Potrwa do 1.02. do godziny 22.00.
Koszt przesyłki (list polecony priorytetowy, koperta bąbelkowa etc) pokrywa kupujący do kwoty 5 zł, resztę opłacam ja. W Krakowie możliwy odbiór osobisty.
Wszystkie rzeczy są używane, ale w bardzo dobrym stanie.
Zapraszam!
Kotek, kocur, kiciuś
Książka w oprawie twardej, wydawana w formie bogato ilustrowanego poradnika. Ciekawostki, informacje, przydatne wskazówki, a przy tym sympatyczna lektura, doskonała dla wprowadzenia w koci świat.
Cena wywoławcza: 18 zł

Bvlgari Jasmin Noir
Opis ze strony perfunauci.pl: "Bulgari Jasmin Noir - to zapach luksusowy, uzależniający i urzekający zmysłowością w każdym momencie dnia i nocy.Woda stworzona przez mistrzów perfumiarskich Carlos Benaim i Sophie Labbe. Skoncentrowana wokół prawdziwego klejnotu perfumiarstwa: kwiatu jaśminu. Jaśmin jest kwiatem zaskakującym, pobudzającym wyobraźnię. Jego maleńkie, delikatne i śnieżnobiałe płatki wyzwalają silny, zmysłowy i tajemniczy zapach. Jasmin Noir dedykowany jest dla kobiet delikatnych, subtelnych a jednocześnie uwodzicielskich i powabnych."
Jest to tester, kupiony od sprawdzonego sprzedawcy - nie posiada zakrętki (tester, nie sprzedawca
Poj. 100 ml, zostało moim zdaniem ok. 65-70ml.
Cena wywoławcza: 60 zł

Lolita Lempicka, Si Lolita
Opis ze strony wizaz.pl: "Kolejna propozycja znanej z barokowych flakonów i charakterystycznych kompozycji perfumiarskich marki Lolita Lempicka. Tym razem zapach, stworzony przez Christine Nagel i Benoist Lapouza, zamknięto w przepysznej, otulonej miniaturową muślinową "apaszką", bogato zdobionej i złoconej czterolistnej "koniczynie".
Zapach jest kwintesencją świadomej kobiecości, zwiewny, delikatny. Łączy nuty orientalno-kwiatowe z pikantnym akordem i stanowi wysublimowaną mieszankę mandarynki, bergamotki, ziaren różowego pieprzu, słodkiego zielonego groszku, żywicy elemi, ambry, paczuli, bobu tonka."
Oryginał, 30 ml, kupiony w SuperPharmie. Ubytek jak na zdjęciu.
Cena wywoławcza: 29 zł
licytuje: kotx2

Krokodylowy szalik i czapka
Robione na drutach przez moją Mamę
Cena wywoławcza: 10 zł

Sukienka
Urocza i dziewczęca, bardzo przyjemna w noszeniu. Rozmiar wg metki to S/M, moim zdaniem zdecydowanie S.
Uwaga: kołnierzyk i mankiety nie są białe, raczej błękitnoszare.
Cena wywoławcza: 10 zł
licytuje: agiag

Amarantowy sweterek Orsay
Ślicznie się układa i bardzo miło nosi. Rozmiar z metki to XS, ale śmiało ubierze go też pani o rozmiarze S
Cena wywoławcza: 14 zł
licytuje: alab108
KarolinaS

Spodenki Terranova
Dżinsowe spodenki przed kolano, ubrane raz (były kupione jako motywator do schudnięcia, niestety - nie zadziałały
Cena wywoławcza: 15 zł

Spódniczka Terranova
Bawełniana, rozciągliwa. Czarny pas jest ściągaczem, więc ładnie się dopasowuje.
Rozmiar z metki to XS, ale się rozciąga.
Cena wywoławcza: 6 zł

Spódniczka kraciasta
Uniwersalna, na wiele okazji, kilka cm przed kolano.
Rozmiar: nosiłam, jak byłam S