» Czw gru 01, 2011 12:50
Żabka prosi o bude....
Witam chciałam pomóc pewnej rodzinie dokładnie ich suczce Żabce.Żaba mieszka w kojcu ma tam swoją budę niestety buda ta jest dla niej za mała i rozwalająca się.Żaba jest psim Aniołkiem w typie owczarkowatym.Sunia wydaj się być łagodna i oddałaby wszystko za troszkę pieszczot....idą mrozy coraz zimniejsze noce....tak bardzo chcialabym jej pomóc....pisałam juz do bardzo duzej ilosci osob zajmujących się sprzedażą bud z prośbą o zrobienie budy licząc tylko za koszt materiałów niestety nie spotkałam jeszcze nikogo o litościwym sercu.....i dlatego teraz piszę tu do Was kochane dziewczyny....czy możemy pomóc Żabolce???ona zasługuje na Ciepły kąt.Chciałabym aby jej buda miała oceeplone ściany i podłogę.Może dlatego że nie jestem tu specialnie znana na forum nie chce aby <jeśli znajdą się takie osoby> przelewały jakieś pieniązki na moje konto....może zbierała by je jakaś dziewczyna zaufana z miau?? chyba że ktoś ma namiary do kogoś kto tanio zrobi solidną budę to będę w dalszym ciągu starała się sama uzbierać na tą budę dla suni.Foto suczki podeślę jutro gdyz nie mam jej na kompie bede prosić o dosłanie mi na email