Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 08, 2011 13:54 Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

Przed godzina dostałam wiadomosc od mojej młodej podopiecznej,ze rano ktos wyrzucił pod jej blok 3 szczeniaki.Widza, chodza...Dziewczyna nie moze ich wziac, bo nie mieszka na swoim.Obdzwoniłam nie wiem ile osób, ile fundacji-NIKT albo nie odbiera, albo sekretarka, albo odsyła jeden do drugiego.
Szczeniaki sa koło Mińska Mazowieckiego.Jesli sie nikt nie znajdzie kto je "przechowa'zostana na ulicy.Ja mieszkam daleko od tamtej miejscowości, jestem sama z dwójka małych dzieci bez samochodu.Nie mam jak pomóc. :(
Dziewczyna na prawde nie ma gdzie ich wsadzić..dlatego zadzwoniła do swojej "matki zastepczej"kociary :(
I mam dwa psy(w tym własnie tej dziewczyny psa, bo nie mogła go ze soba zabrać)Moja suka kaukaza nie toleruje innych psów, dlatego opcja DT u mnie całkowicie odpada :(

10.10.2011
Maluchy zostaja u nas na tymczasie,sa dwa, trzeciego odbiore stamtad gdzie jest..tam szans na zycie nie ma...skończy na łańcuchu jak dozyje dorosłosci,więc w sobote dojedzie tu.
Bardzo proszę o wsparcie czy to pieniądze na szczepionki od wirusówek(udokumentuje ich zakup i usługę weterynaryjną), czy tez jedzenie dla juniorów...Pochłaniaja wszystko co im nałożę 8O Nie mam pracy i jest teraz cięzko,nie mogłam oddac ich do schronu...
Juz zostały zgłoszone do adopcji i ukaze sie ogłoszenie w Tygodniku Siedleckim(Toz ogłasza gratisowo)
Maluchy odrobaczyłam i zaraz je odpchlę...Pieski bedą srednio-duże.Sa przemiłe i kochane,bardzo za dziećmi,baawic się nie pozwalam, bo maja robale, ale zaraz jak sie "podkuruja"zaczniemy je przyzwyczajać do całego zwierzyńca kociego

Czarny dostał imie robocze Dżeki
Siwy-został na razie Czarusiem

Dziekuje za :
-banerek Krzysiekbolo :ok:
-Allegro-Marta 20 :ok:
-FB-Szalony Kot :ok:
-XAgaX-za zrobienie ogłoszeń adopcyjnych :ok: :!: :!:
Ostatnio edytowano Sob gru 17, 2011 17:08 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 17 razy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 08, 2011 14:49 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

Tu będzie rozliczenie pomocy jaka ewentualnie dostaniemy i wydatki zwiazane z jedzeniem i lekami dla psiaków i kotów:
DZIĘKUJĘ :
-p.doktor wet.o nicku kiraszi za leki jakie dzisiaj do mnie doszły.-12.10...(od robaków ,przeciwzapalne i antybiotyk moim kotom i psiakom) :1luvu:

Wpływy-wydatki:
12.10.2011r-Lublu(25zł):Mimisia(25zł):Amanli(30zł);krzysiekbolo(50zł)=130zł :1luvu:
Kupiłam suchą :
HILLS HILL'S SP Canine Puppy Chicken 7,5kg WYPRZEDAŻ -57.85zł
13.10-pomoc od delfinki-50zł-zwrócona w listopadzie.
14.10.20011R-70ZŁ mieso w ubojni dla psiaków(małych)
18.10.2011r-50zł od XAgaX NA PILNE POTRZEBY. :1luvu:
21.10.2011r-kupiłam: PURINA DOG CHOW Puppy Junior Chicken 15kg + 3,75kg GRATIS 109.00zł 5% 103.55zł 1 103.55zł.
23.11.2011r-Lublu-20zł :1luvu:
28.11.2011r-asia2-350zł :1luvu: -od razu spłaciłam dług u weta (250zł) i pokryłam bierzace zabiegi ratujace życie Lusiowi (Lusio umarł.2 grudnia)...
6.12.2011r-Lemoniada-30zl -na transport Dzekusia-dziekujemy serdecznie :1luvu:
5.12.2011r-od asia2-350zł na kociaste(wysłałam z tego dług delfince za opieke nad Czarnuszkiem-wizyte okulistyczna, transport do mnie-200zł:oraz zakupiłam 40l zwirku Cats Best-75zł,zakupiłam puszki Felixa sztuk 10-za 36zł..)-Asia dziekuję :1luvu:
6.12.2011r-wpłyneło 50zł od marta 20 dla kotka Czarnuszka,bo sie nim opiekowała.dziekujemy Marta :1luvu:
Zamówiłam maluszkowi sucha RCBaby Cat,oraz saszetki Kittena RC.w tym tez zamówieniu przyjdzie 3 kg karmy odkłaczajacej dla moich kotów-razem 79zł
7.12.2011r-wpłyneło 30zł od Lublu :1luvu: ."na transport Dzekusia"bardzo dziekujemy-pieniazki leza na koncie bezpiecznie
Co tydzień kupuje mieso w ubojni-srednio jest to kwota 80zł.KG serc wołowych -5,90,kg miesa psom-2,90.Staram sie jeszcze kupic troche wołowinki lepszej moim "zdechlinkom i indyka"To tak rachunek jest 100-130zł.na tydzień...
Kupiłam w ubiegły czwartek 20kg suchej psom w markecie :oops: 28zł..dziadostwo,ale chciałam zobaczyc , czy zjedzą...nie bardzo im idzie,ale mieszam z miesem to cos skubną
-30zł od Szalony Kot-dziekuje serdecznie :1luvu: (po zawiezieniu szczeniaka)
Ostatnio edytowano Pt sty 13, 2012 12:27 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 17 razy
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 08, 2011 16:54 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

Podnoszę ! czy jest w stanie ktoś pomóc Bożenie?
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Sob paź 08, 2011 17:40 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

Kurcze ciężka sprawa może na dogomanii ktoś pomoże? Czy masz zdjęcia szczeniaków jakieś można by jakieś ogłoszenia porobić.
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Od: Nie paź 10, 2010 20:32

Post » Sob paź 08, 2011 18:26 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

szczeniaki jutro rano przyjada do mnie :( co ja zrobię,nie mam pojęcia, na ulicy ich nie zostawię.Jeden juz ma domek..zostały dwa, sa takie w typie kaukaz,puchate, misowate.Jutro mój mąż po nie podjedzie...Pozwolili na noc je tam zostawic w mieszkaniu dziewczynki...Ja sie chyba zastrzelę

marta20 pisze:Kurcze ciężka sprawa może na dogomanii ktoś pomoże? Czy masz zdjęcia szczeniaków jakieś można by jakieś ogłoszenia porobić.

nic nie mam, dopiero jutro odbierzemy maluchy...to szczęście,że wyżebrałam schronienie na noc tam :(
Ostatnio edytowano Wto paź 11, 2011 12:34 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 08, 2011 18:38 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

Napisalam o nich na Facebooku, trzeba szukać im tymczasu!

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Sob paź 08, 2011 18:43 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

Mimisia pisze:Napisalam o nich na Facebooku, trzeba szukać im tymczasu!

Dobrze Bożenko,podaj linka.Jutro jak coś zdjęcia podrzucę jak zrobię...Dzisiaj jak mój "włóczykij"-maz wróci to z komórki Tobie wysle ,moze cos bedzie widać. :oops:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 08, 2011 19:00 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Mimisia pisze:Napisalam o nich na Facebooku, trzeba szukać im tymczasu!

Dobrze Bożenko,podaj linka.Jutro jak coś zdjęcia podrzucę jak zrobię...Dzisiaj jak mój "włóczykij"-maz wróci to z komórki Tobie wysle ,moze cos bedzie widać. :oops:

Udostępnilam tę informację w moim profilu.

Mimisia

Post » Sob paź 08, 2011 22:31 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

podniosę :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob paź 08, 2011 22:44 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

ja również podniose
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Nie paź 09, 2011 4:34 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

wczesnym rankiem podnoszę!!!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie paź 09, 2011 18:44 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

Bożena, co z psiakami?... dotarły dziś do Ciebie?

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie paź 09, 2011 19:08 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

LSVC pisze:Bożena, co z psiakami?... dotarły dziś do Ciebie?

Sa bezpieczne, mąż po nie pojechał,ale to kawał drogi-ponad 70km w jedna stronę.Sa sliczne,widziałam zdjęcie na komórce.Wysłalismy do Szalonego Kota e-maila, moze wstawi.
Nikt z zadnej fundacji nie odezwał sie do mnie, zero...Maz się do mnie nie odzywa,jest wsciekły.Znowu szczanie w domu, a koty fioła dostana i zacznie sie sikanie po łózkach.Nie moge zamknac ich w garazu, bo strasznie zimno jest :( Nie mam siły.W nocy umarła moja białaczkowa kotka,załamać się można,głowa mnie boli z tego wszystkiego.Co ja z nimi zrobię?I jeszcze pies w domu jest...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie paź 09, 2011 20:54 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

A jakie szczeniaki mają kolory i płci? Trzeba szybko porobić ogłoszenia, masz tyle spraw na głowie i do tego tragedia ;( stasznie Ci współczuje.
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Nie paź 09, 2011 21:11 Re: wyrzucono 3 szczeniaki-gdzie dzwonic skutecznie?

Bożenko, osoba, ktora myślałam, że coś znajdzie dla psiakow dziś się do mnie odezwała i powiedziała, że nie ma jak pomoc :( przykro mi :(

Mimisia

[następna]