oto dzieła forumowiczek - piękne rysunki pastelą olejną na profesjonalnym papierze, kupiłam na bazarku - teraz czas, by pomogły innym kotom. Oraz witrażyk - tez bazarkowy a na koniec ceramiczny kotek z moich zbiorów.
1. Piękny dynamiczny długowłosy kot - 30 x 40 cm, kupiłam za ok 100 zł oprawiłam w ramkę.

BYŁO!!!!
Start za 50 zł - licytacja trwa do środy - 15.09 godzina 20.00 czasu forum chyba, że ....ktoś hojnie zakupi w opcji
KUP TERAZ - 100 zł
wysyłka na mój koszt w przypadku Kup Teraz
przy licytacji - 10 zł
JEST - Start za 50 zł - licytacja trwa 3 dni od pierwszej oferty czasu forum chyba, że ....ktoś hojnie zakupi w opcji
KUP TERAZ - 80 zł
przy licytacji - 10 zł
2. kotek prośbowy - taki miał tytuł na pierwszym bazarku - pastela na na profesjonalnym papierze, oprawiona w ramkę ok 20 x 30 cm

BYŁO!!!!!!!
Start za 50 zł - licytacja trwa do środy - 15.09 godzina 20.00 czasu forum chyba, że ....ktoś hojnie zakupi w opcji
KUP TERAZ - 70 zł
JEST
Start za 30 zł - licytacja trwa 3 dni od pierwszej oferty - czasu forum chyba, że ....ktoś hojnie zakupi w opcji
KUP TERAZ - 50 zł
przy licytacji - 10 zł
3. witrażyk niepowtarzalny nieco frywolny, może nad posłanko Twojego kocura? SPRZEDANY - dziękuję Afatima!!!

Start za 10 zł - licytacja trwa do środy - 15.09 godzina 20.00 czasu forum chyba, że ....ktoś hojnie zakupi w opcji Kup Teraz
KUP TERAZ - 20 zł
wysyłka - 5 zł
4. gliniany kotek rudowłosy - zawieszka na sznureczku. Uroczy... SPRZEDANY - dziękuję ewung!!!

Start za 10 zł - licytacja trwa do środy - 15.09 godzina 20.00 czasu forum chyba, że ....ktoś hojnie zakupi w opcji Kup Teraz
KUP TERAZ - 20 zł
wysyłka - 5 zł
DLA KOGO - wpływy z bazarków podzielę po otrzymaniu wpłat -
50 % wrocławskie schroniskowce i
50 % spłata tego długu:
viewtopic.php?f=1&t=91379&p=4900885#p4900885
beneficjenci potwierdzą to w tym wątku
ZAPRASZAM!!!