Moderator: Moderatorzy
dorobella pisze:Złapanie żółwi nie jest prostą sprawą. Potrafią przesuwać się po dnie, są świetnymi pływakami. Polecam podbierak do ryb, ale musi być wytrzymały, albo coś w kształcie sieci.
dorobella pisze:Pogoda też nie jest za ciekawa, robi się zimno i część żółwi mogła się już zakopać. Najlepiej od jakiegoś wędkarza. Może poproście na forum terrarium, być może jest ktoś z okolicy. Czasem dobre są buty gumowce wędkarskie, tylko trzeba znać teren, żeby np. noga nie ugrzęzła.
MartynaP pisze:dorobella pisze:Złapanie żółwi nie jest prostą sprawą. Potrafią przesuwać się po dnie, są świetnymi pływakami. Polecam podbierak do ryb, ale musi być wytrzymały, albo coś w kształcie sieci.
na żółwim forum tez nam poradzono podbierak tylko poki co niemamy ani tego ani osoby do pomocy
Justa&Zwierzaki pisze:MartynaP pisze:dorobella pisze:Złapanie żółwi nie jest prostą sprawą. Potrafią przesuwać się po dnie, są świetnymi pływakami. Polecam podbierak do ryb, ale musi być wytrzymały, albo coś w kształcie sieci.
na żółwim forum tez nam poradzono podbierak tylko poki co niemamy ani tego ani osoby do pomocy
Podbierak mogę pożyczyć .
Justa&Zwierzaki pisze:
Nie ma za co , prawdopodobnie w piątek bede miała też transport , ale jeszcze nie wiem czy na 100%
MartynaP pisze:Justa&Zwierzaki pisze:
Nie ma za co , prawdopodobnie w piątek bede miała też transport , ale jeszcze nie wiem czy na 100%
ale gdzie transport? bo nie kumam tego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości