120 l worek bawełny/kuwety do oddania Wwa NIEAKTUALNE

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto wrz 07, 2010 8:51 120 l worek bawełny/kuwety do oddania Wwa NIEAKTUALNE

1.Mam do oddania np. do schroniska 120l worek bawełnianej pościeli. W większości są to gigantyczne poszefki na poduszki (takie jak kiedyś były w zestwach poscielowych), najczęściej nowiutkie. Jest kilka obrusów, trochę prześcieradeł, trochę poszewek na kołdry ( czasami uszkodzonych), kilka ręczników.

Czyściłam mamie szafę i chciałabym to komuś przekazać, niedługo mamy przeprowadzkę więc zależy mi na czasie. Jeżeli nie znajdzie się nikt chętny to będę musiała to wystawić w śmietniku.

2.Dodatkowo mam do oddania kilka otwartych kuwet (chyba trzy) średniego rozmiaru.

Najlepiej dla mnie z odbiorem osobistym okolice Pl.Narutowicza bawełna (najlepiej weekend), okolice Wola Park kuwety (cały tydzień).
Ostatnio edytowano Sob wrz 11, 2010 18:28 przez beatka, łącznie edytowano 1 raz
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Wto wrz 07, 2010 19:21 Re: 120 l worek bawełny kilka otwartych kuwet do oddania Wwa

umiescilam twoja oferte tutaj: viewtopic.php?f=27&t=88335&p=4407790#p4407790
[url]=https://www.facebook.com/share/p/nG6iiNMb2xu4Ttjy/2 koty szukają domu[url]

siliana

Od: Śro lis 09, 2005 23:14

Post » Śro wrz 08, 2010 12:11 Re: 120 l worek bawełny kilka otwartych kuwet do oddania Wwa

Bardzo bym prosiła o te rzeczy... mam na osiedu staruszkę z 10 kotami, zyją w skarjnej nędzy, nie mają kompletnie nic...uszyłabym im posłanka z tej pościeli i miałyby kuwety...
dałoby radę odebrać wszystko z placu Narutowicza? w piątek lub w sobotę?
AnielkaG

Post » Śro wrz 08, 2010 12:50 Re: 120 l worek bawełny kilka otwartych kuwet do oddania Wwa

chyba sie spuznilam :( bo ja tez bym byla chetna dla azylu w Konstancinie :lol:

Asia Ronda

Od: Pt lut 25, 2005 15:06

Post » Śro wrz 08, 2010 15:20 Re: 120 l worek bawełny kilka otwartych kuwet do oddania Wwa

AnielkaG pisze:Bardzo bym prosiła o te rzeczy... mam na osiedu staruszkę z 10 kotami, zyją w skarjnej nędzy, nie mają kompletnie nic...uszyłabym im posłanka z tej pościeli i miałyby kuwety...
dałoby radę odebrać wszystko z placu Narutowicza? w piątek lub w sobotę?

Co do kuwet już ktoś się do mnie zgłosił, ale może wygrzebie jeszcze jakieś (dokładnie nie wiem ile ich jest)

Co do szmatek bawełnianych jak najbardziej można je odebrać z tym że lepiej by było dla mnie w weekend. Byłabyś zainteresowana całym workiem? Tego jest podejrzewam koło 15 kg ciężko to taszczyłam do piwnicy :)

Zadzwoń do mnie podaję tel. na pv to się umówimy
Ostatnio edytowano Czw wrz 09, 2010 21:00 przez beatka, łącznie edytowano 1 raz
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Śro wrz 08, 2010 15:49 Re: 120 l worek bawełny kilka otwartych kuwet do oddania Wwa

ok, Asia możemy się podzielić
poprosiłabym sąsiada, podjechałby w weekend samochodem
AnielkaG

Post » Pt wrz 10, 2010 14:15 Re: 120 l worek bawełny kilka otwartych kuwet do oddania Wwa

Ok to w takim razie co ci sie przyda to wez a to co nie to jak bedziemy jechali do azylu w ktoras sobote to bysmy do ciebie wpadli i odebrali tylko musiala bys mi napisac ile tego do przekazania masz :lol:

Asia Ronda

Od: Pt lut 25, 2005 15:06