[KONIEC]Tulinek na sportowo i kolorowo -dziękujemy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro maja 27, 2015 13:49 [KONIEC]Tulinek na sportowo i kolorowo -dziękujemy

To Fuko
mię Fuko otrzymał po Michelu Foucault, który był francuskim filozofem i historykiem. Foucault był też nosicielem HIV dlatego nasz Fuko odziedziczył po nim imię.U kocurka jest podejrzenie zakażenia wirusem niedoboru immunologicznego kotów (FIV) - kociego odpowiednika ludzkiego HIV.

Trafił do nas od dziewczyn z "Ratujemy Koty z Półwiejskiej" w zeszły poniedziałek. Miał podejrzenie niewydolności trzustki, chore nerki, dodatni test paskowy na FIV oraz masywne zapalnie pęcherza. Na wstępie wykluczyliśmy chorobę trzustki i pobraliśmy krew oraz mocz na wszystkie niezbędne badania. Wyniki krwi, które mamy od poprzednich opiekunek i nowe, które zrobiliśmy pokazują znaczne pogorszenie stanu nerek a badanie moczu potwierdziło ich tragiczną kondycję.
Od razu wprowadziliśmy intensywne leczenie by zatrzymać białkomocz oraz ustabilizować jego stan. Fuko jest na karmie nerkowej oraz antybiotyku na zapalenie pęcherza, który na szczęście pomaga :) Codziennie dostaje kroplówki by "pozbyć się" mocznika.
Za kilka dni będziemy mieć wynik testu immunoblot potwierdzającego lub wykluczającego nosicielstwo FIV.

Na dzień dzisiejszy chuchamy, dmuchamy i zaklinamy rzeczywistość by z Fuko było lepiej.
Bardzo prosimy Was o trzymanie kciuków za naszego Buraska !
ObrazekObrazek

Bazarek trwa 6 dni , tj. do wtorku 02 czerwca AD tego.
Koszty wysyłki tradycyjnie prosimy ,aby poniósł kupujący wg cennika PP.

1. Bluzeczka bawełniana( na pewno nie chińska!) w kolorze oliwkowym , haft w kolorze kremowym, sznureczki do zawiązania z tyłu , coby chyba takie zrobić :wink: na zdjęciu wyszła trochę szara :?
rozmiar na metce M, ale wg mnie małe M ze względu na biust
ObrazekObrazekObrazek
wywoławcza: 10zł
KT: 15zł

2. bluzeczka letnia w stylu Marilyn Monroe - wiązana na szyi , w partii biustu wzmocnienie , rozmiar wg metki 40/42 bawełna- nie chińska !
kolor czarny , z przodu zapięcie albo raczej rozpięcie :wink: na zamek
ObrazekObrazek
wywoławcza: 10zł
KT: 15zl

3. Pasek na biodra ,ale niekoniecznie - ciężki: metal i koral , długość elementów paska: 72cm, całość 96cm
bransoletka gratis
ObrazekObrazekObrazek

wywoławcza : 15zł
KT: 25zł - kupiła Atta -pięknie dziękujemy :1luvu:

wpłata: wysyłka:
Ostatnio edytowano Wto cze 09, 2015 14:05 przez alessandra, łącznie edytowano 3 razy

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro maja 27, 2015 16:01 Re: Tulinek na sportowo i kolorowo -dla Fuko

zapomniałam dodać,że bluzeczki nie były noszone -wyrosłam, zanim zdążyłam mieć okazję je włożyć :roll:

alessandra

Post » Śro maja 27, 2015 17:02 Re: Tulinek na sportowo i kolorowo -dla Fuko

Oo jaka ładne bluzeczka tylko dlaczego oliwka zawsze wychodzi na zdjęciu na szaro ?? i mnie kłamie :?

Mam pytanie odnośnie paska czy jego elementy są wielkości hmmm... tak małe że dadzą sie przepchnąć w standardowych szlufkach dżinsów ? Na ten moment zaklepuje aż dostane odpowiedz chyba, że kolezanka zdecyduje się na podstawie zdjęcia ;)

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw maja 28, 2015 12:33 Re: Tulinek na sportowo i kolorowo -dla Fuko

Atta nie dadzą się przepchnąć przez szlufki w standardowych dżinsach, czasem są takie na bardzo szeroki pasek

zmierzyłam 4cm średnica

alessandra

Post » Czw maja 28, 2015 20:44 Re: Tulinek na sportowo i kolorowo -dla Fuko

To git :ok: stwierdziła że są nawet "małe" Za KT zeby się potem nie uryczala jak kto przelicytuje :mrgreen:
Bedzie można przesłać razem z moimi zdobyczami.

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt maja 29, 2015 11:56 Re: Tulinek na sportowo i kolorowo -dla Fuko

Atta pisze:To git :ok: stwierdziła że są nawet "małe" Za KT zeby się potem nie uryczala jak kto przelicytuje :mrgreen:

dziękujemy :1luvu:

alessandra

Post » Wto cze 09, 2015 14:05 Re: Tulinek na sportowo i kolorowo -dla Fuko

Atta pisze:To git :ok: stwierdziła że są nawet "małe" Za KT zeby się potem nie uryczala jak kto przelicytuje :mrgreen:

wedle życzenia poleca z tajemniczymi zawartościami :wink:

alessandra