proszę zamawiać do końca listopada, płatność do 02.12
wartość zestawu to 130 zł,więc cena okazyjna bardzo :)

:arrow: KAWOWY PEELING

Obrazek

działanie: mielona kawa jest naturalnym sposobem na cellulit. Aktywnym składnikiem jest kofeina, która ma właściwości ujędrniające skórę i wyszczuplające. Dodatkową zaletą jest usuwanie rogowej warstwy naskórka podczas delikatnego masażu co pobudza krążenie i ułatwia wnikanie składników aktywnych. Kofeina usuwa zalegające w tkankach skóry toksyny oraz przyspiesza metabolizm komórkowy przyspieszając zanikanie komórek tłuszczowych. Ekstrakty kawy chronią przed wolnymi rodnikami i w efekcie opóźnia proces starzenia. Peeling kawowy jest najostrzejszym z naszych peelingów (pozostałe to mydło owsianka i mydło eukaliptus z makiem). Po zastosowaniu peelingu kawowego skóra jest gładsza, lśniąca, pokryta ochronną warstwą olejków.

Mydło polecamy także dla osób ze skórą suchą.

wskazania: wszystkie rodzaje skóry, także szczególnie wysuszona, łuszcząca się zwiotczała, pozbawiona blasku, cellulit

:arrow: CZEKOLADOWA OWSIANKA

Obrazek

działanie: duża zawartość masła kakaowego, trochę czekolady (90% zawartości ziarna kakaowego) i mielona owsianka. Masło kakaowe jest doskonale wchłaniane. Głęboko wnika w skórę i regeneruje ją dzięki dużej zawartości kwasu oleinowego. Natłuszcza, wygładza, nadaje skórze połysk i gładkość. Ziarna kakaowca są uznanym źródłem przeciwutleniaczy, neutralizujących działanie wolnych rodników niszczących komórki skóry. Kosmetyki zawierające czekoladę ujędrniają i wyszczuplają ciało. To efekt działania zawartej w ziarnach kakaowca kofeiny. Mydło świetnie się pieni i pachnie masłem kakaowym.
Część owsiankowa delikatnie usuwa martwy naskórek i pobudza krążenie.

wskazania: wszystkie rodzaje skóry, także szczególnie wysuszona, zwiotczała, pozbawiona blasku

:arrow: KOKOS & JEDWAB

Obrazek

działanie: absolutny mydlany mistrz piany ! Świetne do mycia włosów, daje pianę równie obfitą jak szampon. Bardzo dobrze oczyszcza włosy z tłustego osadu.
Duża zawartość masła shea i oleju ze słodkich migdałów w mydle z jedwabiem, nadaje mu świetne działanie pielęgnacyjne. Mięciutka piana delikatnie zmywa zanieczyszczenia i nadaje skórze jedwabistą gładkość.

wskazania: skóra normalna, włosy

:arrow: MYDŁO MARSYLSKIE 250 g

Obrazek

Cena 10,5 zł :!: :!: :!: :!:

Czyste mydło marsylskie zawiera wyłącznie mydło roślinne

Idealne do prania i higieny osobistej.
Ze względu na wysoką zawartość roślinnych kwasów tłuszczowych nadaje się do każdego rodzaju skóry. Mydło Marsylskie Winni's ma przyjemny, świeży zapach.
Może być używane do prania ręcznego odzieży, przede wszystkim bielizny, odzieży niemowlęcej, mankietów i kołnierzyków koszul ,do zapierania np. skarpetek ,usuwania plam np. po owocach, kawie, winie, tłuszczach, trawie etc...

Sposób użycia:

potrzeć mydłem plamę , pozostawić na parę minut po czym normalnie uprać.

Idealnie nadaje się do prania firan . Wystarczy zetrzeć na tarce mydło ,zamoczyć firany na 15-20 minut w ciepłej wodzie z takimi płatkami mydła marsylskiego, po czym normalnie uprać.

NIE TESTOWANE NA ZWIERZĘTACH
WOLNE OD NIKLU

Skład wg INCI: Sodium palmate,Sodium palm kernelate, aqua, glycerin, sodium chloride, Cymbopogon nardus, parfum

Mydło zawiera olejki eteryczne Citronella.

Nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego.

Opakowanie nadające się do całkowitego recyklingu.

Zapraszam!!
http://www.farma-eko.pl

http://www.facebook.com/farmaekopl

Szeroka oferta mydeł. Zupełnie bez gliceryny i innych syfów.

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon sty 21, 2013 13:29 przez Mruczeńka1981, łącznie edytowano 58 razy
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw paź 04, 2012 20:27 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

:mrgreen: .
Na duuużo naturalnych :).
salma75

Post » Czw paź 04, 2012 22:11 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

Jak jakieś pilingujące będzie - to ja chętna :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Pt paź 05, 2012 8:02 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

malinoweee :1luvu:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt paź 05, 2012 8:18 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

Kawowe :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt paź 05, 2012 9:30 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

lawendowe, rumiankowe :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pt paź 05, 2012 14:10 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

Mruczeńka1981 pisze:Nie wiem,czy ktoś jeszcze pamięta moje mydełka, ale jest cień szansy, że wrócą. Tylko muszę wiedzieć,czy będą chętni...

pamiętam, ale nie zdążyłem się załapać i jestem chętny :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pt paź 05, 2012 15:43 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

ja tez skończyłam zapasy..dawno,dawno temu :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 05, 2012 18:04 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

ja już chwaliłam na chustowym, ale co mi tam, tu też napiszę, mocznikowe moje ulubione oraz peeling cynamonowy chyba :D
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pt paź 05, 2012 20:32 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

To ja chyba też, ale nie wiem jakie są opcje.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pon paź 08, 2012 14:27 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

ja bym na prezenty chciała, jak mnie stac będzie :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw paź 11, 2012 16:08 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

Będą już niedługo :))))
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Czw paź 11, 2012 16:12 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

Bardzom się cieszem :mrgreen: .
Czekałam cierpliwie na te Twoje mydła, z innymi ręcznie robionymi nie zdradzałam :).
salma75

Post » Czw paź 11, 2012 16:28 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

Hehe, to teraz zdradzisz :)
Mydełka dla mnie będzie robiła wspaniała mydlarka z Polski, jedna mydlarnia z Anglii i zaprzyjaźniona mydlarnia z Czech :)
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Czw paź 11, 2012 16:30 Re: Mydlarnia Kota.w.paski

Mruczeńka1981 pisze:Hehe, to teraz zdradzisz :)
Mydełka dla mnie będzie robiła wspaniała mydlarka z Polski, jedna mydlarnia z Anglii i zaprzyjaźniona mydlarnia z Czech :)

Wow, ale receptura naturalnego będzie chociaż podobna...?
salma75

[następna]