Dywanik, portfel, zabawki, legowiska.Koniec.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 20, 2014 7:36 Dywanik, portfel, zabawki, legowiska.Koniec.

Kolejny bazarek na potrzeby kotów pod moją opieką.Jest ich dużo, pięć tymczasów, a jakoś nie ma chętnych na fajne skądinąd koty :( Bezdomniaki też są, wszystko generuje ogromne koszty.Nie mam żadnej pomocy poza miau, a moje dochody i p.Izy, u której są Tusia i Kubuś wystarczają na utrzymanie rezydentów i to bez szaleństw.Trochę szyjemy, przerabiamy...itd., bo to jakieś źródło dochodu.
Materiały, z których szyjemy są z odzysku, ale w stanie dobrym, wszystko jest uprane i uprasowane, o ile oczywiście się do tego nadaje.Zdjęcia kiepskie, to już tradycja, że o tym uprzedzam.
Bazarek potrwa do wtorku do godz.15.00.Koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.

1.Dywanik przecudnej urody z kocim motywem.Wymiary 67 x 46 cm, a więc dość duży, kolory bardziej intensywne niż na zdjęciu.Nie jest gruby, pod spodem jest podgumowany, nie przesuwa się więc.Uprałam go ręcznie, bez problemów.
Cena wywoławcza 25 zł.
Obrazek Obrazek
Licytuje maria_kania za wywoławczą.Dziękuję :1luvu:

2.Cała seria posłanek z mikrofazy w kolorze rozbielonego kakao.Materiał używany, trochę to widać, ale posłanko jest miłe, bardzo grube, w środku materacyk z gąbki obszytej materiałem.Zrobiłam ranty, to dodatkowe zabezpieczenie, okna nie zawsze są bardzo szczelne.Dodatkowo ozdobiłam to posłanko taśmą pasmanteryjną w kolorze zielonym.Wymiary 61 x 28 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.
Obrazek Obrazek
Licytuje alessandra za wywołąwczą.Dziękuję :1luvu:

3.Bardzo długi parapetnik z materiału jak wyżej, ozdobiony aplikacją z uroczymi kotkami.Gruby, bardzo ciepły, w środku materacyk.Wymiary 66 x 30 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.
Obrazek Obrazek
Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję :1luvu:

4.Materacyk do transporterka, bardzo gruby, ma zaszyty materacyk z gąbki.Ozdobiłam go taśmą pasmanteryjną w kolorze amarantowym.Wymiary 44 x 35 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.
Obrazek

5.Dwa koce z materiału jak wyżej, o wymiarach 106 x 73 cm.
Cena wywoławcza każdego 10 zł.
Obrazek
a/Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję :1luvu:
b/Licytuje Czarna Mańka za 15 zł.Dziękuję :1luvu:

6.Dwa kocyki z mikrofazy w kolorze zgaszonego pomarańczu.Milutkie bardzo, wymiary 96 x 87 cm.
Cena wywoławcza każdego 10 zł.
Obrazek
Licytuje (oba) alessandra za wywoławczą.Dziękuję :1luvu:

7.Materacyk do transporterka, materiał bawełniany, w środku otulina.Dość gruby, przepikowałam go nieco i wszyłam sznureczek.Do niego przyczepiona jest pluszowa gwiazdka -grzechotka (na rzep), dodatkowa atrakcja, tak sądzę.Ładniejszy niż na zdjęciu, wymiary 47 x 35 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.
Obrazek
Licytuje Atta za wywoławczą.Dziękuję :1luvu:

8.Dwa identyczne parapetniki z polaru.Dwustronne, z jednej strony polar w panterkowy wzór, z drugiej polar w kolorze ciemnego brązu.W środku ładne materacyki.
Wymiary 58 x 23 cm.
Cena wywoławcza każdego 12 zł.
Obrazek Obrazek
Licytuje Liwia_ ( oba) za 14 zł..Dziękuję :1luvu:

9.Parapetnik z aplikacjami z filcu, kot wyszyty ręcznie przez p.Izę.Kolor to coś pośredniego między beżem a szarym.W środku prześliczny, mięciutki materacyk, sam może być posłankiem.Wymiary 55 x 26 cm.
Cena wywoławcza 20 zł.
Obrazek Obrazek
Licytuje Liwia_ za 32 zł.Dziękuję :1luvu:

10.Dość mały parapetnik z bardzo dobrego gatunkowo polaru.Kolor bardziej jadowity niż na zdjęciu, aplikacja w kolorze marchwi, taki sam kolor wokół rantu.W środku materacyk.Wymiary 56 x 23 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.
Obrazek Obrazek
Licytuje Czarna Mańka za 20 zł.Dziękuję :1luvu:

11.Parapetnik w kolorze jasnego błękitu z naklejanką z kociakiem.Serduszko i rant uszyte zygzaczkami w kolorze pomarańczowym.W środku materacyk.Wymiary 64 x 25 cm.
Cena wywoławcza 15 zł.
Obrazek Obrazek
Licytuje Liwia_ za 22 zł..Dziękuję :1luvu:

12.Przepiękny parapetnik w kolorze morskim, ciemnym, bardziej zielony niż na zdjęciu.Polar dobry gatunkowo, jakby z połyskiem.Kotek z filcu, wyszyty ręcznie przez p.Izę.W środku materacyk.Wymiary 60 x 25 cm.
Obrazek Obrazek
Cena wywoławcza 20 zł.
Licytuje Liwia_ za 32 zł.Dziękuję :1luvu:

13.Bardzo ładna podusia-wkład do transporterka.Leciutka, mięciutka, o wymiarach 45 x 30 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.
Obrazek Obrazek

14.Bardzo ładny materacyk do transporterka w kolorze złotym.To jakiś atłasopodobny materiał.Zapinany na zamek, w środku mięciutki materacyk.Wymiary 39 x 30 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.
Obrazek Obrazek

15.Dwie zabawki uszyte przeze mnie z resztek polarowych.W środku gąbka i woreczek z kocimiętką ( trzeba przekłuć igła).Znajome koty dostały takie zabawki i były zachwycone.Mam chyba jakąś kocimiętkę forte :mrgreen: , bo koty na nią reagują.Fakt, jest z ogródka, suszona przeze mnie, bardzo długo zachowuje zapach.
Cena wywoławcza każdej 6 zł.
Obrazek
a/ z krótkimi frędzelkamiLicytuje Maraszek za wywoławczą.Dziękuję :1luvu:
b/z dłuższymi frędzelkami Licytuje aleusha za 8 zł.Dziękuję :1luvu:

16.Ze starej dziecinnej maty edukacyjnej uszyłam cztery posłanka o wymiarach 66x50 cm.Po złożeniu są fajnymi materacykami do transporterka.Każda mata ma coś atrakcyjnego, grzechotkę, piszczałkę, lusterko, błyszczące skrzydełka...itd. Toluś był zachwycony.Widać ślady używania, są jakieś plamki, ale kotom bardzo się podobały, uprałam je, uprasowałam.Spodnia strona jednakowa we wszystkich.
Cena wywoławcza każdej 7 zł.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
a/Licytuje violet za wywoławczą.Dziękuję :1luvu:
b/Licytuje Atta za 10zł.Dziękuję :1luvu:
c/Licytuje Czarna Mańka za 15 zł.Dziękuję :1luvu:
d/Licytuje Mayken za 15 zł.Dziękuję :1luvu:

17.Trzy małe materacyki do transporterka.Nie są nowe, ale czyściutkie, miękkie i mają troczki.Do każdego przypięta jest na rzep pluszowa zabawka, księżyc i gwiazdki.
Wymiary 50 x 26 cm.Z jednej strony granatowe, z drugiej niebieskie.
Cena wywoławcza każdego 5 zł.
Obrazek Obrazek
Licytuje aleryb ( wszystkie) za 30 zł..Dziękuję :1luvu:

18.Szmaciana lala, welurowa, mięciutka.Na zdjęciach wygląda jakby miała plamy, ale welur tak wychodzi na zdjęciach.Lala może być przytulanką dla dziewczynki, ale ma jeszcze coś, w środku jest termoforek.Nie gumowy, nie śmierdzi.Lala jest czyściutka, uprałam ją w pralce, sukienkę uprasowałam.
Cena wywoławcza 15 zł.
Obrazek Obrazek Obrazek
Licytuje Czarna Mańka za 20 zł.Dziękuję :1luvu:

19.Miauczący kot.W środku ma baterie, po naciśnięciu brzuszka miauczy.Baterie powinno się już wymienić, dźwięk jest bowiem dość cichy, ale koty słyszą go z drugiego pokoju.Nowy, z metką, ale trochę leżał, stąd słabe baterie."Miauk" jest koci, nie jakieś dziwne wrzaski.
Cena wywoławcza 12 zł.
Obrazek Obrazek
Toluś sprawdzał, co tak miauczy :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

20.Rzecz piękna, chociaż na zdjęciach tego zupełnie nie widać.To mały portfel ( 11,5 x 9 cm) w kolorze gołębiego popielu.Ma piękny obrazek uroczej kociej elegantki, bardzo starannie wykonany.Nowy, z mnóstwem przegródek, w środku amarantowy materiał.Rybka to magnetyczne zapięcie.Z tyłu kieszonka zamykana na zamek, na drobne pieniądze.Portfelik jest nowy, ale pudełka nie mam :oops: To materiał fantastycznie udający skórę.Nie jestem w stanie zrobić lepszych zdjęć, blikują, z bliska są rozmazane, będę jeszcze próbować.W środku wytłoczony napis Vendula London, cokolwiek to znaczy.Kasia znalazła to http://www.vendula.co.uk/purses-wallets-c5#:page9
Cena wywoławcza 20 zł.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Licytuje aleusha za 42 zł.Dziękuję :1luvu:

Chętnie oddam gratis cztery pakieciki po cztery sztuki bilecików do świątecznych prezentów.Kolory to czerwień, zieleń i złoto.Bardzo błyszczące.
Obrazek Obrazek

Zapraszam
Ostatnio edytowano Śro lis 26, 2014 18:44 przez ewar, łącznie edytowano 27 razy
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw lis 20, 2014 8:04 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

To wpiszę się pierwsza i będę obserwowała zmagania, bo chętnych pewnie będzie sporo :)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Czw lis 20, 2014 8:07 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

Vendula London 8O http://www.vendula.co.uk Nieźle, portfel to chyba rarytas!Najtańsze na ich stronie są po 10-12 funtów...
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Czw lis 20, 2014 8:16 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

Dzięki, Kasiu :1luvu: Piękne rzeczy mają, faktycznie.Portfel jest cudny, Dorota go widziała i aż jęknęła z zachwytu.

ewar

Post » Czw lis 20, 2014 8:50 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

Nr 16

2 i 4 materacyk za wywoławczą :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw lis 20, 2014 8:54 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

O jakie wszystko ładne :) i znajoma doczekała sie materacyka to nr 7 proszę

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw lis 20, 2014 8:56 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

Dziękuję :1luvu:

ewar

Post » Czw lis 20, 2014 9:00 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

aannee99, nr 16 to cztery maty. Którą chcesz?

ewar

Post » Czw lis 20, 2014 9:00 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

aannee99 pisze:Nr 16

2 i 4 materacyk za wywoławczą :)

Tak jak napisałam, 2 i 4 :)
Obrazek

aannee99

Post » Czw lis 20, 2014 9:02 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

17 całą trójeczkę za wywoławczą poproszę i 11 za wywoławczą też

aleryb

Od: Pon wrz 02, 2013 14:02

Post » Czw lis 20, 2014 9:03 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

Wiele rzeczy nie poszło mi na bazarkach, skorzystały na tym moje koty, bardzo im podpasowały.Zobaczcie
Obrazek
Na tej kołderce śpi w nocy Gucia z Melą, ale i pozostałe też się na niej chętnie kładą.
Obrazek
Gucia leży na tym w dzień.
Obrazek
A nieciekawy na zdjęciu komplet z mikrofazy nigdy nie jest pusty
Obrazek

ewar

Post » Czw lis 20, 2014 9:04 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Czw lis 20, 2014 9:07 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

aleryb, dzięki :1luvu:

ewar

Post » Czw lis 20, 2014 9:08 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

U nas ta kołderka baaardzo spasowała Klusce :) Wie ze to jest jej miejsce na kanapie choć wskakuje tam tylko wtedy gdy ktoś obok, zeby być smyraną.
Ale u Ciebie na tym ostatnim zdjęciu nie widac gdzie sie zaczyna a gdzie kończy kot Cudnie :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw lis 20, 2014 9:13 Re: Dywanik, portfel, zabawki, legowiska

Atta pisze:U nas ta kołderka baaardzo spasowała Klusce :) Wie ze to jest jej miejsce na kanapie choć wskakuje tam tylko wtedy gdy ktoś obok, zeby być smyraną.
Ale u Ciebie na tym ostatnim zdjęciu nie widac gdzie sie zaczyna a gdzie kończy kot Cudnie :mrgreen:

Dzięki :1luvu: , bardzo się cieszę :lol:

ewar

[następna]