Lekki lifting watku przeprowadzkowo-wyprzedazowego
Jak juz pisalam wczesniej, z powodu przeprowadzki do innego miasta w trybie pilnym oprozniam szafy. Jak to zwykle bywa nadmiar rzeczy szkodzi w takich okolicznosciach niemniej jednak ksiazek wyrzucic nie jestem w stanie - stad ta lista, moze cos sie komus przyda, zapraszam.
Koszty wysylki w gestii osoby kupujacej, w Krakowie i na terenie GOP mozliwy odbior osobisty.
Ksiazki sa wystawione w opcji KUP TERAZ! Chyba ze pisze inaczej. Wtedy licytujemy do pieciu dni do godziny 24.00.
Zapraszam!
Oprocz ksiazek mam do sprzedania ksera podrecznikow akademickich - dla studiujacych ekonomie, zarzadzanie itp.
1. Zbigniew Martyniak "Historia mysli organizatorskiej Wybitni autorzy z zakresu organizacji i zarzadzania w pierwszej polowie XX w." Kserowka jest zbindowana. Gdzies tam jakies podkreslenia markerem poza tym kartki czytelne. CENA: 10 zl
2. Barbara Nowarska "Przedsiewziecia informatyczne w praktyce gospodarczej i spolecznej Opis przypadkow". Kserowka zbindowana, czytelna, byc moze gdzies sa podkreslenia, nie wiem bo nie przegladalam. CENA: 10 zl
3. Robert E. Taylor, John B. Taylor "Makroekonomia". Kserowka niezbindowana, jakosc druku dobra, choc niektore wykresy sa rozmazane ale da sie przeczytac. CENA: 20 zl
4. Wynagrodzenia pracownikow w firmie - Monika Beliczynska, Alicja Bobak, Marcelina Boruch, Katarzyna Duda. Wszechnica Podatkowa. Ksero niezbindowane, druk momentami slabnie ale da sie przeczytac. Ksiazka wzbogacona o dodatek z wszystkimi potrzebnymi w pracy wzorami dokumentow tj wzory umow, aneksow, formularzy itp. Swietna ksiazka, korzystalam z tego w pracy zawodowej. CENA: 20 zl
Do sprzedania mam rowniez ksiazki, ponizej ich spis. Wszystkie sa w jezyku polskim, niektore w jezyku niemieckim lub angielskim. O tym informuje opis danej pozycji.
1. John Katz "Wszystko co uslyszalem od moich psow" twarda okladka stan bardzo dobry. CENA: 20 zl
2. Rafal Debski "Zelazne kamienie" fajna ksiazka sensacyjno-sledcza z tajemniczymi labiryntami i skarbami Dolnego Slaska w tle. Stan bardzo dobry tylko na okladce zagiecie lekkie,
cena ksiegarniana: 19.90. MOJA CENA: 10 zl
3. Adolf Rudnicki "Niekochana.Szczury.Opowiadania". Stan dobry plus: na okladce z tylu lekkie zadrapanie poza tym wszystko ok, zwyczajne slady czytania ksiazka stala wiele lat na polce.
Bardzo klimatyczne opowiadania. CENA: 7 zl
4. Will Self Wielkie Malpy, wyd Kameleon. Ksiazka po przeczytaniu stala w szafce. Stan bardzo dobry, na okladce slady uzycia. Naprawde ciekawa ksiazka, zakrecona i odwazna.
Cena ksiegarniana 39, 00. MOJA CENA: 15 zl
5. Grzegorz Jaszunski "Hong Kong dla Chin?" ciekawa ksiazka na temat przyszlosci Hong Kongu ktory po 1 lipca 1997 stal sie czescia panstwa chinskiego. Ciekawa, konkretna pozycja, warta przeczytania. Stan bardzo dobry. CENA: 5 zl
6. Kultura elementem nowej strategii edukacyjnej - Marek Paluch, Adam Horbowski, Kazimierz Szmyd. Rozprawy i szkice. Tematyka: kultura w wychowaniu, spoleczenstwie, pedagogice i relacjach miedzyludzkich.Stan dobry plus, okladka ma delikatne zagiecia. Cena: 7 zl.
7. Andrea di Robilant - Kochankowie z Wenecji. Wyd Amber. Stan bardzo dobry
Cena ksiegarniana 29.80 zl.Moja cena 10zl
8. Mary Morissy - Matka Pearl. Wyd. Muza SA seria GALERIA. Stan uzywany ale bardzo dobry. Tylko na brzegach okladki nieznaczne slady uzycia. Cena ksiegarniana 19.90 Moja cena 7 zl.
9. Tomasz Szkudlarek - Wiedza i Wolnosc w Pedagogice Amerykanskiego Postmodernizmu.
stan uzywany, dobry. Zagiecia okladki i zdjecie autora zamazane kredka woskowa (taka ksiazke dostalam, to nie ja
Cena: 10 zl
10.Elzbieta Plaszewska - Labrys. Lekko psychodeliczna powiesc o skomplikowanych ludzkich zyciach i miedzyludzkich relacjach. Stan bardzo dobry twarda oprawa.
Cena: 10 zl
11.Marek Wrotny - Kenza. Algieria, relacje miedzy ludzmi, porywacze, Silna kobieta o imieniu Kenza walczy o swoja godnosc w sytuacji uprowadzenia. Walczy... podejmujac trudne decyzje by ocalic przyjaciol i swoja kobieca godnosc. Bardzo aktualna ksiazka mimo iz wydana dawno temu... Cena 10 zl. Stan bardzo dobry
12. Stephen King, Roald Dahl i inni "Tygrys tu, tygrys tam". Antologia opowiadan psychologicznego horroru. Red. Peter Haining wyd. Amber. Stan bdb Cena 10 zl
13. Dan Sullivan i Catherine Nomura - Prawa zyciowego rozwoju. Swietna ksiazka z serii Metamorfozy MT Biznes. Warto przeczytac choc tytu moze zniechecac bo sugeruje telemarketingowe sztuczki sprzedazowe - nic bardziej mylnego. Jesli chcesz sie rozwijac to ta ksiazka jest dla Ciebie. Stan bdb. Cena 14 zl
14. Patricia McConnell "Z milosci do psa. Jak zrozumiec emocje twoje i twojego psa". Galaktyka stan bdb. Ksiazka nowa nie czytana. Ksiazka polecana przez Miesiecznik Przyjaciel Pies. Cena: 20 zl.
15. Jon Katz "Psi rok. 12 miesiecy - cztery psy - i ja". Wyd. Galaktyka. Stan bardzo dobry twarda oprawa. Cena: 20 zl
16. Zu Besuch in Krakow - Jan Adamczewski. Twarda oprawa. Obwoluta. Nie wiem o czym bo nie znam niemieckiego
17. Zrodla Magii. Anthony Piers z serii Xanth. Stan bardzo dobry. Cena 5zl
18. Carol O'Connel - Wszyscy Klamia. Swietny kryminal, polecam
Stan uzywany ale dobry plus (okladka). Cena 5 zl
19. E,F, Benson - Podboj Londynu. Fajna powiastka na relaks osadzona w realiach Anglii na pocz. XX wieku. Polecam. Cena 5 zl
20. Bram Stoker - Dracula. Ksiazka w jezyku angielskim. Stan dobry plus, okladka nosi slady czytania. Cena: 10 zl
21. Dr Nick Trout Tell me where it hurts. Stan bardzo dobry. Angielska wersja popularnego przeboju milosnikow zwierzat. Cena: 20 zl
Serdecznie zapraszam!