Beczka to kotka z Bednarskiej, gdzie planowe łapanki mają być w połowie kwietnia. Niestety, Beczka nic sobie z tego nie robiąc wyhodowała gigaaantyyycznyyy brzuch jeszcze przed Wielkanocą. Cudem udało się ją odłowić a w zasadzie wcisnąć do transportera w starciu bezpośrednim i dostarczyć na sygnale do chirurga przed końcem jego zmiany. Obecnie Beczka odbywa rekonwalescencję pod moją opieką

ale pozostaje kwestia pokrycia kosztów sterylki - akcja była niezbędna ale absolutnie nieplanowana.
W związku z tym wystawiam pojemniki, co do których miałam plany osobiste

Zasady bazarku - licytacja trwa 3 doby od pierwszej oferty. Po rozpoczęciu licytacji można skorzystać z opcji Kup Teraz o ile kwota licytowana nie przekracza wartości Kup Teraz. Koszty wysyłki pokrywa Kupujący wg cennika PP, przy zakupie powyżej 100 zł koszty wysyłki pokrywam ja. W Warszawie możliwy odbiór osobisty.
1. Pojemnik na karmę RC (Curver)

Mieści do 1,5 kg karmy, wg metki.
Wymiary ok. 30,5 x 10 x 25 cm
Cena wywoławcza 20 zł
Cena KT 30 zł

2. Pojemnik na karmę RC Easy Dose z miarką (pewnie też Curver)

Pojemność 2,2 l, wg oznaczenia; nie mam pojęcia, ile to wagowo wyniesie, na pewno mniej niż nr 1.
Wymiary ok. 22 x 20,5 x 8 cm
W środku instrukcja.
Cena wywoławcza 15 zł
Cena KT -25 zł

3. Puszka metalowa Farmina na karmę - używana, stan b. dobry! Bardzo stylowo zdobiona i naprawdę trudno mi się z nią rozstać

Puszka okrągła, o średnicy 16 cm, wysokości również 16 cm.
Cena wywoławcza 30 zł
Cena KT 40 zł