http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=166885&start=1095
zatrzęsienie kotów , najczęściej chorujących , nie mówiąc o płatnych sterylkach .Długi rosną więc nadzieja w Was ,moich wiernych i nowych kupujących ,przy okazji pomagających kociakom.
Zapraszam serdecznie ,opcja kup teraz,prosze doliczyc koszt przesylki ,moze byc poczta lub paczkomat.

1.śliwkowy właściwie żakiet ale może i kurtka jak kto woli , na podszewce , na rękawach fajne kokardki , z metki 38 dłg 69 cm ,pas 40 cm ,pod pachami 43 cm
cena 15 zł

2.-chłopięca teoretycznie ,ale na mnie też dobra

cena 30 zł

3.super na wszystkie pory roku na 164 cm , chłopięca , sportowej firmy regatta , pod spodem zielony polar -wypinany można nosić sam , wierzch przeciwdeszczowy z zabezpieczonymi szwami,kaptur chowany , na lato , a razem spiete dwie części będą w sam raz na zimę. dłg 63 cm , pod pachami 53 cm
cena 50 zł

4.w kolorze morskim , H&M , 38 rozmiar ale ucięta metka , w składzie 45 % wełny , na podszewce , grubość taka na teraz ,fason podkreśla sylwetkę , pranie w pralni
dłg 70 cm , pod pachami 46 cm ,pas 43 cm
cena 30 zł

5.kamizelka ocieplana H&M , 38 ,kaptur odpinany , mozna prać w pralce , dłg 60 cm , pachy 51 cm , prawie nienoszona
cena 25 zł
sprzedane Norku

6.czerwona zimowa kurtka ,MANGO , z metki XL ale ja nosze M i nosiłam , z tym że wtedy lużna i sweter gruby spokojnie sie zmieści , ma też regulowany pas na zatrzaski widać na zdjeciu co też fajnie podkreśla talie ze nie jest sie jak ludzik michelin , pranie w pralce , z tyłu dłuższa , dłg 66 cm , pachy 51 cm
cena 40 zł
sprzedane Koki-99

7.beżowa cameieu , 40 ale nie ma metki , bawełna gruba z podszewką , zapinana na zatrzaski i kołeczki , fason litery A , dłg 64 cm , pachy 54 cm
cena 25 zł

zapraszam serdecznie