[Słupsk]Wyprzedaż przeprowadzkowa NOWEbuty,torby,obniżka:)!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon kwi 12, 2010 21:38 [Słupsk]Wyprzedaż przeprowadzkowa NOWEbuty,torby,obniżka:)!

Wątek powstaje z powodu przeprowadzki i konieczności znacznego ograniczenia ilości rzeczy :wink:
Jestem w trakcie przeglądania wszystkiego i przygotowań do pakowania, więc na pewno będą dochodziły kolejne rzeczy.

Koszt przesyłki po stronie Kupującego (do ustalenia indywidualnie).

1. Zestaw testów do wody Sera Aqua Test Set - dokładnie taki: http://akwaris.pl/Sera_Aqua_Test_Set-154.html - oddany

Dodaje BUTY:

Buty są zupełnie nowe , wszystkie były przez mnie kupione w lepszych czasach, potem jakoś nie było okazji i przeleżały w pudełkach :wink:

Mój rozmiar to 40-41, mam stopę długości ok. 26- 26,5 cm, wszystkie buty są na mnie dobre (brak wystających palców, czy pięt :wink: ) Jeśli ktoś chciałby żebym coś dokładniej wymierzyła, proszę pisać.

1. Klapeczki jasno-beżowe ze sztucznego zamszu, obcas ok. 5 cm, cena: 30 zł przecena: 25 zł

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

2. Złote szpilki, super na jakieś wyjście, czy do letnich ciuszków, obcas - 8 cm, przy zapieciu na kostce jest taki "zaczep" jakby, który powoduje, ze nie trzeba butów zapinać normalnie "na dziurkę", szybciej i wygodniej. Na podeszwie nadal jest folia ochronna. Cena - 45 zł przecena: 40 zł

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

3.- sprzedane

4. - sprzedane

5. Brązowe klapki z naturalnego zamszu, wysokie, obcas - 9 cm, podeszwa 1 -cm. Bardzo fajnie wygląda w nich noga, mimo wysokiego obcasa są stabilne, krzyżujące się paski dobrze utrzymują stopę. Cena - 60 zł przecena: 55 zł

Obrazek

Obrazek

Obrazek

6. Niewysokie złote sandałki, obcas - ok. 5,5 cm, zapinane w kostce - zapinanie na "zatrzask", nie trzeba zapinać dziurek. Cena - 40 zł przecena: 35 zł

Obrazek

Obrazek

7. Brązowe skórzane buty polskiej firmy Łukasz, obcas - ok. 4 cm. Buty nadają się świetnie do spodni na codzień, są wygodne, stabilne, miałam takie same czarne, byłam z nich bardzo zadowolona, te, brązowe niestety nie pasują mi do ubrań kolorystycznie, założyłam je raz (widać po podeszwie). Cena - 65 zł przecena: 55 zł

Obrazek

Obrazek

Obrazek

8. Pistacjowe japonki bardzo fajnie wyglądają na opalonej stopie, miałam taką samą drugą parę, mimo tego, ze zdobienia mogą wydawać się niezbyt gustowne :wink: to na lato naprawde fajnie się spradzają. Cena - 25 zł przecena: 20 zł

Obrazek

Obrazek

Obrazek

TORBY:

1. Torba Nike Air , zupełnie nowa, ani razu nie użyta. Kolor beżowy, z wstawkami z zamszu, spód miękki, nieusztywniany, logo z przodu, tył gładki, środek na zdjeciu.

Wymiary:

szerokość: ok. 36 cm
wysokość: ok. 22 cm

długość uszu: ok. 21 cm (od końca torebki)

Cena: 70 zł + koszt przesyłki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

2. Torebka Nike, kupiona w tym samym czasie, co beżowa, ale tą kilka razy użyłam, nie jest w zaden sposób zniszczona,ale widzę, ze pojawiły się na białym materiale lekkie zażółcenia - efekt leżenia w szafie przez ponad rok, wiec wymaga po prostu odświeżenia.

Z białego materiału, uszy z taśmy w tym samym kolorze, co logo (tylko z przodu, tył gładki), spód usztywniany, srodek na zdjeciu. Poniżej też zdjecie poglądowe obu torebek.

Wymiary:

szerokość: ok. 33 cm
wysokosć: ok. 15 cm

dł. uszu (od końca torebki): ok. 22 cm

cena: 30 zł+ koszt przesyłki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

CDN .... :wink:
Ostatnio edytowano Nie cze 20, 2010 7:45 przez milenap, łącznie edytowano 6 razy
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon kwi 12, 2010 21:57 Re: [Zielona Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa ;-) różności!

zaznaczam
aparacik jest fajowy :)
ObrazekObrazek[color=#FF0000]
Allegro cegiełkowe dla Wizusa http://www.allegro.pl/item1128868766_ow ... atnie.html i Gorbisi http://42.pl/u/2lAl

mercy

Od: Wto sie 25, 2009 20:00

Post » Pon kwi 12, 2010 22:05 Re: [Zielona Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa ;-) różności!

Czy moge zarezerwowac aparat ?
mam podobny i juz sie sypie ...
dzieki !
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pon kwi 12, 2010 22:30 Re: [Zielona Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa ;-) różności!

Jasne, aparat zarezerwowany dla Zowisi :D

milenap

Post » Wto kwi 13, 2010 21:32 Re: [Zielona Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa ;-) różności!

Zowisiu czy wiesz coś już może nt. aparatu?
Bo moja wyprowadzka zbliża sie wielkimi krokami i chcialabym zdażyć zanim wyjade, zeby już nie wozić tych rzeczy.

milenap

Post » Wto kwi 13, 2010 23:00 Re: [Zielona Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa ;-) różności!

jeżeli Zowisia nie zdecyduje się to koleżanka chciałaby, bo teraz ona straciła...

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Wto kwi 13, 2010 23:09 Re: [Zielona Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa ;-) różności!

:mrgreen: zaznaczam telefon. jakie koszty wysyłki??
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro kwi 14, 2010 9:55 Re: [Zielona Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa ;-) różności!

Prażek, jasne, jeżeli Zowisia się nie zdecyduje, jesteś następna.

Cypisku, przesyłka zgodnie z cennikiem poczty, jeżeli miałby być to list polecony priorytetowy, to z tego co patrze w cenniku poczty ok. 5-6 zł, w zależności ile aparat waży, a tego nie wiem :wink: liczę wg tego cennika http://www.cennik.poczta.lublin.pl/inde ... /kraj.html

milenap

Post » Śro kwi 14, 2010 14:46 Re: [Z.Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa-Codziennie NOWE - buty!

Dodałam dzis buty :D

Cypisku, proszę o decyzję w sprawie telefonu, ponieważ na pw napisała do mnie osoba zainteresowana zakupem.

milenap

Post » Śro kwi 14, 2010 15:22 Re: [Z.Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa-Codziennie NOWE - buty!

A jesli Prazek czeka itp, to ja odstepuje (aparat foto) ...
bo na razie wciaz kasy nie mam i nie chce trzymac sprawy w zawieszeniu
A na razie moj fotozlomik jakos dziala ... :)

Milenop, mam nadzieje, ze czujesz sie formalnie zawiadomiona :)
(bo moje pw pewnie dojdzie pozniej)

Bardzo dziekuje za mozliwosc ..
pozdrawiam
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Śro kwi 14, 2010 16:19 Re: [Z.Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa-Codziennie NOWE - buty!

Jakie cudne butki!!! Szkoda, że nie mój rozmiar :(

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Śro kwi 14, 2010 16:54 Re: [Z.Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa-Codziennie NOWE - buty!

koconek pisze:Jakie cudne butki!!! Szkoda, że nie mój rozmiar :(
Za to mój :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Śro kwi 14, 2010 20:12 Re: [Z.Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa-Codziennie NOWE - buty!

mój niestety też nie :(
a coś niecoś by mi odpowiadało
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro kwi 14, 2010 21:10 Re: [Z.Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa-Codziennie NOWE - buty!

Cypisek się zdecydowała na telefon, zaraz go wykreślam z listy.
Zowisiu, ja przepraszam, że tak dopytywalam, ale czas mnie nagli, a i pieniądze potrzebne teraz.

Zaraz wyślę pw do Prążek.

Dziewczyny, no ja mam piękny, delikatny i kobiecy rozmiar stópki :twisted: i pomijając fakt, że jestem chomikiem to ten rozmiar też powoduje, ze zawsze but kupowałam na zapas :wink: bo dostać jakieś fajne, inne, które nie wyglądają jak kajak, to jeszcze jest problem :lol:

milenap

Post » Czw kwi 15, 2010 9:22 Re: [Z.Góra] Wyprzedaż przeprowadzkowa-Codziennie NOWE - buty!

Telefon i aparat sprzedane, zaraz wykreślam je z pierwszego postu.

Dziś postaram się dodać torby i moze cześć ciuchów jeśli zdąże pofotografować. Większość tych rzeczy jest zupełnie nowa, pora opróżnić norki z zapasów :oops: :wink:

Dziewczyny, jeżeli ktoś byłby zainteresowany butami, a cena nie odpowiada, to piszcie proszę, możemy ponegocjować :wink: mi zależy przede wszystkim na tym, żeby tych rzeczy dość szybko się pozbyć, i tak mam mnóstwo rzeczy (kocich przede wszystkim :twisted: ), muszę się stąd z tym wszystkim i z siedmioma kotami zabrać, miejsce i czas są dla mnie cenne, bardzo!

milenap

[następna]