Hanulka pisze:pluskwa6 pisze:gadałam z Catangel, która jest wyśmienitą ogłaszarką i jeśli jesteście zainteresowane to proszę się skontaktować z nią, ja pokryję koszty. pozdrawiam i trzymam kciuki za Kubusia
pluskwa6będziemy bardzo wdzięczni
![]()
![]()
![]()
![]()
w ogłoszeniu trzeba napisać, że jest to kot szczególnej troski, z FelV i FIP, więc nie może być żadnych zwierząt w domu, trzeba będzie karmić strzykawka lub na siłę, podawać leki..
Kubuś już bardzo chce "normalnie" funkcjonować i mam nadzieję, że domowa wolność poprawiłaby jego stan.. może zachciałby np. jeść sam???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja-Ba pisze:Witam po Świętach![]()
CA, proszę Cię o ogłaszanie kotów które nie sa pod moją opieką więc nie zawsze mam potem o tych kotach wieści, ale po powrocie do domu dowiedziałam się że trzy z ostatnio ogłaszanych szczęśliwie znalazły domki![]()
Dzięki![]()
ależ wieści 
CatAngel pisze:Zatrzymuję na chwilkę przyjmowanie ogłoszeń

Ja-Ba pisze:CatAngel pisze:Zatrzymuję na chwilkę przyjmowanie ogłoszeń
o, to widzę że szeregi internetowych leniuszkówrosną i że coraz więcej osób chętnie Tobie powierza tą czasochłonną i ogólnie niezbyt lubianą robótkę..
![]()
tym bardziej cieszę się że jesteś i potrafisz te wszystkie ogłoszenia, w takiej ilości, ogarniać.
Dzięki!
jolabuk5 pisze:Ja też chciałam. Ale 3 dni mogę poczekac, nie ma takiego gwałtu. Zdjęcia i jakieś teksty wyślę jutro tylko się chciałam szybko zapisać do kolejki...
Chciałabym ogłoszenia dla moich tymczasów Niuni i Zuzi, a perspektywicznie jeszcze dla Justysi, Lusi i Burasiów od Joli Dworcowej (w sumie to będzie 100 zł, bo chciałabym pełny pakiet). Tylko u Joli ma się cos wyklarować z adopcją jednego kota - nie wiadomo którego, więc najpierw te moje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości