viewtopic.php?f=1&t=166721
Nowy wątek rozpoczynamy niecodzienną i trudną akcją, którą , mimo wszelkich obaw, udało się nam przeprowadzić -teraz, kiedy odetchnęliśmy, zaczynamy opowieść...
oto nasi mali bohaterowie -naprawdę mali, to jeszcze przedszkolaki, kilkumiesięczne , po przejściach, z kraju ogarniętego wojną

Kiedy dwa tygodnie temu martazd nawiązała kontakt z tamtejszą wolontariuszką, nie wiedziałyśmy, czy pomysł nie jest zbyt szalony i jak go zrealizować. Była sprawa, którą trzeba było rozpatrzyć.Głosy serc przeważyły

podróż -ponad dwa tysiące kilometrów , w większości na terenie kraju ogarniętego wojną
dokumenty , pozwolenia, etc.
transport
DT
Ale udało się

Koteczki są już wszystkie w Poznaniu, dojechały nad ranem, gdzie odebrały je jerzykowka, martazd i itaka.
Obecnie są na tymczasie u martyzd
Niestety, dwie koteczki nie doczekały transportu.
Pozostała kwota do spłacenia za transport 800zł.
Zapraszamy do udziału w naszych bazarkach i dołożenia grosika pomocowego dla tych, które dostały możliwość nowego życia

a co my tu mamy?
1. Mydełka marsylskie, 100 % roślinne - 3 sztuki po 100 g pojedynczo, każde w folii lub komplet w pudełeczku tekturowym sprzedane jej siostra
za sztukę - 11 zł
za komplet - 30 zł
wysyłka 5 zł

2. Tajemnicze puszki. Każda wypełniona niespodziankami. Zdobione przez bardzo bliską mi osobę, niech pomogą kotom a ja wypełnię puszkę

za sztukę 10 zł
wysyłka 5 zł

1. z pieskami sprzedana Petka
2. z sowami sprzedana alessandra
3. puzzle z kotami i cukierkami, układane raz, kompletne, wielce słitaśny obrazek sprzedane Kamica dostarczone przelane 30.12

10 zł
wysyłka 5 zł
4. nosidełko dla małego psa, używane stan bdb według mnie sprzedane Rudalia

20 zł
wysyłka 5 zł
5. ciekawa książka, nie tylko dla kaliszan: sprzedana Kamica dostarczone przelane 30.12
Kiedy Kalisz był niemiecki, stan - jak nowa
http://michalczyta.blox.pl/2014/04/Kied ... iecki.html

20 zł
5 zł wysyłka
6. słodziaki kociaki, ręczna robota, dostałam od bliskiej mi osoby, nowiutkie, uważam, że powinny pomóc biedakom z Ukrainy. sprzedane poza forum p. Daria Jelenia Góra
Stworki mają około 15 cm wysokości, do adopcji w dwupaku

a to cena 25 zł za parkę, wysyłka na mój koszt

7. BIAŁY MISIAK - bez metki, stał sobie na półce

15 zł wysyłka 5 zł
Wszystkie ceny:
Kup Teraz
ZAPRASZAM !!!