Woda toaletowa Elizabeth Arden SUNFLOWER 50ml, nowa.

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon paź 24, 2011 13:00 Woda toaletowa Elizabeth Arden SUNFLOWER 50ml, nowa.

Jako co chwila wysypują mi się jakieś niespodziewane wydatki, muszę uruchomić bazarek..
Na pierwszy ogień nowa, nie rozpakowana woda toaletowa Elizabeth Arden - Sunflower.

Obrazek

Zapach, o którym marzyłam... a jak dostałam, to dwie butelki w ciągu jednego miesiąca :D - niech żyje dobra komunikacja w rodzine ;]

Cena - 40 zł. Koszt wysyłki według cennika Poczty Polskiej pokrywa kupujący.

No to zaczynamy... komu, komu piękny zapach?
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon paź 24, 2011 15:31 Re: Woda toaletowa Elizabeth Arden SUNFLOWER 50ml, nowa.

chyba sie skuszę..
za wywoławczą :?:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon paź 24, 2011 15:55 Re: Woda toaletowa Elizabeth Arden SUNFLOWER 50ml, nowa.

Łoooj, Asieńko moja... dziękuję :D
Poproszę adres na PW :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pon paź 24, 2011 16:11 Re: Woda toaletowa Elizabeth Arden SUNFLOWER 50ml, nowa.

KaleidoStar pisze:Łoooj, Asieńko moja... dziękuję :D
Poproszę adres na PW :D

to to już koniec :?: 8O
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon paź 24, 2011 16:12 Re: Woda toaletowa Elizabeth Arden SUNFLOWER 50ml, nowa.

Bo to nie bazarek tylko Pchli Targ... Tu nie ma licytacji...

KaleidoStar

Post » Pon paź 24, 2011 16:18 Re: Woda toaletowa Elizabeth Arden SUNFLOWER 50ml, nowa.

KaleidoStar pisze:Bo to nie bazarek tylko Pchli Targ... Tu nie ma licytacji...

acha :oops:
no dobra wyślij mi na PW nr konta :mrgreen:

Obrazek

Ciepła