Emporio Armani Diamonds Summer na rachunek Paciuni.

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Śro maja 25, 2011 21:10 Emporio Armani Diamonds Summer na rachunek Paciuni.

Prosze was o pomoc w splacie rachunku w lecznicy mojej kotki Paciuni.

To 10 letnia koteczka, cierpi na przelekla chorobe nerek. Dzisiaj odebralam ja z lecznicy.
Pierwszy rachunek ktory jest wystawiony do 15 maja jest na kwote 411zl :( i to musze zaplacic do konca maja.
Rachunku od 16 maja az do dzisiaj jeszcze nie dostalam.. pewnie tez to bedzie nie mala kwota. Musze wiec sie jakos ratowac.
Na utrzymaniu mam dt i do zaplaty jeszcze jeden rachunek do konca maja - 470zl za koteczka Sasze, ktorego niestety pokonal Fip :(
Zwykle w takich chwilach pozyczalam od kogos.. i powoli splacalam wystawiajac aukcje, jednak teraz nie mam takiej osoby.

Wystawiam perfumy na ten cel.

Obrazek Emporio Armani Diamonds Summer

Nowy charyzmatyczny letni zapach dla niej

Emporio Armani Diamonds Summer to nowa letnia wersja znanego juz dobrze zapachu Diamonds, którego twarzami sa wokalistka Beyonce

Emporio Armani Diamonds Summer dla niej, to urzekajaco swiezy, pizmowo - kwiatowy zapach. Akord poziomki i liczi w nucie glowy lagodzi “chlodny”
aromat sorbetu z zielonych jablek, którego swiezosc nadaje zapachowi
dynamizmu. W samym jego sercu otwarty kwiat rózy powraca do swego
pierwotnego aromatu w kontakcie z platkami peonii. Urzekajaca nuta tla pozostaje niezmieniona w swej naturze, zyskujac jednakze na dynamizmie dzieki
drzewnym, bursztynowym i pizmowym akcentom.

Ogólnie mówiac zapach Diamonds Summer jest jak letnia swiezosc, chlodne morskie fale i cieple powietrze. Wszystko to zostalo zamkniete we flakonach przypominajacych swoim wygladem lodowe bryly. Dodatkowych uroków dodaja turkusowe odcienie szkla wygladajace jak refleksy slonca przenikajace przez lodowiec.

produkt jest nowy
wyjety z pudelka tylko do zdjecia (jutro uzupelnie zdjecia dokladnie tej perfumy)

poj. 100 ml
(tester)

cena regularna 215 PLN

cena kup teraz 160zl
pokrywam koszt nadania listem poleconym

dziekuje za udzial.
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Pt maja 27, 2011 8:13 Re: Emporio Armani Diamonds Summer na rachunek Paciuni.

zapraszam

natur11

Post » Sob maja 28, 2011 7:10 Re: Emporio Armani Diamonds Summer na rachunek Paciuni.

piekny letni zapach - pomoc dla Paciuni

natur11

Post » Nie maja 29, 2011 16:37 Re: Emporio Armani Diamonds Summer na rachunek Paciuni.

moze na allegro wystawie? :roll:

natur11