Chciałabym zaoferować parę ciuszków i drobiazgów,których nie noszę lub nie używam.
Buciki na obcasikach sprzedaję 2 pary nowe i jedne założone kilka razy zanim zaczęły się moje problemy zdrowotne.
Kaska się przyda (jak wszędzie),bo zbliża się czas zakupu karmy dla kici i schorowanej suni,a w portfelu pusto po opłaceniu rachunków
Ja jestem na rencie z powodu 3-krotnej operacji kręgosłupa lędźwiowo-krzyżowego.
Aktualnie lekko nie jest,ale jakoś trzeba sobie radzić.
Tak więc zaczynamy
1.Buciki na obcasie 9 cm marki Graceland z Marylin Monroe założone dosłownie kilka razy,stan bdb-.Lekko przytarte fleki.Kupowane w Deichmannie za ok.150zł.Rozm.37,dł.wkładki 24-24,5 cm.
Niepowtarzalne i raczej niespotykane.

Cena wywoławcza
Cena Kup Teraz
2.Śliczne Nowe kozaczki w kolorze brudnego różu.Rozmiar 37,dł.wkładki 24-24,5 cm.
Nigdy nie noszone.Stylowe marszczenia dodające uroku.Obcasik 3 cm.Brak oryginalnego opakowania.

Cena wywoławcza
Cena Kup Teraz
3.Eleganckie nowe szpileczki ze szpicem i ozdobną klamrą na niskim obcasiku.
Kolor:brudny róż,rozmiar 37,dł.wkładki 24-24,5 cm,obcasik 3 cm.

Cena wywoławcza
Cena Kup Teraz
[/b]
4.Spodnie marszczone,stan BDB,założone kilka razy.Idealne na wiosnę i lato.Rozmiar M,niestety na mnie za małe:( Pas do 80,biodra do 92 cm

Cena Kup Teraz
5.Śliczna biała bluzeczka-tunika Terranova,nowa bez metki,leżała w szafie.Rozmiar M/L :biust do 106,pas i biodra dowolne.
Spokojnie można ją założyć na jakąkolwiek bluzkę z długim rękawem.

Cena Kup Teraz
6.Śliczne turkusowe długie korale.

Cena Kup Teraz
6.Boskie mokasyny-balerinki w kolorze złoto-brązowym z naturalnej skóry wewnątrz,zewnątrz eko skóra do złudzenia przypominająca prawdziwą skórę. Zdobione orientalnymi wzorami.Idealne na wiosnę i letnie wieczory.Szyte i klejone,bardzo mocne.Nienoszone,przywiezione z Anglii dla mnie przez koleżankę,lecz nie miałam okazji ich założyć.Rozmiar 37,dł.wkładki 24-24,5 cm.

Cena Wywoławcza
SPRZEDANE
Koszty przesyłki:
6,00 zł list polecony priorytetowy
W razie zakupu kilku rzeczy koszt maksymalny przesyłki to 9,50 zł paczka pocztowa
W przypadku licytacji aukcja danej rzeczy potrwa 3 dni od pierwszej oferty