CEL: wyłapałam ostatnio wątek Balbiny to trza by pomóc

FORMA: licytacja, 7 dni od rozpoczęcia

KOSZT: suma wylicytowana + koszt przesyłki wedle upodobań pp płaci poszkodowany.. znaczy licytujący

Poduszka: nic nie przytulana tylko wyjęta z wora do zdjęcia (tył: czarny) WYLICYTOWANA

Licytację wygrała oczywiście MAU, jednak fant postanowiła przekazać osobie , która w licytacji była tuz za nią - Baltimoore Tym sposobem zwyciężają obie licytujące, choc poduszka była jedna i pojedzie - wedle woli MAU - do Baltimoore

Produkt można tez tu obadać: http://milvai.pl/gaul-poduszka-dekoracy ... x40cm.html
Na start: 10zł Wystartowało i trwać będzie do północy 27 stycznia

Książka: stan idealny na prezent lub dla własnej czytelnianej przyjemności WYLICYTOWANE

Bliżej przyjrzeć sie treści można tutaj: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/139889/k ... la-rodzine
Na start: 5zł Wystartowało i trwać będzie do 6 rano 28 stycznia

Brelok: do kluczy, jako zawieszka do torebki. Całość w kolorze złotym, koty mocno błyszczące, wysadzane brylancikami

Na start: 5zł Wystartowało i trwać będzie do 20.30 30 stycznia

Pudełeczko: metalowe, nieśmigane, niczym nie wypychane

Teoretycznie na kocie przysmaki, ale ja proponuję inaczej! pomyślałam o słodkim wypełnieniu wnętrza, żeby kot z zewnątrz, a od środka jak bombonierka
Co powiecie na różności-słodkości, czekoladki, co jedna to inna, z pyszzzznymi nadzieniami? Napcham po same jego uszy

Pudełeczko-bombonierka WYLICYTOWANE

Na start: 15zł Wystartowało i trwać będzie do 16.00, 5 lutego

Ogłaszam wszem i wobec, że to mój bazarkowy DEBIUT więc dajta z siebie wszystko, cobym się potem ze wstydu nie musiała chować

A oto pomocnica. Ona wie jak nam kasę z portfela wyciągnąć

ROZLICZENIE
w tytule wpłaty proszę wpisywać: od [nick] dla Balbiny
do zapłaty:
MAU

Baltimoore

FElunia

kocka

Tuliś

Razem dla Balbiny uciułaliśmy 210,50zł
Ww kwota została juz przelana na konto opiekunki - dnia 8 lutego