[KONIEC]Tulinek poleca: tylko dla kotuf

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lut 16, 2016 14:15 [KONIEC]Tulinek poleca: tylko dla kotuf

Ten bazar je dla mojej wjelkiej konkurencji Michasia u jerzykowki na opiekę wet i że renale som jeszcze poczebne do tego czy jakoś tak
A tu je Michaś , no wyglonda trochem jak prezes Jarosław w tirze , ale innego zdjencia my nie mjeli :wink:

Obrazek

Tu jest historia Michasia, jak gdyby kto nie znał, bo on jest wyjontkowym kotkiem, nie takim zwykłym, o nie : http://www.japaczesercem.pl/index.php?pl_michas,131

no Tuliś tesz jest wyjontkowy i my wydziergali z Dużą takie miłe i miętkie cusie dla kotuf a dla Dużych załatwilim śmy trochem upływu piniondza , bo jak tu nie kupić futerku zabafki abo czegoś pod ..futro, nie? :mrgreen:

A jakby kto chciał sobie policzyć na ile to taki poddupnik abo legowisko , to je tak: dwa oczka to jedyn centymetr , a na takiego cusia to wyńdzie od 330metrów (jeden motek) do nawet 6 motków na legowisko :strach: , a jedym metr to 100 centymetrów , a przesztrikować musielim śmy każde oczko , aże Tulinka łapki zabolały :201461 , zatem prosim kotom nie żałować uciechy
:D

Bazarek jest w opcji mieszanej licytacja trwa 7 dni od pierwszej oferty :ok:
Koszty wysyłki ponosi szczęśliwy nabywca :1luvu:
Serdecznie zapraszamy :D

materiał : włoczka akrylowa turecka , miękka, kolor w świetle dziennym , dzwonki , guziki
pranie : w 30%

1.Poddupniczek zapinany, z możliwością włożenia do środka poduszki płaskiej lub materacyka , może być także poduszka ozdobną lub użytkową dla Dużych o ile futerko pozwoli :mrgreen:Zapinany na 3 guziczki,
wymiary: 41cm x 31cm bez rozciągania.
Plus gratis od Tulinka Obrazek

Obrazek ObrazekObrazek

cena wywoławcza : 35zł

2. Poddupniczek zapinany, z możliwością włożenia do środka poduszki płaskiej lub materacyka , może być także poduszka ozdobną lub użytkową dla Dużych o ile futerko pozwoli :mrgreen:
Sznurowany na troczki z dzwonkiem i kuleczką
wymiary: 39cm x 31cm bez rozciągania
Plus gratis od Tulinka Obrazek

ObrazekObrazekObrazek

cena wywoławcza: 35zł

3. Woreczek na kocimiętkę : wkładamy do środka woreczek foliowy z kocimiętką poprzekłuwany szpilką , aby uwolnić zapach :wink:
wymiary: 16cm x 9 cm

Obrazek

cena wywoławcza : 8zł

Zabawka miękka wypełniona włóczką, z dzwonkiem na ogonku 3zł /szt. Kup Teraz

4.nugatowo-ecru- kupił KotwKratkę :1luvu:

5. błękitna z niebieskim dzwonkiem-kupił KotwKratkę :1luvu:

6 fiołkowa-ecru-kupił KotwKratkę :1luvu:
7. z fijołkowa główką -kupił KotwKratkę :1luvu:

8.cała fijletowa-kupił KotwKratkę :1luvu:
9. cała fiołkowa - kupił KotwKratkę :1luvu:

10. cała nugatowa-kupił KotwKratkę :1luvu:

11. cała zielona morska -kupił KotwKratkę :1luvu:

12. zielono morska -ecru - kupił KotwKratkę :1luvu:

kulki som wjelkości małej :mrgreen:
popytajta kotóf czy by chciały, dobsze
?
Tuliś

13. Legowisko wrzosy w śniegu z pomponikiem , średnica wewn. ok.40cm ,wys. rantu 12cm, włoczka podwójna nitka

i gratisik od Tulinka do zakupu :wink:
Obrazek

-zdjecie jutro zarezerwowane przez Madie na wywoławczą: 59,99zł :1luvu:

59,99zł licytuje Madie :1luvu: -koniec licytacji 23-02-2016r.
na 70zł podbija Madie :1luvu
na 80zł podbija Madie :1luvu:
o 20zł podnosi Radek :1luvu:
i plus 10zł podnosi Radek :1luvu:

14. Piłeczka w ubranku z dzwonkiem w kolorze bzu ( w środku jest piłeczka trixie z dzwonkiem -na zdjęciu przykładowa piłeczka -kolory są dostosowane do włóczki :wink: )

Obrazek
Obrazek

KT: 10zł

15. Piłeczka w ubranku w kolorze jasnego wrzosu

gratisik do zakupionego legowiska :wink:

16. Piłeczka z dzwonkiem w kolorze bardzo jasnej oliwki

Obrazek

17. Piłeczka w kolorze błękitnym

Obrazek

18. Piłeczka w kolorze ecru z czerwoną pikaw środku

Obrazek

19. Obrazek

KT: 3zł

20. Obrazek

KT: 3zł.

zdjęcia poglądowe wyrobów Tuliński i s-ka :wink:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

podsumowanie:

KotwKratkę : 9 x 3zł =27zł :1luvu: wpłata: :1luvu: wysyłka : 17-02-2016r.
Madie 110zł :1luvu: wpłata: :1luvu: wysyłka : :wink: czekamy
Ostatnio edytowano Nie mar 06, 2016 16:21 przez alessandra, łącznie edytowano 28 razy

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lut 16, 2016 15:52 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

wszystkie zabaweczki poproszę :) (od 4 do 12)

Tulisiu, ale talenty macie z Duża :ok: :love:
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto lut 16, 2016 15:58 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

A ja legowisko. Jeszcze nie wiem jak będzie ono wyglondało, ani za ile piniądza bedzie, ale Radek mówi, że zęby go bolom i taki mieć musi!
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Wto lut 16, 2016 15:59 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

KotwKratke pisze:wszystkie zabaweczki poproszę :) (od 4 do 12)

Tulisiu, ale talenty macie z Duża :ok: :love:

ło rany , ale siem cieszymy -no KotywKratkę to bendom mjeć radosną wiosnę
T. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa:
pięknie dziękujemy :1luvu:

alessandra

Post » Wto lut 16, 2016 16:07 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Madie pisze:A ja legowisko. Jeszcze nie wiem jak będzie ono wyglondało, ani za ile piniądza bedzie, ale Radek mówi, że zęby go bolom i taki mieć musi!

Ciocia Madie -Tulisiowi z radosci wjelkiej to aże serducho siem wyrwało i musieli mnje czymać , coby nje uciekło z Tulisia :strach: :201437

pięknie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa:

Madie, cena wywoławcza to 59,99zł, na legowisko wychodzi ok. dwóch razy więcej włoczki, gdyż jest robione podwójną nitką i ma gabaryty większe, średnica to ok. 50cm, normalny kot, tj, do 5,5kg mieści się bez problemu , 7kg jest ciasno :roll: , a 9,20kg nie wlezie :evil: to tak z życia :mrgreen:
Kolory to ciemny wrzos spód oraz jasny wrzos z ecru rant i wykończenie.
Jeśli te kolory nie będą pasowały, to za parę dni będzie w kolorze poddupnika nr 1 :wink:

alessandra

Post » Wto lut 16, 2016 16:35 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Kolory pasują idealniaście. Podbijam cenę do 70 zł
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Post » Wto lut 16, 2016 16:54 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Madie pisze:Kolory pasują idealniaście. Podbijam cenę do 70 zł

matko śfjenta, toż jeszcze my nie pokazalim śmy 8O :strach: :1luvu:
to ja Dużom bendem tak łapkami czymał, aby ślitaśne zrobiła , to ftedy zęby Radka jusz nie bendom boleć T.
:ok:
pięknie dziekujemy :201437

alessandra

Post » Śro lut 17, 2016 8:00 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

My z Michasiem zachwyceni, zawstydzeni i nie wiemy jak dziękować :oops: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lut 17, 2016 11:55 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Jako sie rzekło słowo- kobyłka u płotu :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazekObrazek

i gratisik od Tulinka do zakupu :wink:
Obrazek

Muszę bardzo przeprosić za błędna informację co do średnicy- wewnętrzna ma ok. 40cm, co do kotów sie zgadza , ale co do cm w oku to nijak talentu nie mam :oops:

alessandra

Post » Śro lut 17, 2016 11:58 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Nie bende miał ząbów, ale posuanka to systkie kotecki beda były mi zazdrosciły. o!

Madie

Post » Śro lut 17, 2016 12:03 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Madie pisze:Nie bende miał ząbów, ale posuanka to systkie kotecki beda były mi zazdrosciły. o!

Musze powiedzieć,że w tym sezonie dla panów polecane są właśnie takie kolory a nawet ...różowy :mrgreen:

alessandra

Post » Czw lut 18, 2016 12:09 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Kuleczki poleciały do KotówwKratkę poleconym wczoraj, mam nadzieję,że zdąży poczta przed sobota dostarczyć :ok:

A my czekamy na dostawe kocimiętki i dzwonków i produkujemy kolejne malusie kuleczki dla futerek -juz zapraszamy :D

alessandra

Post » Czw lut 18, 2016 14:19 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Tu tez zielony bardzo ładnie się prezentuje tylko nie mój odcień ;)

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw lut 18, 2016 14:23 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Atta pisze:Tu tez zielony bardzo ładnie się prezentuje tylko nie mój odcień ;)

Jeśli chodzi o zieleń, to naprawdę jak ja lubię ten kolor , nijak ładnego odcienia nie można znaleźć we włoczkach albo sr..czka miód albo ten fosforyzujący, który Tiama wybrała albo jakieś bagno przydrożne :roll:

A róziów koleżanka nie? 8) :mrgreen:

alessandra

Post » Czw lut 18, 2016 14:33 Re: Tulinek poleca: tylko dla kotuf -mientko, kolorowo, zaba

Alez oczywista że mam podusie róziowe ino takie mocno fuksjowe albo bladoróżówo-fuksjowe, albo szaro-fuksjowe. Istny róziowy zawrót głowy :mrgreen: I fioletowne, bo jakżeby inaczej mogło się bez nich obyc w sypialni z takową narzutą i ścianą :wink:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

[następna]