isabell36 pisze:wiesiaczek1 pisze:to ja poproszę z czerwonymi koralikami i grupą krwi
dobrze Wiesiu Ty pierwsza się odezwałaś to Ewcia troszkę poczeka![]()
![]()
już piszę PW
Bo Ewa poemata postowe pisała

isabell36 pisze:wiesiaczek1 pisze:to ja poproszę z czerwonymi koralikami i grupą krwi
dobrze Wiesiu Ty pierwsza się odezwałaś to Ewcia troszkę poczeka![]()
![]()
już piszę PW

isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Wiem że przynudzamale bransoletka z grupą krwi - czarny rzemyk i srebrne koraliki wielkości jak dla Kity turkusowa - dobrze by wyglądały?
Masz coś takiego?![]()
Ewuś wcale nie przynudzaszbransoletka wyglądałaby tak:
koraliki są troszkę większe niż te turkusowe KITY ale wydaje mi się, że ładnie wyglądają
a tu wersja, a właściwie druga połowa z czarnymi, drewnianymi, tak dla porównania:
nawet nie wyglądają źle tak jak to się wczoraj martwiłamEwa L. pisze:A perełki dla mamy w sierpniu chciałabym zamówić takie
albo takie
Długość na 50 cm. z srebrnym zapięciem.
zarezerwuję Ci te drugie bo pierwsze już sprzedałam, a nie wiem czy będą takie u mojego dostawcy, poza tym one mają dwa sznury, które łączy specjalna krawatka i takiej srebrnej nie dostanę, a jak będzie to w jakiejś niebotycznej ceniechyba, że chcesz pojedynczy sznurek w kolorze ecru bo takie perełki mam
![]()
edit: właściwie to nie ecru tylko taki złotawy ... to ten pierwszy sznurek od góry
no i mam jeszcze jeden problem - zawieszkę z grupą krwi B RH - mam tylko jednąjuż zamówiłam, ale podejrzewam, że będę miała je dopiero pod koniec tygodnia
![]()
![]()
![]()
która poczeka: Ewa czy Wiesia ?
mir.ka pisze:a coś dla mnie już próbowałaś?
Ewa L. pisze:A te trzecie takie niebieskawe masz?

Ewa L. pisze:Bardzo się cieszę - wystaw rachunek.![]()
A kolczyki też masz?
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Bardzo się cieszę - wystaw rachunek.![]()
A kolczyki też masz?
Kolczyki już zrobione czekają, klej na bransoletce schnie i czekamy na zawieszkę
rachunek będzie jutro po ogórkach

isabell36 pisze:mir.ko z tego krzemienia udało mi się zrobić cóś takiego![]()
jeżeli Ci się podoba to jak jutro wyschnie klej i obrobię 20 kg ogórkówpostaram się go wkomponować w naszyjnik.
Ewuniu dostałam wiadomość, że Twoja zawieszka z grupą krwi już do mnie jedzie

isabell36 pisze:mir.ko z tego krzemienia udało mi się zrobić cóś takiego![]()
jeżeli Ci się podoba to jak jutro wyschnie klej i obrobię 20 kg ogórkówpostaram się go wkomponować w naszyjnik.
Ewuniu dostałam wiadomość, że Twoja zawieszka z grupą krwi już do mnie jedzie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości