ciąg dalszy:)
wysyłka mniejszych rzeczy listem poleconym po mojej stronie, większych paczek częściowo pokrywana przeze mnie, więc cena paczki ekonomicznej 6zł
przypominam że chętnie negocjuję!!! przy większych zakupach atrakcyjne rabaty, więc zapraszam!!!! po świętach planuję wrzucić coś jeszcze i zapewne za jakieś dwa tyg zakończyć już pchli targ:( 
[/size][/b]
po przeglądzie szafy postanowiłam niektórym moim ciuszkom podarować drugie życie:) mam nadzieję że będą służyć nowym właścicielom:)  dokładne wymiary chętnie podam, proszę pytać! koszty wysyłki zgodnie z cennikiem poczty polskiej, wysyłam jako paczka, ale jeśli ktoś chce mniejsze rzeczy mogę wysłać listem, zawsze to trochę taniej.
istnieje możliwość rezerwacji na 24 godziny  dla niezdecydowanych czy zastanawiających sie, ja służę wszelkimi dostępnymi informacjami na temat wystawionych tu rzeczy:) Istnieje także możliwość zapłaty w terminie późniejszym, przy większych zakupach możemy negocjować, jakiś rabacik czy  koszty przesyłki po mojej stronie
 dla niezdecydowanych czy zastanawiających sie, ja służę wszelkimi dostępnymi informacjami na temat wystawionych tu rzeczy:) Istnieje także możliwość zapłaty w terminie późniejszym, przy większych zakupach możemy negocjować, jakiś rabacik czy  koszty przesyłki po mojej stronie  generalnie jestem ugodowa
 generalnie jestem ugodowa   to już końcówka mojej szafy, rzeczy z którymi było mi się trudno rozstać, ale muszę być twarda
  to już końcówka mojej szafy, rzeczy z którymi było mi się trudno rozstać, ale muszę być twarda   niech cieszą innych!
  niech cieszą innych!
na tą porcję obowiązują ceny bez przeceny   , ale przypominam że negocjacje mile widziane:)
 , ale przypominam że negocjacje mile widziane:)
teraz zdjęcia opis wieczorem
1.torba Tommy Hilfiger, nówka nie śmigana, bez metki, to prezent ale trochę nie z mojej bajki:( chciałabym za nią 150zł, jeśli nie spodoba się tu komuś to trafi na allegro  

torebka ma wymiary: 30x16x18, jest bardzo pakowna ale nie mieści A4 

2. brazylijskie skórzane sandałki, miałam je na nogach moze dwa razy, bardzo wygodne i efektowne, jednak mój platfus potrampkowy odmawia współpracy z tym modelem obuwia  

rozmiar 39 ale proszę sprawdzić długość wkładki:25cm, obcas 8cm cena 50zł

3.fajna letni akiecka kushi, rozmiar 40 ale prosze sprawdzić wymiary, sukienka jets na podszewce, z czystej bawełny, szerokośc w gumeczkach 28-55 gumki dobrze obciskają, długość 102 cena 40zł 

4.jedwabny topik, nowy z metką rozmiar 38, szerokość w biuście 47  długość 46 szerokość w gumce 30-46 cena 35zł

5. francuska sukienka, rozmiar  3 na moje oko 36-30, zgrabne 40:) skład to poliester i elastan, materiał "lejący" przyjemny, szerokość w biuście 45 talia 40 biodra 46  długość ok 97 , sukienka ma maleńką plamkę, postaram się ją sprać, cena 35zł  

6. fajna letnia sukienka wiązana na szyi, na plecach gumeczki (yogusiu, może być na brzuszek 

) rozmiar 40 ale prosze sprawdzić wymiary: biust 35 - 50 talia (w tym wypadku gumki pod biustem)37-51 długośc od pachy 77 cena 35zł 
sprzedane yogusia

7.fajna sukienka atmosphere, rozmiar 44 ale jest mniejsza zdecydowanie, szerokość w biuście 45 talia 43 biodra 53 długość 105 cena 34zł 
sprzedane Kalinna 

8.świetna letnia plażowa kiecka w rozm 44, chciałam ją zwęzić ale nie da sie tego zrobić nie psując świetnego efektu "batikowego" wzoru, może ktoś się skusi?? sukienka jest nowa z metką , szerokość w biuście 44 (rozciąga się wraz z gumką pod biustem) długość od pachy 72-93 cena 38zł 
sprzedane Kalinna

9.kostium freya w rozm 70F, figi rozm M, miąłam go na sobie dwa razy, cena 30zł
rezerwacja salma 75 

10.fajna bawełniana bluza? narzutka? nie wiem jak to nazwać, to taka dłuższa bawełniana bluza chyba z cienkiej bawełny:)  nie ma metki z rozmiarem, szerokość w biuście 48 talia 51 długość 85 długość rękawa od pachy 51 cena 39zł

11.czarna, czarna bardzo obcisła i dopasowana kiecka, rozmiar na metce 40 ale proszę sprawdzić wymiary, skład to viskoza polamid i elastan,  biust  41  talia 38 długość 98 długość rękawa od pachy 24 cena 35zł

12.czarna bawełniana koszula zara ze "ślimaczkiem" na biuscie, z boku  zameczek, rozmiar L szerokość w biuście 46 talia 44 długośc 61 długośc rękawa od pachy 49, koszula się rozciąga, ma 3% elastanu, cena 30zł 
sprzedane

a2. nowa rózowa bawełniana koszulka rozmiar 38 biust 42  talia 40 długośc od pachy 35cm cena 20zł

a3. śliczna haftowana bluzeczka w pięknym kolorze zieleni młodej, soczystej  trawy, rozmiar 40 biust 45  tam gdzie talia 55 ale bluzeczka jest luźna:) długośc od pachy 47cm cena 20zł 

a7. moje ukochane letnie spodnie.. na  cienkiej bawełnianej podszewce, z boku kryty zamek, wierzch to lejąca cienka tkanina, rozmiar włoskie 2 na moje oko 38 pas 41 biodra  51 długośc nogawki od kroku 74cm długośc spodni 97cm cena 39zł

a8.fajna satynowa tuniczka top shop, z kieszonkami długośc ramiączek można regulować przez kokardkę przy dekolcie, brak sznureczka którym można sie związac na wysokości bioder, jest tunelik więc nawet satynowa wstążka wystarczy:) rozmiar  L biust 57 biodra 64 długośc od pachy 61 cena 36zł

a12.bardzo ozdobna, jedwabna  tunika diane von furstenberg rozmiar 6 więc malutka, miąłam ją przerobić ale szkoda  psuć tego cuda 

cąła wyszywana koralikami i cekinami, z boku zapinana na guziczki obciągnięte materiałem, trzeba kilka nitek poprawić bo koraliki odpadły, ale całość jest przepiękna biust 48 talia 39 długość ok 104cm cena 45zł
sprzedane  edka1 

a13. tuniczka river island, nowa z metką, rozmiar 42 szerokosc w gumkach 35/54 długość 77   cena 39zł

a14. spódniczka NOA NOA  rozmiar M, z boku zameczek,  pas 38 biodra 56 długośc 70 cena 29zł

a26. świetna jedwabna szmizjerka w pięknym kanarkowym lekko zgaszonym kolorze, na podszewce, rozmiar 40 ale prosze sprawdzić wymiary, fajne wygląda jak jest luźniejsza na sylwetce  szerokość pod pachami 50 talia47  biodra 51 długość od ramienia 72długość  rękawa od pachy 38 cena 35zł 
sprzedane 
  obiecany ciąg dalszy, zdjęcia i rozmiar teraz wymiary wieczorkiem zapewne, jak nie utopię się w katarze
 obiecany ciąg dalszy, zdjęcia i rozmiar teraz wymiary wieczorkiem zapewne, jak nie utopię się w katarze   
 a29.
torebeczka LE TANNEUR, podszewka do czyszczenia, drobne obtarcia, i żyłka wystające na jednym z rogów, ale ma w sobie coś:) cena 25zł

a34.
fajna podwójna bluzeczka w kolorze mocnego fioletu 
kolor rozmiar 40 biust 34 długość 55 cena 20zł

a36.
sweterek ESPRIT fajny czerwony kolor, rozm xxl ale proszę sprawdzić wymiary, sweterek się rozciąga i jest miły dla ciała ale metka drapała i wyleciała a ja nie pamiętam składu, biust 49 długość 60  długość rękawa od pachy 43 cena 27zł

a37.
boska marynara MORGAN, fajne zapięcie, porządny jeans, ładnie skrojona, podam wymiary bo rozmiar nieznany,  na moje oko 38/40, szerokość w ramionach 41 biust 49 talia 41  długość marynarki od ramienia 59 długość rękawa od pachy  49, cena 49zł

a42.
fajna bawełniana koszulka z kolorze zgaszonej zieleni z kwiatkiem z koralików przy dekolcie, szerokość 29 długość 56, oczywiście sie rozciąga:)cena 20zł

a44.
żólta bawełniana bluzeczka z koronką przy dekolcie, rozmiar 36, szerokośc pod pachami 45  długość  62 cena 20zł

a45.
kolorowa letnia tuniczka expresso, rozmiar 38 szerokość pod pachami ok 48  długość ok 80 cena 28zł

a46.
fajna bluzeczka MORGAN z koralikami, rozmiar francuski T2, jak nowa, szerokość pod pachami trudna do zmierzenia ale bluzeczka mieści biust 96cm, długość  bez ramiączek ok 50 cena 25zł

a47.
rezerwacja urwiniubawełniana koszulka zara z fajną aplikacją przy dekolcie, rozmiar L szerokość 42 długość 57 cena 20zł

a48.
bawełniany top z gumeczkami, nie śmigany rozmiar M szerokość gumek 31/47 długość 56 cena 23zł

a51.
fajna bluzeczka, wierzch z delikatnej "koronki" podszewka w kolorze złamanej bieli, elastyczny,  fajnie wygląda:) rozm 42 ale prosze sprawdzić wymiary szerokośc o 45  długość ok 58 cena 20zł

a52.
szydełkowy topik w kolorze fuksji, z połyskującej i "śliskiej" włóczki ozdobiony koralikami, na podszewce,  fajny 

rozmiar M szerokość 43/46 długość od pachy   29 cena 20zł

a53.
nowy topik ESPRIT, wierzchnia warstwa to elastyczna siateczka, rozmiar M szerokość 35/ 43  długość od pachy   ok 43
cena 20zł

a55.
kolorowa tuniczka new look rozmiar 40, nie śmigana, szerokość 38  długość od pachy 48 cena 25zł

a57.
nowa tuniczka - sukienka  atmosphere rozmiar 40, tunika ma pod spodem doszyty top, potem jest kopertowy "dekolt" do pasa z wiązaniem z boku i "spódniczka", szerokość 45 długość od pachy 73  szerokość w "pasie" 48 cena 39zł

a58.
jasno beżowe cienkie bojówki ESPRIT, rozmiar 36/38 pas 39 biodra 53 długość nogawki od kroku 79 cena 30zł

a59.
bojówki beżowe rozmiar 38 pas 40.5 biodra 52 długość nogawki od kroku 77 cena 30zł

a60.
jeansy zara w rozm 40 pas 42 biodra 51 długośc nogawki od kroku 80 cena 39zł

a64.
czarne bojówki z haftem, grubszy mocny materiał, rozmiar 36 pas 39  biodra 52 długość nogawki od kroku 78 cena 37zł

gooorące kozaczki!!! ażurowe ze skóry naturalnej, rozmiar 39 nowe, nie śmigane  cena 110

turkusowa tuniczka promod, nie ma rozmiaru gdyz wycięłam metkę, wymiary: szerokosc pod pachami 45 długość 68, cena 35zł (jak nowa)

jedwabna lejąca sukienka - tunika (karnawał blisko) rozmiar spory, ale ma fason który dobrze wygląda na prawie każdym:) wymiary: paszki  55długość ok 93, nie ma paska, pasek zjadł Troll  

cena 45zł

fajna tunika H&M bardzo ładne kolory, na zdjęciu wyszła trochę mało intensywnie, rozmiar 36, wymiary: paszki 54 talia (gumki) 34-50 długość ok 82, cena 40zł

bardzo ciemno grafitowa sukienko - tunika H&M z kieszonkami po bokach, o kroju troszkę bombkowym, rozmiar 40 ale na biust nie większy niż 90cm:) bo zaszewki przy dekolcie spłaszczają, z boku kryty suwaczek, 100% bawełny organicznej, wymiary: paszki 44 długośc ok 70 

czarna sztruksowa marynarka z haftem na plecach, rozmiar L, na podszewce, wymiary: paszki 48 ramiona 41  talia 41  długosć  59, cena 40zł 

nowa kiecka top shop, rozmiar 36 100% poliester o dotyku jedwabiu:) niesztampowy ciuszek, wymiary: szerokośc na górze  39 (jest gumka na plecach) talia 37-44 biodra 57  długośc 90, cena 55zł

cd:)
błekitna aksamitna marynareczka, na ramionach ładne marszczenie, śliczny błękitno - morski kolor, rozmiar 40 cena 45zł 

fantastyczna czarna spódnica z wyższym stanem, elastyczna ładnie sie układa na sylwetce, po bokach kieszonki, jest CZARNA kolor na zdjęciu to wina aparatu, rozmiar 00 wymiary: pas 32  biodra 46 długośc 77, nowa z metką, cena 60zł

zapraszam  
 ROZMIAR 36 I OKOLICE:)
ROZMIAR 36 I OKOLICE:)bb fajne jeansy rurki- cygaretki, firmy VOGHER, rozmiar M, pas 39 biodra 49 długość nogawki od kroku 75 wysokośc stanu 22cm 
cena 48zł 

cc.mały czarny topik, bawełna z lycra, rozmiar 36, nowy z metką 
cena 25zł
ee.kultowe jeansy seven for all mankind, nówki nie śmigane, rozmiar 30 pas 38  biodra 49  długość nogawki od kroku 81 stan 20 
cena 65zł  

ff.boskia sukienka ZARA, bardzo przyjemny materiał, "chłodny", lejący, nadaje się na wesela czy tez podobne imprezy, rozmiar 38, z boku kryty zameczek, moja ukochana kiecka, ale niestety....... długość bez ramiączek 106  szerokość w biuście 43, szerokość pod biustem 37 , talia 42  biodra52 
cena 70zł 

hh. spódniczka mexx, na podszewce, wierzchnia warstwa to drobniutka elastyczna siateczka, całość rozciągliwa i ładnie się dopasowująca, rozmiar M, pas 39/49  biodra 48/55 długość 60 
cena 30zł 

ii.jedwabna kopertowa koszula - bluzka, nowa, nie ma podanego rozmiaru ale ze względu na fason 36/38/40 
cena 35zł sprzedane

jj.taboo spódniczka wierzch z drobniutkiej siateczki, na podszewce, rozciągliwa, bardzo ją lubiłam 

pas 32/44 biodra 42/49 długośc 62 
cena 35zł 
  MARYNARKI
 MARYNARKImm. marynarka z elastycznego sztruksu w kolorze czarnym o nieregularnych paskach, przetykana srebrną nitką, przyjemny materiał, bez  podszewki, ładnie się układa, rozmiar 40 ale ze względu na swoją elastyczność pasuje na większe 36 a także 38, ramiona 35 biust 40 talia 38  długość rękawa41  długość marynarki 54 
cena 45zł 

nn. superowa marynarka GAP w odcieniach beżu, w ładną krateczkę, na podszewce, zapasowy guziczek, ramiona 40 biust 49 talia 45 długość rękawa 45  długość marynarki 64 
cena 49zł 

pp. kwiecista koszula z krótkim rękawem i  wiązaną kokardą, rozmiar 40 biust 46  talia 42  długość 60 
cena 29złsprzedane 

rr.koszula sabra, nowa z metką, ładny ciepły odcień żółtego wpadający w złoty, rozmiar 40 biust 43 talia 37  długość rękawa 48 długość całości 67 
cena 45zł  

uu. jeansy diesel, rozmiar 31, pas 39  biodra 52  długość nogawki  82 wysokość stanu 20 
cena 49zł