29. Koszula nocna Marks&Spencer - prawie nowa, nieużywana. Przeleżała trochę w szafie, więc wyprałam (stąd prawie nowa). Rozmiar 20-22 (nasze 48/50). Kolor - jaśniutki błękit z różowymi lamówkami (na zdjęciach wyszło mocno "tak sobie"

), na gorsie haftowane kwiatki. Rękawek krótki, koszula do samych kostek

-
30 zł

33. Czerwony pas do pończoch - ładny, w kolorze krwistej czerwieni, podwiązki regulowane. Wyrosłam z niego 100 lat temu, jak również 100 lat temu uchapałam metkę z marką i rozmiarem

Na moje oko M-ka, dla pewności wymiary: w stanie spoczynku 55-62 cm (ma dodatkowo regulację, taką samą, jak ramiączka biustonosza

), po rozciągnięciu: 74-84 cm -
10 zł

34. Czarny pas do pończoch - ładny, podwiązki bez regulacji, raczej do krótkich pończoch, takich niewiele nad kolano. Metki z marką i rozmiarem brak

Na moje oko XL-ka (tak 40/42), dla pewności wymiary: w stanie spoczynku 67-69 cm (ma dodatkowo regulację, taką samą, jak ramiączka biustonosza

), po rozciągnięciu: 90-94 cm -
10 zł

35. Czarny pas do pończoch - markowy, rewelacyjnie uszyty z regulowanymi podwiązkami i dwustopniowym zapięciem. Niestety, tradycyjnie, metki z marką i rozmiarem brak

Z tego, co pamiętam, pas jest w rozmiarze 36, ale pasuje nawet na 40-stkę (dlatego pamiętam

), dla pewności wymiary: w stanie spoczynku 66 cm, po rozciągnięciu: 85 cm -
30 zł